Şimdi Ara

FIFA 11 PC versiyonu konsollarla aynı olacak resmi olarak duyuruldu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
0
Favori
5.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JAX

quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

Aklınız karışmasın arkadaşlar. Size gayet güzel bir örnek vericem. Önce Dragon Age Origins i PC de oynayın tabi FULL tüm grafik ayarları sonda. Sonra aynı oyunu X BOX 360 yada PS3 de oynayayın. FIFA 2011 de bunun gibi olacak.

Allahım örneğe bak

Oyunda aa ya da af eksikliği yok diyorum... . Daha ne farkı olcak? Xbox birleşik yazılır ayrıca

PC ye çıkan oyunlar konsol versiyonlarına gore daima 1 adım onde olur diyorum. Bunda anlamayacak ne var.

Butun pc ciler kendini boyle mı avutur anlamiyorum.Sizin rdr'yi aynı detaylarda ve aynı cozunurlukte oynamanız için en az iki milyarlik sistem lazım. Biz ise 440 tl ödeyerek bunu oynuyoruz

• Arkadaşlar siz iyi misiniz? Nedir bu pc konsol savaşı? PC ye çıkınca önemi düşüyormuş? Bak sen. Eee bugüne kadar kaç tane oyun çıktı multi platform bunların bir değeri mi düştü? Aksine oynayan oyuncu sayısı arttı.

@ Max_Kolesne

Bir hamachi dir gidiyorsun. Sen anlaşılan pc de hiç multiplayer oynamamışsın. Biraz elini cebine atıp steamden yada kutulu orjinal multiplayer bir oyun alıp oynasaydın böyle saçma yorumlar yapmazdın. Ayrıca bu oyun steam e gelirse siz asıl bombayı görün. Steam de çok şahane olur bu oyun.

@berksus

Sana toplayacağım 1000 liralık bir kasa ile full hd tüm oyunları oynayabilirsin. Fakat sen 440 lira verip 720p de oyun oynuyorsun.Ayrıca 1000 liraya alacağın bir bilgisayar sana sadece oyun oynatmayacak , aklına gelen bir çok şeyi rahatça hızlı birşekilde yapabileceksin.

Yani ne diyim arkadaşım.Bana illa bunları dedirttirdin yorumlarınla. Ben konsolları severken sizin gibi cahil insanlar yüzünden iyice uzaklaşmaya başladım bu sevgimden. Size mi kaldı bunun hesabı. Siz kendinize en uygunu olan alın kullanın. Başkasının görüşünü illa neden sorguluyorsunuz. Adamın bilgisayar tutkusu vardır , kasasını modlar , overclock yapar , süper sistem yapar milyarlar harcar belki ama parayı o verir. Size ne bu adamın harcadığı paradan? İlla millete siz enayisiniz bu kadar para veriyorsunuz bilgisayarlara, biz çok ucuza sizden daha fazla ve kaliteli oyun oynuyoruz mu demelisiniz? Hayır birde yaptığınız yorumlar mantıklı olsa neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeRo-34 -- 10 Temmuz 2010; 3:30:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berksus

quote:

quote:

quote:

Aklınız karışmasın arkadaşlar. Size gayet güzel bir örnek vericem. Önce Dragon Age Origins i PC de oynayın tabi FULL tüm grafik ayarları sonda. Sonra aynı oyunu X BOX 360 yada PS3 de oynayayın. FIFA 2011 de bunun gibi olacak.

Allahım örneğe bak

Oyunda aa ya da af eksikliği yok diyorum... . Daha ne farkı olcak? Xbox birleşik yazılır ayrıca

PC ye çıkan oyunlar konsol versiyonlarına gore daima 1 adım onde olur diyorum. Bunda anlamayacak ne var.

Butun pc ciler kendini boyle mı avutur anlamiyorum.Sizin rdr'yi aynı detaylarda ve aynı cozunurlukte oynamanız için en az iki milyarlik sistem lazım. Biz ise 440 tl ödeyerek bunu oynuyoruz

Rdr Pc için çıktığında muhtemelen 10 ay sonra çıkacaktır () tekrar görüşelim. Fakat Gta 4 gibi optimizasyon özürlü olupta Crysis'in rahat oynandığı 850 liralık bilgisayara can çekiştirirse suç bilgisayarın, benim veya maliyetin değil tamamen portlamayı gerçekleştiren programcıların öküzlüğüdür. Yoksa hiç merak etme konsollara çıkmış hiçbir oyun 1.5 sene önce kdv indirimi gelmeden, dolar 1.65 iken topladığım bilgisayarı terletemedi halen. Konsollarda frame düşüşü olmadan oynanan hiçbir oyun bu civarlarda bir bilgisayarı terletmez. Terletmesi için programcıların öküz olması lazım (Gta 4 ve EFLC).

• Şimdi pc ye fifa aynı çıkınca pc oyunculugu gelişicek öylemi ee nerde bu super street fighter,rdr,tekken,dante's inferno,ninja gaiden vb... sadece fifayla olmuyo konsollarda bu oyunlarda oynuyoruz ama pc de hiçbiri yok.Ben konsolumu alalı 2 hafta oldu yemin ederim son zamanlarda pc de oyun oynamıyodum cod2 oynuyodum sadece pc yi sadece dh ve youtube için açıyodum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 10 Temmuz 2010; 3:46:47 >
  • fifa ve pes serisi PC de tercihiniz klavyemi gamepad mi ?
  • kesinlikle gamepad rahat rahat oynarım kablosuz ile...
  • Yaklaşık 800 TL.ye mal edip aldığım, üstüne nerden baksan 200 TL de fifa ve world cup için para verdiim konsol pc ile aynı çıkarsa ben bu konsolu boşa aldım demektir.

Üstelik pc.de elalem oyun çıkar çıkmaz şak diye makineye indirip oynarlarken ben de belki 120 TL para bayılcam. Korsancılara gün doğacak, oyun çıkınca birisi rapidshare.e atacak oyunu, herkes bağlanacak, bi gecede makineye indirecek çatır çatır oynayacak.

Benim oyunu indirip bedava oynayana lafım olmaz, ben de bugüne kadar fifa 08 dışında hiç bir pc oyununa para vermedim ama bi platformda korsan olarak indirilebilen bi oyun diğer tarafta yüzde yüz orjinal oyun varsa orjinal tarafına daha çok yatırım gerekmez mi?

Eğer pc ile ps3 aynı kalitede olursa ea kendi ayağına kurşun sıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliriza81 -- 10 Temmuz 2010; 10:58:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34
    Arkadaşlar siz iyi misiniz? Nedir bu pc konsol savaşı? PC ye çıkınca önemi düşüyormuş? Bak sen. Eee bugüne kadar kaç tane oyun çıktı multi platform bunların bir değeri mi düştü? Aksine oynayan oyuncu sayısı arttı.

@ Max_Kolesne

Bir hamachi dir gidiyorsun. Sen anlaşılan pc de hiç multiplayer oynamamışsın. Biraz elini cebine atıp steamden yada kutulu orjinal multiplayer bir oyun alıp oynasaydın böyle saçma yorumlar yapmazdın. Ayrıca bu oyun steam e gelirse siz asıl bombayı görün. Steam de çok şahane olur bu oyun.

@berksus

Sana toplayacağım 1000 liralık bir kasa ile full hd tüm oyunları oynayabilirsin. Fakat sen 440 lira verip 720p de oyun oynuyorsun.Ayrıca 1000 liraya alacağın bir bilgisayar sana sadece oyun oynatmayacak , aklına gelen bir çok şeyi rahatça hızlı birşekilde yapabileceksin.

Yani ne diyim arkadaşım.Bana illa bunları dedirttirdin yorumlarınla. Ben konsolları severken sizin gibi cahil insanlar yüzünden iyice uzaklaşmaya başladım bu sevgimden. Size mi kaldı bunun hesabı. Siz kendinize en uygunu olan alın kullanın. Başkasının görüşünü illa neden sorguluyorsunuz. Adamın bilgisayar tutkusu vardır , kasasını modlar , overclock yapar , süper sistem yapar milyarlar harcar belki ama parayı o verir. Size ne bu adamın harcadığı paradan? İlla millete siz enayisiniz bu kadar para veriyorsunuz bilgisayarlara, biz çok ucuza sizden daha fazla ve kaliteli oyun oynuyoruz mu demelisiniz? Hayır birde yaptığınız yorumlar mantıklı olsa neyse.

İyi de 1000 milyara topladığın bir kasa 2 sene sonra oyunları mediumda veya lowda çalıştıracak. Xbox veya ps ise daha en az 4-5 sene gidecek.

Adam illa baske seyler yapmak istiyorsa yapsın. Ben sadece gunümüzde mantıklı olanı söyledim. Bunun cahillikler ne alakası var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

quote:

quote:

quote:

Allahım örneğe bak

Oyunda aa ya da af eksikliği yok diyorum... . Daha ne farkı olcak?
    Xbox birleşik yazılır ayrıca

Rdr Pc için çıktığında muhtemelen 10 ay sonra çıkacaktır () tekrar görüşelim. Fakat Gta 4 gibi optimizasyon özürlü olupta Crysis'in rahat oynandığı 850 liralık bilgisayara can çekiştirirse suç bilgisayarın, benim veya maliyetin değil
    tamamen portlamayı gerçekleştiren programcıların öküzlüğüdür. Yoksa hiç merak etme konsollara çıkmış hiçbir oyun 1.5 sene önce kdv indirimi gelmeden, dolar 1.65 iken topladığım bilgisayarı terletemedi halen. Konsollarda frame düşüşü olmadan oynanan hiçbir oyun bu civarlarda bir bilgisayarı
    terletmez. Terletmesi için programcıların öküz
    olması lazım (Gta 4 ve EFLC).

Programcılar öküz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berksus -- 10 Temmuz 2010; 11:23:31 >

• iyi oldu iyi sevindim ben :D
    tuşları yalan oldu desene
  • Demo.yu sabırsızlıkla bekliyorum, görecez bakalım. Yukarda da yazdım eğer pc ile ps3 farksız olursa Türkiye için konuşuyorum, bu işten hem ps3, hem xbox hem de ea firması büyük zarar görür, kimse konsol almaz, kimse orjinal oyun almaz, hele hele öğrenci ve 10-20 yaş arası kuşak çatır çatır oyun indirmeyi biliyor artık. Orjinal oyun alanları tenzih ederim ama Türkiye.de en baba oyunun bile orjinalinin satışları ps3.tekilerin dörtte biri değildir bu bir gerçek.

Ps3 alanlar arasında araştırma yapın en favori üç oyunundan birisi kesin fifa.dır. Pc oyuncuları da güzel oyun oynasın ama ps3 alan adamın bi ayrıcalığı olsun, ben fifa 10 çıktığında gidip 120 TL bayıldım Vatan Bilgisayar.a, üstelik başka oyunları da orjinal alıyoruz, ama "siz enayi gibi orjinal oyuna para verin biz korsancıları destekliyoruz" mesajı veriyor EA

Eğer EA ps3.ü aynen pc.ye taşıyacaksa o zaman ps3 kullanıcılarına artı bişeyler sunması lazım, kim bilir belki ps3.teki fifa, pc.deki fifayı gene katlayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliriza81 -- 10 Temmuz 2010; 11:26:10 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Allahım örneğe bak

Rdr Pc için çıktığında muhtemelen 10 ay sonra çıkacaktır () tekrar görüşelim. Fakat Gta 4 gibi optimizasyon özürlü olupta Crysis'in rahat oynandığı 850 liralık bilgisayara can çekiştirirse suç bilgisayarın, benim veya maliyetin değil tamamen portlamayı gerçekleştiren programcıların öküzlüğüdür. Yoksa hiç merak etme konsollara çıkmış hiçbir oyun 1.5 sene önce kdv indirimi gelmeden, dolar 1.65 iken topladığım bilgisayarı terletemedi halen. Konsollarda frame düşüşü olmadan oynanan hiçbir oyun bu civarlarda bir bilgisayarı
    terletmez. Terletmesi için programcıların öküz olması lazım (Gta 4 ve EFLC).

Zaten programcılar öküz

Düşün artık ne çekiyoruz Aman ya şu tartışmalar vallahi yordu beni, 2 ay sonra yeniden xbox alıyorum zaten yeter ya birbirlerini yesinler adam hala ps3 orjinal pc kopya o yüzden aynı olmasın diyor mantığa bak...

quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

Yaklaşık 800 TL.ye mal edip aldığım, üstüne nerden baksan 200 TL de fifa ve world cup için para verdiim konsol pc ile aynı çıkarsa ben bu konsolu boşa aldım demektir.

Üstelik pc.de elalem oyun çıkar çıkmaz şak diye makineye indirip oynarlarken ben de belki 120 TL para bayılcam. Korsancılara gün doğacak, oyun çıkınca birisi****.e atacak oyunu, herkes bağlanacak, bi gecede makineye indirecek çatır çatır oynayacak.

Benim oyunu indirip bedava oynayana lafım olmaz, ben de bugüne kadar fifa 08 dışında hiç bir pc oyununa para vermedim ama bi platformda korsan olarak indirilebilen bi oyun diğer tarafta yüzde yüz orjinal oyun varsa orjinal tarafına daha çok yatırım gerekmez mi?

Sanane arkadaşım ben orjinal alacağım. Senin oynama hakkın olduğu kadar benimde oynama hakkım var. O zaman xbox'a da çıkmasın Ps3 exc. olsun, multiplatform bir oyunu da exc.'a çevirdin ya... Parası olup parasını veren orjinal alacak parası olmayan kopya kullanacak bu kadar basit. Ayrıca ülkemizde EA oyunları max. 60 liraya satılıyor. 60 liradan fazla fiyatı olamaz yapılan anlaşma gereği. Ben eminimki Ps3 versiyonundan fazla satacak PC versiyonu.. 60 lira mı 120 lira mı verir bir insan ?
    Yeter bu kadar kıskanma, çekememe.. Herkesin herşeyi oynama hakkı vardır, istediği platformda oynama hakkı vardır. Kimse kimsenin ayağına kurşun falan sıkmıyor Fifa'nın Pc de çıkan şu rezalet oyunlarının bile satışları gayet güzeldi. Hele ki NG bir oyun çıkarsa satışları katlayacaktır..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Allahım örneğe bak

Rdr Pc için çıktığında muhtemelen 10 ay sonra çıkacaktır () tekrar görüşelim. Fakat Gta 4 gibi optimizasyon özürlü olupta Crysis'in rahat oynandığı 850 liralık bilgisayara can çekiştirirse suç bilgisayarın, benim veya maliyetin değil tamamen portlamayı gerçekleştiren programcıların öküzlüğüdür. Yoksa hiç merak etme konsollara çıkmış hiçbir oyun 1.5 sene önce kdv indirimi gelmeden, dolar 1.65 iken topladığım bilgisayarı terletemedi halen. Konsollarda frame düşüşü olmadan oynanan hiçbir oyun bu civarlarda bir bilgisayarı
    terletmez. Terletmesi için programcıların öküz olması lazım (Gta 4 ve EFLC).

Zaten programcılar öküz

Düşün artık ne çekiyoruz Aman ya şu tartışmalar vallahi yordu beni, 2 ay sonra yeniden xbox alıyorum zaten yeter ya birbirlerini yesinler adam hala ps3 orjinal pc kopya o yüzden aynı olmasın diyor mantığa bak...

quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

Yaklaşık 800 TL.ye mal edip aldığım, üstüne nerden baksan 200 TL de fifa ve world cup için para verdiim konsol pc ile aynı çıkarsa ben bu konsolu boşa aldım demektir.

Üstelik pc.de elalem oyun çıkar çıkmaz şak diye makineye indirip oynarlarken ben de belki 120 TL para bayılcam. Korsancılara gün doğacak, oyun çıkınca birisi****.e atacak oyunu, herkes bağlanacak, bi gecede makineye indirecek çatır çatır oynayacak.

Sanane arkadaşım ben orjinal alacağım. Senin oynama hakkın olduğu kadar benimde oynama hakkım var. O zaman xbox'a da çıkmasın Ps3 exc. olsun, multiplatform bir oyunu da exc.'a çevirdin ya... Parası olup parasını veren orjinal alacak parası olmayan kopya kullanacak bu kadar basit. Ayrıca ülkemizde EA oyunları max. 60 liraya satılıyor. 60 liradan fazla fiyatı olamaz yapılan anlaşma gereği. Ben eminimki Ps3 versiyonundan fazla satacak PC versiyonu.. 60 lira mı 120 lira mı verir bir insan ?
    Yeter bu kadar kıskanma, çekememe.. Herkesin herşeyi oynama hakkı vardır, istediği platformda oynama hakkı vardır. Kimse kimsenin ayağına kurşun falan sıkmıyor Fifa'nın Pc de çıkan şu rezalet oyunlarının bile satışları gayet güzeldi. Hele ki NG bir oyun çıkarsa satışları katlayacaktır..

Ben türkiye gerçeklerinde konuşuyorum, ayrıca 60 TL diyosun da bizim millet 20 TL bile vermez gider indirir, sen Türkiye.de yaşamıyo musun, öğrenci bi adam internette babalar gibi linkleri yayınlanırken bu oyunu gidip 60 TL.ye bile almaz, o beni ilgilendirmez, pc oyuncularını kıskanan yok ama bu oyun için başkalarından daha çok para döken insanlara ea.nin biraz daha farklı yaklaşması lazım, 60-TL ile 120 TL arasında kalite varkı olmayacaksa yazıklar olsun diyorum.

• Zaten suan pek çok insan xboxda fifa yi korsan olarak oynuyor. Pc'de de oynasa nolcak?
  • Deli haber sonunda bazi salak ark.larimi FIFA`nin daha iyi oldugunu kanitlayabilecegim
  • aliriza81 sonuna kadar katılıyorum sana kardeşim..İçimdekilerin tercümanı olmuşsun..

Kraven @

Orjinal alıcak parası yoksa korsan alıcak diyosun..İşte sorunda orda ya..Millet 5 milyona veya internetten bedavaya indirip rahat rahat oynuycak..Belki orjinali alıcak parası olan bile internetteki linkleri görünce niye para veriyim ki indirip oynarım diycek ve almıycak haksız mıyım ..Ps 3 sahipleride ps 3 te oynamak için MECBUREN orjinal alıcak..Ve bu oyun için bende ps 3 aldım ve benim gibi çoğu kişi bu oyun için ps 3 aldı..1000 tl + 100 milyon sırf bu oyunu oynuyabilmek için..Ama EA naptı..PC ye çıkartıyoruz diyor ve PC kullanıcıları 5 milyona gidip korsanını alıp oynuycaklar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5vtknmz -- 10 Temmuz 2010; 11:41:25 >
  • arkadaşlar ben fifayı sürekli online oynayan pro modda takımı olan sevdiğim arkadaşlarımla ki biz 7 kişiyiz aynı anda maç yapan kişileriz biz böyle iken neden gidipte online özelliğini kullanamayacağımız kopya bi fifa alalımki tabiki konsolda online fifaya devam ederiz ve eminimki ea de bu online özelliğini çok iyi kullanacaktır kendine kar sağlamak için mesela adam kopya fifayı indirip oynar oyunu sever pese kin duyar bi süre sonra offline sıkılır sonra ne yapar ya gider konsol alır yada gider orijinal fifa alır pc de oynar ben bu durumu çok iyi buluyorum unutmayın arkadaşlar ea istemeseydi kopya oyun oynayamazdık onlarda alttan alttan istiyorlar oynamamızı ve onlara para kazandırmamızı
  • O zaman biz de ps3.ün kırılması için dua edecez, sonra da gidip üç kuruşa oyun alacaz, sony ilerde çekecek bunun cezasını. Bundan sonra kim gider ilerde ps4 alır, nasılsa pc.de aynısı çıkıyo, hem konsola para ver, hem oyuna tonla para ver, sonra elin oğlu linkleri şakır şakır indirip oyunu oynasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliriza81 -- 10 Temmuz 2010; 11:51:25 >
  • Kraven

Konunun içine ettin ..Şu alıntıları biraz az yap ya sayfanın içine ettin ...

Cevabıma gelince..Ben sana orjinal kullanmıyosun demiyorum..Tabiki orjinal alanlar olucaktır..Ama %80 ' i hatta daha fazlası korsan kulllanıcak buna eminim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5vtknmz -- 10 Temmuz 2010; 11:51:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5vtknmz
    Kraven

Konunun içine ettin ..Şu alıntıları biraz az yap ya sayfanın içine ettin ...

Cevabıma gelince..Ben sana orjinal kullanmıyosun demiyorum..Tabiki orjinal alanlar olucaktır..Ama %80 ' i hatta daha fazlası korsan kulllanıcak buna eminim..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.