Şimdi Ara

fifa 12 ilk açılışta oyundan atma sorunu (orijinal oyun)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
9.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vatan'dan orijinal (kutulu) Fifa 12 aldım. Origin ve oyunu bilgisayarıma yükledim. Ancak play game dedikten sonra ilk fifa ekranı açılıyor ve 2-3 saniye sonra oyunda atıyor.

İşin komik tarafı, orijinalini almadan aynı oyunun korsanını çatır çatır oynuyordum. Deli olmak üzereyim...

Bunun bir çözümü var mı acaba?

Teşekkürler...

• Olasılık 1 - Kayıt dosyaları orjinal oyuna ait olmadığından sıkıntı oluyor olabilir. "Belgelerim" klasöründeki FIFA 12 klasörünü hepten sil. Zaten FIFA12 o dosyaları "zarar görmüş" diyerek kendi siliyor oyun açıldıktan sonra.
    Olasılık 2 - Game Settings'i kontrol et. Sık sık başıma gelir. Laptop'un çözünürlüğü ile çoğunlukla oynadığım LED monitörün çözünürlükleri farklı olduğundan oyundan atıyor.
    Aklıma gelenler bunlar.
    Hayırlı olsun bu arada.
  • Bunu dene

c sürücüsüne belgelerim adlı bir klasör oluşturun.
    sonra C:\Users\kullanıcı adı\Belgelerim klasörüne sağ tıklayıp özellikler deyin.
    üstten konumu seçin.taşıya tıklayın.
    C:\Belgelerim ksasörünü gösterip klasör seçe tıklayın.
    uygula ve tamama tıklayın
  • @oicero; öncelikle eski oyunu tamamen silmiştim. Çözünürlük konusunda ise, daha önceden oynadığım çözünürlüğü açtım ama olmadı, diğer tüm çözünürlükleri de denedim :) ama olmadı...

@Özgü®; dediğiniz şeyi yaptım başka bir siteden bulup, ancak işe yaramadı.

Aral'ı aradım az önce, onlar da replay01 dosyasını salt okunur yapın diyor. Dosya belgelerimdeki Fifa 2011 dosyasında var dediler ama, öyle bir şey yok içerisinde...

Bir türlü çözemedim :S
  • Hani isim yazdığınız alan varya orada türkçe karakter kullandıysanız atıyor deneyin bi olması lazım bunla ilgiliyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pain*

Hani isim yazdığınız alan varya orada türkçe karakter kullandıysanız atıyor deneyin bi olması lazım bunla ilgiliyse

isim yazdığımız alan derken? nereye acaba?
  • Tam oyundan atma yeriniz hani fifa falan yazıyor internet bağlantısı fln kontrol ediyorya ordan daha öncemi sonramı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 OYUNDAN ATMA SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Fifa 23 Oyundan atma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tam oyundan atma yeriniz hani fifa falan yazıyor internet bağlantısı fln kontrol ediyorya ordan daha öncemi sonramı ?

yok maalesef daha oralara gelemiyorum :) ilk çıkan fifa 2012 yazan ekranda, 2 saniye civarı duruyor ve atıyor sonra...
  • Sana üç vakte kadar format görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oicero

Sana üç vakte kadar format görünüyor

valla insanı zorla korsana yönlendiriyorlar :)
  • orjinal oyunlar hep bozuk ve hatalı oluyor, korsan dene bence.

peki oyundan attığında dll hata vs bişeyler yazıyomu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

orjinal oyunlar hep bozuk ve hatalı oluyor, korsan dene bence.

Daha önce aynı bilgisayarda aynı şekjilde korsanını oynuyordum zaten :) Ama internet üzerinden de oynayabilmek için orijinal aldım. Herhangi bir dll hatası vs. yazmıyor. Sadece oyundan atıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunkeR

quote:

Daha önce aynı bilgisayarda aynı şekjilde korsanını oynuyordum zaten :) Ama internet üzerinden de oynayabilmek için orijinal aldım. Herhangi bir dll hatası vs. yazmıyor. Sadece oyundan atıyor...

Gerçekten çok garip birsorun eğer öyleyse cdden kaynaklanıyor aldığınız yere değiştirmesini önerin ama önce arkadaşınızın veya yakınınızın pcsinde deneyin birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeqeWp -- 27 Aralık 2011; 19:17:15 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PunkeR

quote:

Gerçekten çok garip birsorun eğer öyleyse cdden kaynaklanıyor aldığınız yere değiştirmesini önerin ama önce arkadaşınızın veya yakınınızın pcsinde deneyin birde

eniştem de aynı gün vatandan aynı oyunu aldı orijinal olarak. onda da aynı şekilde olyuna giriyor, fakat bu sefer rooney'li ekran çıkınca orada donup kalıyor :)
    nedeni ni anlayamadım :S aral bilgisayar da bilemiyor nedenini...

• Aynı sorun bazen bende de oluyo ... origin i kapatıp açınca düzeliyo bende
  • o dediğin sorun tam origin bağlantısını yaptığı an. bağlantı yapamadımı atıyor oyundan bende de oluyor tekrar play diyorum giriyor. dökümanlardaki save dosyalarını sil , originden cloud u etkinleştir fifa için sonra tekrar dene.
  • arkadaşlar sorun halloldu... önce revo uninstaller ile hem origini hem de fifa 12'yi tamamen sildim. sonra origini kendi sitesinden indirdim ve origin oyunu direkt olarak internetten indirerek kurdu. yani cd'yi hiç kullanmadım. cd'de bir sorun olabilir...

artık oynayabiliyorum oyunu internetten...

herkese teşekkürler...
  • Arkadaşlar bu sorunun çözümü daha kolaydı; Orjinal oyunlar için %100 çözüm sunuyor ve çok kolay; Bende de aynısı oldu bu kadar kolay olduğuna şaşırdım;

https://www.youtube.com/watch?v=SGPtdBO9NVc
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.