Şimdi Ara

FIFA 11 PC skills tutorial

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunları yapabilen adam için oyun çok çok başka bi hal alır. Ama harbiden çok zor hareketler. O kadar ardarda tuş kombinasyonunu yapmak kolay değil.
  • rabona vuruşu
    Lt+
    shoot/cross+quicklypass+L.donw bu kombinasyonu açıklayacak biri varmı
  • eski pc tuşları olsa hepsini yapıyordum ama malesef şu gamepad işi herşeyimi alt üst etti

eskiden hareket yapmak için Lshift+yön tuşlarıyla istediğimi yaparken şimdi bi taraflarımı yırtmam gerekiyor...

ben hala daha tam sürümde pc için klavyeye ayrı bir kontrol ayarı koyacaklarını düşünüyorum. böylesi müslümana gavur işkencesi...
  • hareketler çalışılınca kolay gibi aslında ama sahada uygularken gerçekten zor. yani oyunda yardırıp gitme kolay gibi görünse de hiç kolay değil çünkü fiziğe dayalı oyun var ve rakip yanına gelince bi omuz koyuyor tüm dengen alt üst oluyor. bi anelka kolay kolay yıkılmıyor ki o da malum artık:) sen rakibi karşına alacaksın da rakip sana basmayacak da heyecanlanmadan düzgün yönde hareket yapacaksın felan bunlar zor işler, yerler adamı valla:) iyi ustalık gerektirir öyle böyle değil..
  • Birde maç yaparken kameraya göre sağ analogda yaptığınız hareketleri değiştirmek zorundasınız. Mesela arena modda LT+ Sağ analog 3 kere yukarı yapınca topu hafif kaldırıyordu önüne. Ama maçtayken sağa oynarsanız LT+ Sağ analog 3 kere sağa yapmak zorundasınız. Bu hareket için basit gözükebilir ama diğer karışık hareketler için oldukça zor Maçta rainbow ile adam çalımladığımda çıldırıyorum adeta
  • Training ekranında bunları yapmak güzel ama maç içinde iş değişiyor :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LT+
    R.Down/R.Up+R.Back

Mesela ben bunu anlamadım arkadaşlar...LT+ tamam LT basılı ama sonra sağ analog aşağı/yukarı+geri böylemi türkçesi nasıl yapılıyor biri anlatabilirmi...
  • oyunda bunları yapabilmeniz için öncelikle idman bölümünün kamera açısını tele kameraya ayarlamanız gerekli,demodada böyle bir şey olmadığından normal oyunda yapmak bir hayli zor zira oyuncunun açısına göre o hareketleri yapmak gerekiyor çünki demodaki training bölümü oyuncuyu pro kameradan gösteriyor ve tuş kombinasyonunuda ona göre yapıyoruz ama iş tele kamera yani standart oyun kamerasına gelince işle değişiyor çünki oyunun kamera açısı değişince tuş kombinasyonlarının açısıda değişir dolayısı ile idman olayında tele kamera açısından hareketleri yapmanızı öneririm.Pro kamera açısı ile sadece hareketin nasıl yapıldığını inceleyebilirsiniz ama maç esnasında pro kamera açısı ile yaptığınız tuş kombinasyonları işlemeyecekdir,ya hareketi yapmaz yada yanlış bir hareket yaparsınız

• Arkadaş çok doğru soyluyor ama atladıgı bir nokta var sadece..Bu hareketler zaten Tele kameraya göre verilmiş kombinasyonlar..Yani normal maçta direk anlatılanları uygularsanız sorun yok..Arena'da işler değişiyor..
  • juveli adamla yaptığı kavisli plase için hangi kombinasyon gerekli bileniniz var mı?
    diğer hareketler gereksiz (şov amaçlı) fakat o vuruş feci işime yarar 3 sene bıraktık fifayı neler değişmiş be
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßrq

rabona vuruşu
    Lt+

evet yaa şu rabona'yı yapsam yeter bana =)
  • off ya harika hareketler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buludag89

quote:

Orijinalden alıntı: ßrq

rabona vuruşu
    Lt+

evet yaa şu rabona'yı yapsam yeter bana =)

c.ronaldo ile uzun deneyişler sonunda yaptım. yalnız o rabona hareketi değilmiş. RABONA FAKE hareketiymiş. videoda ufak bi yanlışlık var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.