Şimdi Ara

FIFA 12 ATI HD 6850 Kasma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle belirteyim driver için daha bu sabah mesaj geldi güncelledim, Bf3, Metro 2033 gibi üst düzey oyunları AA full açık ultra grafiklerde oynadım. Patlamalarda bile sorun yoktu, ama gel gör ki Fifa'da sahanın belli bölümlerinde kasmalar oluyor. Bunun için ne yapmalıyım? Vsync kapatınca oynanamaz hal alıyor titremeden, ATI Mikro zımbırtısı açık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertdnc

Öncelikle belirteyim driver için daha bu sabah mesaj geldi güncelledim, Bf3, Metro 2033 gibi üst düzey oyunları AA full açık ultra grafiklerde oynadım. Patlamalarda bile sorun yoktu, ama gel gör ki Fifa'da sahanın belli bölümlerinde kasmalar oluyor. Bunun için ne yapmalıyım? Vsync kapatınca oynanamaz hal alıyor titremeden, ATI Mikro zımbırtısı açık.

http://forum.donanimhaber.com/m_65208548/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: megablaster

quote:

Öncelikle belirteyim driver için daha bu sabah mesaj geldi güncelledim, Bf3, Metro 2033 gibi üst düzey oyunları AA full açık ultra grafiklerde oynadım. Patlamalarda bile sorun yoktu, ama gel gör ki Fifa'da sahanın belli bölümlerinde kasmalar oluyor. Bunun için ne yapmalıyım? Vsync kapatınca oynanamaz hal alıyor titremeden, ATI Mikro zımbırtısı açık.

Zaten 32 bit kullanıyorum.

• Ati işatleyince bende geçmişti o kasmalar
  • Fifa 2012'nin kasması çok normal. Aynen GTA IV ve Prototype 1-2 oyunlarında olduğu gibi optimizasyon rezaleti var. Sırf bu yüzden Fifa değil PES oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

Fifa 2012'nin kasması çok normal. Aynen GTA IV ve Prototype 1-2 oyunlarında olduğu gibi optimizasyon rezaleti var. Sırf bu yüzden Fifa değil PES oynuyorum

GTA IV bende sorunsuz çalışıyor, FIFA 12'de evdeki diğer bilgisayarda GT540M ile full özellikte kasmıyor. PES'i övmek için bahaneye bakmayın.

• Video çek göster. Kanıtla. Yoksa inanmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Video çek göster. Kanıtla. Yoksa inanmam.

Hangisini istersin emin olamadım ikisini de koydum. Bi de sana video çekmekle uğraşamam.

• quote:

quote:

quote:

Zaten 32 bit kullanyorum ne demek, anlamadım.

Kısaca oyunu baştan silip farklı bir diske veya aynı diskte farklı bir klasöre kurun. Sorun düzelmezse yapacak pek bir şey yok.

ancak sorununuz farklı sanırım. Benim önerdiğim çözüm komple maça başlandığı an itibariyle oyun ağır çekim ilerliyor gibi akıyor olması sorunu. Sizin sahanın belli bölümlerinde oluyormuş. Bayağı ilginç

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kısaca oyunu baştan silip farklı bir diske veya aynı diskte farklı bir klasöre kurun. Sorun düzelmezse yapacak pek bir şey yok.

ancak sorununuz farklı sanırım. Benim önerdiğim çözüm komple maça başlandığı an itibariyle oyun ağır çekim ilerliyor gibi akıyor olması sorunu. Sizin sahanın belli bölümlerinde oluyormuş. Bayağı ilginç

Hocam sizin bahsettiğiniz x86 işi 64bit sistemde 32bit bölümüne kurmak. Ben zaten 32bit kullandığım için öyle bir şey yok. Ama silip yükleme işini bir deneyeyim belki çözülür.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sizin bahsettiğiniz x86 işi 64bit sistemde 32bit bölümüne kurmak. Ben zaten 32bit kullandığım için öyle bir şey yok. Ama silip yükleme işini bir deneyeyim belki çözülür.

Ben sorunu kısaca anlatmak istediğim için öyle anlattım. Yani oyunu silip başka konuma yüklüyorsunuz aslında. Bunu demek istedim.

• fıfa 12 deki kasmalar donanımsal kasma değil oyundaki bir problem o ben xp de 9600gt ile antialiasing siz oynarken yer yer ufak titrer gibi kasmalar oluyordu şimdi wi7 ultimate 64bit kullanıyorum ekran kartını asus nvidia gtx550 1gb yaptım henüz fıfa12 deneme fırsatım olmadı bu gece falan deniyebilirim
  • bende de oluyor aynı sorun.
    ekran kartının mhz yi düşürüyom düzeliyo.
  • kardeş belgelerim ,fifa 12,fifasetup'a gir SCREEN_SLEEP'i 16 yap
  • http://www.softpedia.com/get/Tweak/Video-Tweak/RefreshLock.shtml
    olmaz ise bunu indir

yapman gereken şey:
    mesela oyunda 1920:1080 ekran çözünürlüğünü kullanıyorsun programa giriyosun 1920:1080 seçeneğine tıkla bi kere switch mode'ye tıkla sonra save de oyuna gir
  • Tesekkurler yarin dediklerinizi deneyecegim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim Ekran Kartı NVIDIA Bendede Kasma Vardı Masaüstünde Sag Tıkladım Nvidia Contral Panelden 3d ayarlarından Fifa 12 yi seçtim ve oyuna girerken görev yöneticisinden öncelik atadım kasma sorunu kalktı ATI'de nasıl bilmiyorum
  • Bende de 6850 var konuyu açan arakadaşın benzer sorunlarını yaşıyorum single oynarken kasamalar titremeler oluyo genelde ama çok ilginç bişey mesela top bende iken kasmalar yaşanıyo rakipteyken sorun çıkmıyo geyet rahat oynanıyo bazende bende sorun yok ama rakipteyken kasılmalar yaşanıyo ilginç.Çok fazla saat multi oynamama rağmen hiçbir kasma titreme donma problemi yaşamadım sadece sıngle da yaşanıyo sorunlar bence sorun kart ayarı pc ayarında değil oyunun kendisi iyi ilgili...
  • quote:

Fifa 2012'nin kasması çok normal. Aynen GTA IV ve Prototype 1-2 oyunlarında olduğu gibi optimizasyon rezaleti var. Sırf bu yüzden Fifa değil PES oynuyorum

Cahil misin anlamadım ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.