Şimdi Ara

FIFA 13 Satışları 4.5 Milyonu Aştı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • En büyük nedeni hiç kuşkusuz halen korsan gruplar tarafından kırılamamış olması. Eğer PES 2013 gibi aynı gün kırılmış olsaydı 2 milyonu zor bulurdu. Hacker grubları daha 1 ay kadar uğraşacaklarını ifade ediyorlar o süre zarfına kadar 6 milyonu bulur.
  • hayatımda online oyun oynamamıştım 1 haftadır başından kalkamıyorum sabah 3lere 4 lere kadar :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uncy

    Türkiye ligi de olsaymış...

    Türkiye ligi var. Fifanın creation centre denen bi uygulaması var. Orda kendi ligini takımını hazırlayıp başkalarıyla paylaşıp kullanma izni saglıyor. Ordan indirip tsl ye kavuşabilirsiniz. Ancak oyunda aktif edebilmek için pack satın almanız lazım yoksa indirme izniniz olmuyor. birde bu indirilen lig takımlar online modlarda kullanma izni yok.
  • arkadaşlar forumdaki yazılarınızı okudum da gülüyorum bazılarına..Yok cracki çıksaymış satamazmış mış mış..Millet böyle bir oyunu online oynayabilmek için kuyruk oldu haberiniz yok..bu oyunun demosu sadece 5 milyon sattı oda benim en son bilidiğim..VAlla her şeyi geçtim pesin o korner ve frikik anlayışı çok komik..kornerleri kullanırken kendimi sabri gibi hissediyorum kime denk gelirse salla bir orta..fifada bu durum yok..süper ortalar ve süper hava topu mücadelerleri var..Emin olun fifa şu kol ayarlarını pcde daha etkin hale getirebilse 2 milyon daha fazla satar..Çoğu insan programlarla uğraşmnn derdine girmemek içinpcde oynamıyor..Kimse bu durumdan bahsetmiyor..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ilk pes 13ü yükleyenlerdenim..Hadi hayırlısı dedim,eski bir pes fanı olarak umarım yüzümüzü gülüdürür dedim..barcelonayı aldım hayranı olduğum iniestayla bir depar ve bir çalım attıktan sonra kaleye vurdum ve sonra bu ne yaaaaaaa iniesta hayatında böyle bir şut çekmemiştir dedim ve hemen alt F4le oyunu kapatım sonrasında sildim.tabi fifadaki şut zenginliğini görünce sevmemekte haklısın fifa severler olarak...Aradan birkaç gün geçti bazı arkadaşlar pesi öve öve biteremediler.10 dk. oynadığım pes oynuna haksızlık ediyorum belki biraz daha oynasaydım daha kararında bir sonuç elde ederim diyerek oyunu tekrar yükledim..Gelelim sonuca; benim için hiçbişi değişmedi o hantallık,döneşlerdeki o komiklik,kornerler ve frekicklerdeki yapay zeka geriliği..idaa ediyorum keşke pes 11 bozmasalardı..2 sene üstüne koysalardı şimdi süper bir pes oynuyor olcaktık..malesef...buardada şutlarda pesçiler yönünü bulsunlar diyede ok koymuşlar hahahaaha..
    İlahi konami ilahi pes..Türklerde olmasaydı batmıştınız herhalde..amerika ve ingilterede 5 bile giremezken fifa silip süpürüyor...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • abi video incelemesini ne zaman yayınliyacaksınız...
  • PES 06 ile PES'e bağlanmıştım, o sabah kalkıp pes6 için okuldan kaçmalar ama bu sene kötü iş çıkardılar
  • dostum ben pc de oynuyorum bende sureklı tus ayarlarından joıstık analog calısmamasından yakınıyordum logitec f710 aldım butun sorunlarım ortadan kalktı sankı fıfa ıcın uretılmıs joıstık herseyı yapabılıyorsun.
  • oyun çıktıktan 1 gün sonra ps3 e aldım kesinlikle almalısınız bu yıl öncekinden daha harika
    ve pes i kesinlikle yine geride bırakacak.bide pc de online modlara girmek isteyenler sakın internetten bedava indirmesin çünkü modlar orjinalde oluyor sadece özellikle ultimate team modu yeni başlayanlar için yardım eli uzatıyor size o çok iyi olmuş ve ayrıca pro club la eğlencenin dozuna varıyorsunuz. kesinlikle tavsiye ediyorum kısacası JOİN THE CLUB :D
  • Zaten şaşırmıyorum Fifa'nın çok satmasına :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DemirHerif

    Zaten şaşırmıyorum Fifa'nın çok satmasına :D

    ve de indirilmesine
  • bizim burda korsanı hala çıkmadı
  • ben psn storeden aldım 129 tlye online maçlar yapıyorum ne bir donma ne bir lag çok akıcı bir şekilde maçlar yapıyorum teşekkürler ea teşekkürler fifa
  • Sanki paralar sizin cebinize giriyor.isterse 50 milyn satsın bence pes 13 cok daha ıyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.