Şimdi Ara

Fifa 13 Sağ Analog Sorununa Kesim Çözüm(Resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu çözümü daha önce defalarca başlıklara yazdım ancak hala sorunu yaşayanlar başlık açıyor.Bende çözümü ayrı bir başlıkta anlatayım dedim.

Öncelikle XboxCE isimli programı indiriyoruz.Sonra programı açıyoruz karşımıza böyle bir ekran geliyor.

Buradan joystiğimize göre tuşları yanlış tuşları tek tek ayarlıyoruz ve alttaki SAVE tuşuna tıklıyoruz.
    Sonra programı kapatıp programın klasöründeki XInputTest'e tıklıyoruz.Resimde gördüğünüz gibi Connected yazıyorsa tamamdır testi kapatabilirsiniz.

Son olarak XboxCE programının bulunduğu klasöre giriyoruz ne var ne yok seçip Fifa 13'ün kurulu olduğu dizinde Game klasörünün içine kopyalıyoruz.Hepsi bu kadar bundan sonra Joypad'iniz sorunsuz olarak çalışacaktır

• Bende sorunumu bu programla çözdüm konu için teşekkürler fakat eksik anlatım oldu herhalde? Ben önce sağ analoğun oyunda çalışması için kayıt defterinden ilgili dizinden gamepad adını değiştirdim sonra bu programın tüm dosyalarını oyunun kurulu olduğu game klasörüne atıp yönetici olarak çalıştırdım tuşları tek tek ayarladım (ayarlarken her tuşta önce [record] tıkladım) sonra save yaptım test programından kontrol ettim sonra bunları kapatmadan bir seferlik oyunu açtım test ettim oyunu kapattım programları kapattım ve işlem tamamdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

Bende sorunumu bu programla çözdüm konu için teşekkürler fakat eksik anlatım oldu herhalde? Ben önce sağ analoğun oyunda çalışması için kayıt defterinden ilgili dizinden gamepad adını değiştirdim sonra bu programın tüm dosyalarını oyunun kurulu olduğu game klasörüne atıp yönetici olarak çalıştırdım tuşları tek tek ayarladım (ayarlarken her tuşta önce [record] tıkladım) sonra save yaptım test programından kontrol ettim sonra bunları kapatmadan bir seferlik oyunu açtım test ettim oyunu kapattım programları kapattım ve işlem tamamdır.

Hocam ben sadece bu adımları yaptım sorunum halloldu

• Tamam o zaman teşekkürler
  • arkadaşlar sağ analog calısıyor ama bu sefer sol analog la yön veriyom yön tuslarıda komut veriyor defensive offansive felan bunu nasıl düzeltebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.