Şimdi Ara

FİFA 12 Demo Çıktı (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.577
Cevap
2
Favori
54.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Logitech Chillstream gamepad ile sorunsuz oynuyorum mükemmel olmuş oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FieSTaA

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

ea nin yaptığı oyundan ne beklersiniz ki zatenher sene aynı sorun. daha 1 maç yapamadan sildim oyunu. pes12 akar oh kafam rahat

yA YÜRÜ GÜT işine pes forumunda yaz.

Ben denedim oyunu 10 maç yapmışımdır :D son 2 maçı ancak alabildim. Oyun mükemmel, topun hakeme çarpıp yön değiştirmesi mi dersiniz :D yerde yatan oyncuya benm oyuncunun taklp düşmesi mi dersiniz çok gerçekçi. Gamepad ve full sürüm ile tadından yenmez.

arkadaşım sakin ol panik yok. oyuna giremediğim için sinirden yazdım o yorumu. oyunu oynadım tabiki pes ten daha iyi. şüphesiz oynadığım en iyi futbol oyunu. tek eksiği çok kolay olması, zorluk ayarının olmaması. buda bi eksi değildir tabiki full sürümde zaten olcaktır bu ayar. oyun tek kelime ile mükemmel

• Oyun muhteşem olmuş.Pes 2012 nin iğrenç grafik ve oynanışından sonra süper geldi.Hele bir pozisyonda yan hakem ofsayt kaldırdı,hakem devam ettirdi.Çok iyiydi :D Ayrıca oyuncuların etkileşimi çok iyi,impact modu süper olmuş.Kesinlikle orjinal alınmaya değer bir oyun.Pes ise korsan oynamaya bile değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1

bu futbol oyunu ise pes bambaska birşey olmalı.

Sendeki göz ise Bendeki bendeki bambaşka birşey olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawice

çok güldüm ya arkadaşlar pesfanboylarımız gelmiş hoşgeldin diyin onlara Gerçi ben daha erken bekliyodum düşmelerini ama geç kaldılar biraz ancak örgütlendiler sanırım

• Oyun çok güzelde demoda hızı ayarlayamıyoruz fast e almak istiyorum normalde sanırım çok hantal ilerliyor full sürümde faste alırız akarızzzz.Penaltı olayını çözemedim yalnız sağğ altta yeşile getirince ortaya vuruyor ama hafifa sağa gittimi küt auta gidiyor sağgdan
  • 1,2 soru soracam demoda impact modu var mı (bence yok) , birde boşuna klavye ile oynamaya çalışmayın oynanmıyor.Son olarakta pes fan boylarının yazdıkları msjları şikayet edelim boşuna cevap yazmaya gerek yok

@sıkıldım99 ibreyi yeşile getirdikten sonra yön belirliyeceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 13 Eylül 2011; 17:16:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

Oyun çok güzelde demoda hızı ayarlayamıyoruz fast e almak istiyorum normalde sanırım çok hantal ilerliyor full sürümde faste alırız akarızzzz.Penaltı olayını çözemedim yalnız sağğ altta yeşile getirince ortaya vuruyor ama hafifa sağa gittimi küt auta gidiyor sağgdan

aynen penaltıyı anlayamadım hala birisi aydınlatabilirmi
  • Beyler penaltı atarken ibreyi yeşile getirdikten sonra yönü seçiyoruz.
  • ilk başta bişi sağ sol yapıyo D ye basıyon güç çıkıyo gücü azcık yapıyorum yine abanıyor.detaylı anlatablrmsnz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Oyunu açmadan çıkan pencerenin settingsinde kontrol ayarı yok.
    Klavye oynayanlar için oyunda exhibition'a girdiğinizde altta çıkan yerden customize controller'ı seçin.

Orada tuşları ayarlayabilirsiniz.
    Hala eski kafalıyım klavyede oynuyorum.

Ben de klavyeden vazgeçemiyorum. Kol daha avnatajlı press bakımından ama klavyeye alışığım. Kola geçtiğim zaman garip geliyor ya
  • Oyunun süresini uzatsak iyi olacak. Ben beğendim oyunu..
  • Grafikler gerçekten güzel bir kaç gözüme takılan yerler hariç, örneğin taraflar sesleri gayet güzel iken taraftar modellemesi pek iyi değil belki tam sürümde çözerler az evvel ilk maçımı yaptım barcelona ile milanı 5-2 yendim, oyun sanki en kolay ayarda gibi rakip takım top kapmakta çok zorlanıyor resmen tık yok. ati 5870 kullanıcısıyım pes'te de olan kare atlama sorunu(v-sync den bağımsız olarak) bunda da mevcut nedir bunun çözümü bilen varsa kurtarsın bizi bu dertten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

quote:

Orijinalden alıntı: sıkıldım99

Oyun çok güzelde demoda hızı ayarlayamıyoruz fast e almak istiyorum normalde sanırım çok hantal ilerliyor full sürümde faste alırız akarızzzz.Penaltı olayını çözemedim yalnız sağğ altta yeşile getirince ortaya vuruyor ama hafifa sağa gittimi küt auta gidiyor sağgdan

aynen penaltıyı anlayamadım hala birisi aydınlatabilirmi

Arkadaşım penaltıda anlaşılmayacak birşey yok..Aşağıda sağa sola giden çizgiyi yeşil bölgeye getirmeye çalışacaksın..Elini bi süre çekmeden D'de bırakıp birazda yön tuşuna basacaksın bukadar..D ye çok basma dışarı atar

• quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

Grafikler gerçekten güzel bir kaç gözüme takılan yerler hariç, örneğin taraflar sesleri gayet güzel iken taraftar modellemesi pek iyi değil belki tam sürümde çözerler az evvel ilk maçımı yaptım barcelona ile milanı 5-2 yendim, oyun sanki en kolay ayarda gibi rakip takım top kapmakta çok zorlanıyor resmen tık yok. ati 5870 kullanıcısıyım pes'te de olan kare atlama sorunu(v-sync den bağımsız olarak) bunda da mevcut nedir bunun çözümü bilen varsa kurtarsın bizi bu dertten...

gamescomdaki konsol videolarındaki ışıklandırmalar grafikler çimler aynı mı pc dede?
  • nasıl oyun ?
  • quote:

Grafikler gerçekten güzel bir kaç gözüme takılan yerler hariç, örneğin taraflar sesleri gayet güzel iken taraftar modellemesi pek iyi değil belki tam sürümde çözerler az evvel ilk maçımı yaptım barcelona ile milanı 5-2 yendim, oyun sanki en kolay ayarda gibi rakip takım top kapmakta çok zorlanıyor resmen tık yok. ati 5870 kullanıcısıyım pes'te de olan kare atlama sorunu(v-sync den bağımsız olarak) bunda da mevcut nedir bunun çözümü bilen varsa kurtarsın bizi bu dertten...

Eğer oyun seviyesini ayarlamadıysan en düşüktedir topa bile koşmuyorlar , oyuna başlamadan önce değiştirirsin onu en iyi seviyede arsenal dan 6 yedim , adamlardan top kapmak çok zor zaten pas tuşu ile otomatik pres de saf dışı kaldı.İyice alışmak lazım birde güzel hareket yapıyor adamlar

• Yeni xbox aldım şunu belirtiyim ki kesinlikle ea pcye özenmiyor.Fifa world cup 2010 oynadım -pcye çıkmamıştı içimde kalmış- gerçekten muazzam atmosfer oynanış vardı.Gamepadla fifa 11i pcde oynadım ama o zevki alamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Yeni xbox aldım şunu belirtiyim ki kesinlikle ea pcye özenmiyor.Fifa world cup 2010 oynadım -pcye çıkmamıştı içimde kalmış- gerçekten muazzam atmosfer oynanış vardı.Gamepadla fifa 11i pcde oynadım ama o zevki alamadım.

Fifa 11 de PC ile Xbox aynı değildi, bu sene ikisine de aynı oyun çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilterler1991

quote:

gamescomdaki konsol videolarındaki ışıklandırmalar grafikler çimler aynı mı pc dede?

gamescom videosunu izlemedim fakat saha gayet güzel modellenmiş. Kale direkleri biraz gözüme takıldı daha iyi olabilir olarak, başka şu an aklıma gelen bişey yok..

@Grom.Hellscream

seviye ayarını görmedim hiç aramadım da demoda yoktur diye iyi bari zorlaştıralım biraz ikinci maçta 7-0 attım olcak gibi değil

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.