Şimdi Ara

Fifa 13 transferler güncel olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar defalarca update yapmama rağmen transferler hiç güncellenmiyor. Bunun bir çözümü yok mu?

• Adamlar güncellemeleri geri aldı büyük ihtimal. Yoksa FIFA14'ten çok bir farkı kalmayacaktı oyunun.
  • bu sorun bende de var 1ay öncesine kadar bütün transferler vardı falcao monaco daydı fakat şimdi hepsi gitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasikomen

Adamlar güncellemeleri geri aldı büyük ihtimal. Yoksa FIFA14'ten çok bir farkı kalmayacaktı oyunun.

Adamlar zorla 14'e geçirecekler demekki. Peki amatörlerin yapmış olduğu çözüm yok mu?
  • aynen para işi bunlar hep ahh EA ahhh para göz olmuş bunlar bende bi hayır sever vatandaşın transferleri güncellemesini bekliyorum :D
  • bence gayet iyi bi uygulama arada fifa 12 dönüp arkadaşlarla eski kadrolarla oynuyoruz gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesinho.gaucho

bence gayet iyi bi uygulama arada fifa 12 dönüp arkadaşlarla eski kadrolarla oynuyoruz gayet iyi

+1.Gönül isterki güncellemeleri geri alma en sonuncuları verip bitir.Ama alacaz 14 ü.geçen gün 12 yi açtım 3 saat oynadım özlemişim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 22 Güncel Kadro Yaması
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kadro güncellemesi gelmeyecek mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: muka19

kadro güncellemesi gelmeyecek mi???

Gördüğüm kadarıyla gelmeyecek ve bu sorun bayadır var. En azından Fifa 14 resmi olarak çıkana kadar tüm transferleri vermeliydi EA. Bu yapılan ayıp oluyor. Ellerinde zaten database var. Bunu kullanıcıya sunsalar ne kaybedecekler!
  • Kadroların güncellemesinin gelmeyeceğini açıkladı zaten EA.Fifa oyunlarına sezon sezon bakarsak 13 e kadro güncellemesi gelmemesi doğal , ama oyuna para verip 13 oynamaya devam etmek isteyenler için de kötü bir durum.Yinede Ocak ayına kadar güncellemeler yapılabilir.
  • fifa 12'ye gelmedi 13'e de gelmez ocak transferleriyle kalıyor kadrolar Ultimate Team'de yaz transferleri'de dahil oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.