Şimdi Ara

FIFA 11 VE NFS HP 62 TL XBOX/PS3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • FIFA 11 VE NFS HP PS3 VE XBOX360 versiyonlarında D&R' de 62 TL ARALGAME ' de 70 TL .. D&R ' de %10 indirim var..

• Biraz önce carrefourdan 1 alana 1 bedava kampanyasından xbox için monsters vs aliens ve soldier of fortuneyi toplam 59 tlye aldım. Ödemeyi world temassızla yaptım %25'te ordan geldi. Tanesi yaklaşık 22 tlye gelmiş oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Biraz önce carrefourdan 1 alana 1 bedava kampanyasından xbox için monsters vs aliens ve soldier of fortuneyi toplam 59 tlye aldım. Ödemeyi world temassızla yaptım %25'te ordan geldi. Tanesi yaklaşık 22 tlye gelmiş oldu

carrefour da bütün oyunlar varmı ve bütün oyunlarda bu kampanya varmı?Özellikle Kinect oyunlarında ?..İzmirdeki carrefour lardaki durum nedir bilen varsa bir yazıversin bari.

Orijinalden alıntı: aybasan

quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Biraz önce carrefourdan 1 alana 1 bedava kampanyasından xbox için monsters vs aliens ve soldier of fortuneyi toplam 59 tlye aldım. Ödemeyi world temassızla yaptım %25'te ordan geldi. Tanesi yaklaşık 22 tlye gelmiş oldu

carrefour da bütün oyunlar varmı ve bütün oyunlarda bu kampanya varmı?Özellikle Kinect oyunlarında ?..İzmirdeki carrefour lardaki durum nedir bilen varsa bir yazıversin bari.

ne yazıkki bütün oyunlarda yok carrefourdaki oyun sayısı da kısıtlı.. kinect oyunu hiç görmedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.