Şimdi Ara

Fifa 13 Ultimate Edition'ın farkı ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar babanemden para koparabilrisem fifa 13 almayı düşünüyorum peki bu ultimate editionın standarttan farkı ne ne gibi özellikleri var?

• pc versiyonlarda o kadar sorun var ki ikisini de alma şu anda.ben ultimate edition sahibiyim.ne gold pack geldi ne bir şey.Hele bir de ingilizcen yoksa ne yardım alabiliyorsun ne de sorununu çözebiliyorsun.Nu şeref yoksunları sayesinde ingilizcemi bir üst düzeye çıkardım.7/24 canlı yardım hattındayım.Sanki müşteri temsilcisi benim.Alacaksan en az 10 gün sonra standart edition al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymumi10

pc versiyonlarda o kadar sorun var ki ikisini de alma şu anda.ben ultimate edition sahibiyim.ne gold pack geldi ne bir şey.Hele bir de ingilizcen yoksa ne yardım alabiliyorsun ne de sorununu çözebiliyorsun.Nu şeref yoksunları sayesinde ingilizcemi bir üst düzeye çıkardım.7/24 canlı yardım hattındayım.Sanki müşteri temsilcisi benim.Alacaksan en az 10 gün sonra standart edition al.

yapma ya çokmu sorunlu? zaten babanem parasını kasımın birince alıcak o zamana düzelir sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14A7C28F5

quote:

Orijinalden alıntı: bymumi10

pc versiyonlarda o kadar sorun var ki ikisini de alma şu anda.ben ultimate edition sahibiyim.ne gold pack geldi ne bir şey.Hele bir de ingilizcen yoksa ne yardım alabiliyorsun ne de sorununu çözebiliyorsun.Nu şeref yoksunları sayesinde ingilizcemi bir üst düzeye çıkardım.7/24 canlı yardım hattındayım.Sanki müşteri temsilcisi benim.Alacaksan en az 10 gün sonra standart edition al.

yapma ya çokmu sorunlu? zaten babanem parasını kasımın birince alıcak o zamana düzelir sanırım?

Alıntıları Göster
    vallahi oynayan oynuyor bana denk geldi böyle saçma bir şey hayatımda görmedim.oynayanlar tabi ki al diyecektir ama kesinlikle şimdi alma indir malum yerlerden biraz single takıl.parasını tıkır tıkır ödediğim oyundan zerre haz alamıyorum.Haram-i hoş olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.