Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (384. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fıfa

BEYLERR PC FIFA11 ALDIM BU GÜN ONLİNE MOD NASIL OYNUCAM ÜYELİKMİ LAZIM EA DANMI ALICAM ÜYELİĞİ VE ÜYELİK EA NIN SİTESİNDEN NERDEN ALINIYIO GÖSTERİNDE EZİYİM SİZİ

orjinalmi oyunun?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

quote:

karaçalı sana cevap verme gereksimi bile duymuyorum okadar anlattım sana ya anlama kapasiten yok yada anlamıyorsun.

lan nıye soyluyosun o zaman sus otur yerıne.
    anlamayan sensın zaten benım demek ıstedıgımı okuyabılen herkes anlıyo problem sende.
    derslerıne ıyı calıs bıde 5 al hep genc.gereksım degıl gereksınım ogren. neyse yasının ufaklıgına verıyorum daha da muhattap olma benle benden uzak Allah'a yakın ol.

lan çoban ben kendi söylediklerime kaynak gösteriyorum sen kendi dediklerine kaynak gösteremiyorsun kes sesini otur yerine bilmediğin konu hakkında yorum yapma

senın kaynagını sımdı.
    bak andaval cocuk, ben dıyorum kı pc dekı fıfa 11 konsol 10 un aynısı buna ıtırazın varmı konsolda fıfa 10 oynamıs ınsanlar soralım burda bakalım ne dıcekler varmısın ?

• quote:

quote:

BEYLERR PC FIFA11 ALDIM BU GÜN ONLİNE MOD NASIL OYNUCAM ÜYELİKMİ LAZIM EA DANMI ALICAM ÜYELİĞİ VE ÜYELİK EA NIN SİTESİNDEN NERDEN ALINIYIO GÖSTERİNDE EZİYİM SİZİ

orjinalmi oyunun?

zıkkım süper online i bekliyorum dostum gelicem yoksa kurtlar sofrasına boşa mı orjinal aldık

• quote:

Orijinalden alıntı: jubelyagyu

quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

quote:

Orijinalden alıntı: jubelyagyu

Beyler fifa 11 de manager moda başlıyorum save yapmak istediğim yerde 0/0/0 1/1/1 gibi yazan yerlerden birini seçiyorum. Save ismimi yazmak istediğim yerde "x" ve kareye benzer bi işaret çıkıyo ve oraya hiçbirşey yazamıyorum. advance dediğimde oyun ilerliyor. Ancak manager modum kaydedilmemiş oluyor. Orda yazan sayıların hiçbirine kayıt yapamıyorum. 1 maç yaptıktan sonra da oyundan atıyor. Bilgisayarı yeniden başlattım oyunu kapatıp açtım bir kaç defa manager moda başladım ama oyun kaydedilmiyor. Bunun sebebi nedir? Ekran görüntüsü almak istiyorum görüntü siyah çıkıyor o yüzden görüntü koyamadım.

Şimdi görüntü koydum.

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)

Olay gameranger yüklü olduğundan ötürü oyunun game klasörü içindeki rna.ini dosyasından kaynaklanmakda.Bu şekilde hiçbir ayarı kayıt edemessiniz.
    Yapılacak şey çok basit, oyunun olduğu klasörde game klasörü altında rna.ini dosyasını açın ve içindekileri silin,daha sonra oraya şu kodları girin;

[]
    SKIP_BOOTFLOW=0
    SKIP_CONTROLLER=1

dosyayı kayıt edip çıktıkdan sonra o dosyaya sağ tıklayıp özelliklerini girin ve salt okunuru işaretleyin.Bu şekilde normal açılış yapacak ve profoil dosyasını geri yükleyebilceksiniz.
    Yaşanan bu mevzu gameranger programından kaynaklanmakda,oyuna başlarken deufult ayarlara geri götürdüğü için siz kendi profil dosyanızı load edemiyorsunuz,rna.ini dosyasına yapacağınız bu ufak değişiklikle sorununuz çözülecekdir.

siz yazmadan önce google aradım buldum. Rna dosyasını sil yazıyordu sildim düzeldi. Rna olmadan game ranger ile online oynayamaz mıyım? Eğer oynayamazsam rna dosyasını biri upload edebilir mi?

rna dosyasını gameranger otomatik olarak yaratıyor,ne kadar silerseniz silin farketmez,rna dosyası gameranger ile oynadığınız sürece program tarafından tekrar yaratılacakdır.Çözümü yukarıda belirttim,rna dosyasını silmek yerine o dosyanın içine yukarıdaki kodları yazın yeterlidir.

• rangerdan oynıcaksan bısey yapma normal oynıcaksan rna dosyasını sılıp oyuna gır bu kadar basıt.
  • Evet oyunu yükledim ve yaklaşık 1.5 saat oldu oynayalı.Öncelikle stadlardan başlamak istiyorum.Zaman seçenekleri Day,Night,Overcast ve Dusk şeklinde.Overcast ve Night yaptığımızda yağış olarak Dry,Snowy ve Rainy gibi yağış türleriyle karşılaşıyoruz.

İngiltere : Old Trafford , Emirates Stadium , Stamford Bridge , Anfield Road , Wembley Stadium , St.James' Park.
    Almanya : Allianz Arena , Veltins Arena , Olympiastadion , Signul Iduna Park.
    İspanya : Nou Camp , Mestella , Vicente Calderon , Santiago Bernabéu.

Tabi ki İtalya ve Fransa liglerinden stadyumlar mevcut.Ayrıca bilinmiş başka stadlarda mevcut oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_faruk_yücel

quote:

beyyylerrr şimdi gittim fıfa 11 pc orjinali aldım yüklüyorum ben pesçiyim ama inşallah pişman olmam çünkü pes11 orjinalini alma şansım olmucak

yanlış yapmışsın.

içerik açısından fifa konsol versiyonuna göre çok boş olmuş.

pes, içerik açısından fifa11 konsoldan bile daha zengin.

kandırma çocuğu.

en iyisini yapmışsın arkadaşım. keyfini çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 4 Ekim 2010; 0:51:20 >

•  FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI)

• Profilimdeki sistem ile oyunun bazı anlarında kasma yaşıyorum tüm ayarlar FULL iken.

Bu normal mi? Ayarları aşağı çektiğimde de pek bişey farketmiyor aslında.

Bi ayar flnmı yapmak gerekli?
  • Ya Manager Mod başladım.Newcastle United'ı seçtim ve 4 maç yaptım ligde.4'üde gece oynandı.Anlamadım bi türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lutzhoeft

Ya Manager Mod başladım.Newcastle United'ı seçtim ve 4 maç yaptım ligde.4'üde gece oynandı.Anlamadım bi türlü.

Bende Chelsea ile oynuyorum genellikle bütün maçlar akşam oynanıyor ama bi kaç maçta parçalı bulutlu oynadım güneşli hiç oynamadım. Belkide büyük takımların maçları akşam oynanıyordur diye düşündüm. Özellikle ufak rakiplerin sahasına gittiğimde gündüz parçalı bulutlu havada oynanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Mükemmel Görüntü Hangi ayarlar ile bu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rádèøή

Profilimdeki sistem ile oyunun bazı anlarında kasma yaşıyorum tüm ayarlar FULL iken.

Bu normal mi? Ayarları aşağı çektiğimde de pek bişey farketmiyor aslında.

Bi ayar flnmı yapmak gerekli?

ati nin yeni driverında düzelir diye umuyoruz. ayarlarla oynama normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar_gs

quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Mükemmel Görüntü Hangi ayarlar ile bu ?

Aynen... Çok güzel görüntü.

• İyi güzel görüntüde arkadaşlar replay görüntüsü onlar oyunun içinde çimler öyle değil düz halı saha gibi.Replayde görüntü kalitesi artıyor.O yüzden replaylerde pek çok kişi de takılma var.Umarım gelecek senelerde oyunun içinde oynarken full saha çim olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

İyi güzel görüntüde arkadaşlar replay görüntüsü onlar oyunun içinde çimler öyle değil düz halı saha gibi.Replayde görüntü kalitesi artıyor.O yüzden replaylerde pek çok kişi de takılma var.Umarım gelecek senelerde oyunun içinde oynarken full saha çim olur.

Bunada şükür
  • quote:

quote:

Ya Manager Mod başladım.Newcastle United'ı seçtim ve 4 maç yaptım ligde.4'üde gece oynandı.Anlamadım bi türlü.

Bende Chelsea ile oynuyorum genellikle bütün maçlar akşam oynanıyor ama bi kaç maçta parçalı bulutlu oynadım güneşli hiç oynamadım. Belkide büyük takımların maçları akşam oynanıyordur diye düşündüm. Özellikle ufak rakiplerin sahasına gittiğimde gündüz parçalı bulutlu havada oynanıyor.

o seçtiğin stada göre değişir stad secerken bazı stadlar ne alakaysa gece filan kapalı oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: fero01

quote:

quote:

o seçtiğin stada göre değişir stad secerken bazı stadlar ne alakaysa gece filan kapalı oluyor

Alaka şu o stadlarda ışıklandırma yok yada yeterli değil. Arkadaş zaten hep akşam oynuyorum demiş Valla dediğim gibi Chelsea ile genellikle gece olmak üzere gece-gündüz ikisindede lig ve kupa maçları yapıyorum. Eğer Türkiye Liginde olsan o zamanda hep gündüz yapardın

• Valla legendary de oynayan biri olarak her maç ister zayıf olsun isterse çok güçlü olsun (chelsea) gibi iki gol ortalama atıyorum!
    Ama sorun şu: Legendary seviyesinde dikkatinizi hiç dağıtmayacaksınız ve asla gevşemeyeceksiniz. Bir de oyuncu değişiklikleri olarak eğer sonlara doğru galipseniz, özellikle yorulan bekleri değiştirin ve ASLA ORTA YAPTIRMAYIN!
    Hele hele rakip kanattan baskı yemeden rahatça orta yaparsa ve bu oyunun son dilimi ise gol olma olasılığı yüzde90'dır!

Bakın bir örnek vereyim. Leverkusen ile sırf erkeklik olsun diye Real ile maç yaptım. Ben Leverkusen tabii, 1-0 geriye düştüm, zor bela 1-1 yaptım, 2-1 yaptılar beraberliği yine sağladım, doksanıncı dakikada penaltı kazandım Ballack ile taktım! 3-2 öne geçtim!
    Santra yaptıkları anda Real komple atağa kalktı ve o atak şak diye gol oldu 3-3 yaptılar ve penaltılarda yenildim!

Bir başka olay ise Real Madrid ile manager modda legendary seviyesinde sıradan bir lig takımını 2-0 yenerken 80'den sonra 3 gol yiyerek mağlup oldum. Rakip özellikle 80'den sonra mağlup ise top tüfek saldırıyor! Hatta golün biri şöyle oldu: Benim köşe gönderime aut çizgisine kadar inen rakip orta açtı ve o orta falso alarak kaleme girdi! Gözlerime inanamadım! Hele bir kafa vuruyorlar ortalara milimetrik!

Bu yüzden asla legendary de motivasyonunuzu kaybetmeyin. Sakin ayağa garanti pas yapın ve asla ortasahada top kaptırmayın. Ve kaçan adamı sonuna kadar kovalayın! Bir şekilde bozuyorsunuz, tabii bunu rakip cezasahanıza kontra yaptığında deneyin, aksi durumda en yakın oyuncuyu seçerek onunla pres yapın!
    Ve en önemlisi sürekli pres tuşuna basmayın! Şak diye golü yersiniz! Asla cezasahasında baskı yediğinizde pas tuşuna basmayın, şut tuşuna basın ve topu öyle uzaklaştırın! Yoksa şak diye yine golü yersiniz!

Bunlar benim vereceğim taktikler, daha sökünce daha da söylerim. Online de bu taktiklerle sizi yenen zor çıkar!

• quote:

Orijinalden alıntı: sonbaron61

Valla legendary de oynayan biri olarak her maç ister zayıf olsun isterse çok güçlü olsun (chelsea) gibi iki gol ortalama atıyorum!
    Ama sorun şu: Legendary seviyesinde dikkatinizi hiç dağıtmayacaksınız ve asla gevşemeyeceksiniz. Bir de oyuncu değişiklikleri olarak eğer sonlara doğru galipseniz, özellikle yorulan bekleri değiştirin ve ASLA ORTA YAPTIRMAYIN!
    Hele hele rakip kanattan baskı yemeden rahatça orta yaparsa ve bu oyunun son dilimi ise gol olma olasılığı yüzde90'dır!

Bakın bir örnek vereyim. Leverkusen ile sırf erkeklik olsun diye Real ile maç yaptım. Ben Leverkusen tabii, 1-0 geriye düştüm, zor bela 1-1 yaptım, 2-1 yaptılar beraberliği yine sağladım, doksanıncı dakikada penaltı kazandım Ballack ile taktım! 3-2 öne geçtim!
    Santra yaptıkları anda Real komple atağa kalktı ve o atak şak diye gol oldu 3-3 yaptılar ve penaltılarda yenildim!

Bir başka olay ise Real Madrid ile manager modda legendary seviyesinde sıradan bir lig takımını 2-0 yenerken 80'den sonra 3 gol yiyerek mağlup oldum. Rakip özellikle 80'den sonra mağlup ise top tüfek saldırıyor! Hatta golün biri şöyle oldu: Benim köşe gönderime aut çizgisine kadar inen rakip orta açtı ve o orta falso alarak kaleme girdi! Gözlerime inanamadım! Hele bir kafa vuruyorlar ortalara milimetrik!

Bu yüzden asla legendary de motivasyonunuzu kaybetmeyin. Sakin ayağa garanti pas yapın ve asla ortasahada top kaptırmayın. Ve kaçan adamı sonuna kadar kovalayın! Bir şekilde bozuyorsunuz, tabii bunu rakip cezasahanıza kontra yaptığında deneyin, aksi durumda en yakın oyuncuyu seçerek onunla pres yapın!
    Ve en önemlisi sürekli pres tuşuna basmayın! Şak diye golü yersiniz! Asla cezasahasında baskı yediğinizde pas tuşuna basmayın, şut tuşuna basın ve topu öyle uzaklaştırın! Yoksa şak diye yine golü yersiniz!

Bunlar benim vereceğim taktikler, daha sökünce daha da söylerim. Online de bu taktiklerle sizi yenen zor çıkar!

Bu yüzden asla legendary de motivasyonunuzu kaybetmeyin.

bu dediğin çok doğru.

• 
Sayfa: önceki 382383384385386
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.