Şimdi Ara

Fifa 12 kariyer mod'ta oyundan atmayla ilgili çok ilginç bir hata !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , fifa 12 de kariyer mod ta sezon ilerlerken başıma ilginç bir olay geldi . İlk 11 den bir veya daha fazla oyuncu maça başladığımda sahada olmuyor !! Ben team management e girdiğimde
    ise beni oyundan atıyor. Bu olay rutin bir şekilde sezon ilerlerken başıma geliyor ..

Başına gelen başka bir arkadaş varsa bana yardımcı olursa sevinirim.Bütün uğraşlarım boşuna gitti. Kadroyu düzeltmeye çalışınca oyundan atıyor. :(

Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler

Fifa 12 kariyer mod'ta oyundan atmayla ilgili çok ilginç bir hata !!!

• Aynı sorun benim başımada geldi demin real madridin taktiğini uygulayım dedim kendim yaptığım taktiğin üstüne kaydettim kariyer moda girdiğimde baktım 2 tane oyuncum yok onların üstüne gelince oyundan atıyo bende yeni kariyer açtım sende yeni kariyer aç uğraşma derim.
  • evet taktikten olduğunu biraz önce farkettim bende .. eğer çaresini bulursam yazacağım..
  • 2011 De Benimde Başıma Geliyodu Squad'ı Sıfırladığımda Geçmişti
  • Belgelerim'deki fifaya ait kayıtları sil öyle gir oyuna. Bendede her maç 3-0 yenik sayıyodu
  • Peki belgelerimdeki fifa 12 dosyalarını silersek save lerde silinmezmi ?? Belgelerimdeki kayıtları silmek derken hangilerini kastetmiştiniz... biraz daha açarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lexx -- 5 Aralık 2011; 9:11:11 >
  • Belgelerim/FIFA 2012 gir içerde career ile başlayanlar hariç diğerlerini sil bide öyle dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrambled_ -- 5 Aralık 2011; 11:10:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Peki Scrambled hocam , sende işe yaradımı ??
  • Yok ben direk baştan kariyer açtım hiçbirşey silmeden düzeldi fazla zorlama sezon başındaysan.
  • bende de aynısı oldu hatta bunu görmemişim başlık açtım :) ben bir de 3.sezonumdayım manchester citye geçtim atletico dan sonra atleticoyla son sezon 1 beraberlik harici yendiğim için :D professionalde sıkılmıştım sonra dedim manchester ı ayrı kaydedeyim manager 2 progress yaptım ondan beri bu sorun var ve baştan açmak da istemiyorum o kadar uğraştım :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.