Bildirim
FIFA 11 VE NFS HP 62 TL XBOX/PS3
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biraz önce carrefourdan 1 alana 1 bedava kampanyasından xbox için monsters vs aliens ve soldier of fortuneyi toplam 59 tlye aldım. Ödemeyi world temassızla yaptım %25'te ordan geldi. Tanesi yaklaşık 22 tlye gelmiş oldu
-
quote:
Orijinalden alıntı: oaston
Biraz önce carrefourdan 1 alana 1 bedava kampanyasından xbox için monsters vs aliens ve soldier of fortuneyi toplam 59 tlye aldım. Ödemeyi world temassızla yaptım %25'te ordan geldi. Tanesi yaklaşık 22 tlye gelmiş oldu
carrefour da bütün oyunlar varmı ve bütün oyunlarda bu kampanya varmı?Özellikle Kinect oyunlarında ?..İzmirdeki carrefour lardaki durum nedir bilen varsa bir yazıversin bari._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: aybasan
quote:
Orijinalden alıntı: oaston
carrefour da bütün oyunlar varmı ve bütün oyunlarda bu kampanya varmı?Özellikle Kinect oyunlarında ?..İzmirdeki carrefour lardaki durum nedir bilen varsa bir yazıversin bari.
ne yazıkki bütün oyunlarda yok carrefourdaki oyun sayısı da kısıtlı.. kinect oyunu hiç görmedim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

iOS
Android