Bildirim
FİFA 12 Save Girişinde Donma
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Captaqon
Arkadaşlar Oyunu açıyorum taki rooney topa vurduktan sonra bir ekran gelir kayıtlı oyunundur o işte ona tıklıyorum siyah ekran cıkıyor sol alt çaprazda yuvarlak dönerken bir anda takılıyor nasıl çözücem bu sorunu lütfen cevap verin 90 Overallı GK gidicek yoksa . Lütfen yardım edin ...
belgelerim/fifa12 ugc dosyasını bul ve sil düzelecektir -
quote:
Orijinalden alıntı: Daniel Faraday
quote:
Arkadaşlar Oyunu açıyorum taki rooney topa vurduktan sonra bir ekran gelir kayıtlı oyunundur o işte ona tıklıyorum siyah ekran cıkıyor sol alt çaprazda yuvarlak dönerken bir anda takılıyor nasıl çözücem bu sorunu lütfen cevap verin 90 Overallı GK gidicek yoksa . Lütfen yardım edin ...
belgelerim/fifa12 ugc dosyasını bul ve sil düzelecektir
Sağolasın sorun çözüldü az kalsın 90 GK kaleci gidiyordu ztn GK zor bulunuyor
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Daniel Faraday
quote:
belgelerim/fifa12 ugc dosyasını bul ve sil düzelecektir
Sağolasın sorun çözüldü az kalsın 90 GK kaleci gidiyordu ztn GK zor bulunuyor
bişey değil hocam iyi oyunlar.
-
ya bu sorun neden oluyor creation center den birşey indirince oluyor galiba?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X