Şimdi Ara

fifa 12 online hakkında birkaç soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fıfa 12 yı orjınal aldım 11 ıde orjınal oynuyodum ama 12 de bazı degısıklıkler var ben cok fazla anlayamadım ..ben onlıne ı head to head seasons olarak oynuyorum aşşağıya resım eklıyorum lutfen anlayan arkadaslar bu resımdekı grafıklerı vs herseyı acıklayabılırse oynadıgım oyunun anlamını bıleyım :) amacım ne cozemedım 11 de puan vardı vs bunda farklı yenılıyorum puan dusmuyo yenıyorum bıseyler artıyo ama ne nedır neyın nesıdır ayrıntılı acıklanırsa cok sevınırım sımdıden cok tskr ler .

http://c1110.hizliresim.com/11/10/12/13595.jpg

• bir sorum daha olucak arkadaslar play cup match nıye kapalı ılk oyuna gırdıgımde acıktı sonradan kapandı resımde gordugunuz gıbı buton aktof degıl bunun sebebı nedır
  • selam. maçları kazandıkça bir üst lige çıkıyorsun. yenersen 3 puan berabere 1 puan alıyorsun. puan barajını geçemezsen bir alt lige düşüyorsun, baraı geçersen aynı ligte yada üst lig eçıkıyorsun. amaç basit 1. lige çıkmak okadar. ben artık ranked oynamıyorum mesala. sadece season oynuyorum. ayrıca fifada bir amaç yok sadece eğlenece var.tşk.
  • Malmınn !! Oloooommm fİFA 12 Daha çıkmadii ;D[
  • quote:

Orijinalden alıntı: kajmerap123

Malmınn !! Oloooommm fİFA 12 Daha çıkmadii ;D[

uzaylımısın laa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.