Şimdi Ara

Fifa 13 Kasma Sorunu Hep Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben ps3ü alalı 3 hafta falan oldu baya daha fazla yanında fifa 13 verilmişti ilk günden beri kasıyor.Güncellemeler yapılı neden kasıyor menülerde takım almada falan kasıyor oyunda kasma yok.Sorcery diye bi oyun var bundada aynı sorunu yaşıyorum.Naruto ultimate ninja storm 2de arada frame düşmesi oluyor.Sizce sorun hddemi yoksa fifa 13 ve sorcerydemi oyunlarımı geri götürsem yenisini vermezlermi ? Şimdiden yardımlarınız için saolun

• ne olur cevap verin 2.açışım ya :(
  • Menülerde kasmalar hatta takılıp donmalar bile olabiliyor.internet bağlantısı felan yavas oluncada yapabiliyor.Bence oyundan kaynaklı.Eğer maç esnasında kasmıyorsa sorun yoktur.
  • hallowfan sağolasın kardeşim içim rahatladı bende oyunmu bozuk dedim üzüldüm.Sonunda yardım eden biri çıktı bide sorcery oyununda kasması normalmi yapan sony ya oda port edemediyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerCi

Beyler ben ps3ü alalı 3 hafta falan oldu baya daha fazla yanında fifa 13 verilmişti ilk günden beri kasıyor.Güncellemeler yapılı neden kasıyor menülerde takım almada falan kasıyor oyunda kasma yok.Sorcery diye bi oyun var bundada aynı sorunu yaşıyorum.Naruto ultimate ninja storm 2de arada frame düşmesi oluyor.Sizce sorun hddemi yoksa fifa 13 ve sorcerydemi oyunlarımı geri götürsem yenisini vermezlermi ? Şimdiden yardımlarınız için saolun

Hocam Fifa oyununu alalı 2 hafta oldu maalesef bende birgün bile düzgün oynayamadım. Zaten bağlantı sorunlarını herkes yaşıyor ama bazı modem türlerinde özellikle çok hata yapıyormuş. Ben zyxel modem kullanıyorum mesela bağlantının kopmadığı birgün bile hatırlamıyorum.

Yani sonuç olarak oyunda veya konsolunuzda bir sıkıntı yok.Oyunun online modu sıkıntılı update ile çözecekleri söyleniyor ama ne zaman olur bilinmez.

• anlamadığım fifada xbox tarafını tutuyor xboxta bu sorunları görmedm ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerCi

hallowfan sağolasın kardeşim içim rahatladı bende oyunmu bozuk dedim üzüldüm.Sonunda yardım eden biri çıktı bide sorcery oyununda kasması normalmi yapan sony ya oda port edemediyse

Rica ederim.Online oynuyorsan kasabilir o oyundada.Bağlantı problemleri çok bu aralar.Bence bişey yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    PES 2018 Kasma-Donma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.