Şimdi Ara

FIFA 11 NEXT-GEN !!! ÇIKTI (PC'NİN YENİ KRALI) (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.406
Cevap
4
Favori
394.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu beğendim baya güzelde. Yapılı oyuncu yüzlerini artırmaları gerek bence. Lisans konusunda pes e katlarca fark atan fifa da neredeyse pesten az yüz var. Gerçekten gerçekciliğe büyük bir darbe vuruyor. Tamam hadi yüz yapmıyorsunuz bari benzer tipler yapın yahu

Bu eksikliğin dışında oyun gayet güzel. Birde bana oyunda yapılacak pek birşey yok gibi geldi. Bir kaç değişik mod olsa güzel olurdu. Be a pro da ise direk 11 de başlamamızı çok yadırgadım olmamış o .

Birşey soracağım. Maç içinde tezahürat seslerini yükseltip yine seyircilerin yaptığı ıslık uğultu seslerini kısma gibi bi şansımız var mı ?

• PES'in gerçekçi bir futbol oyunu olmadığını hala anlayamamış olanlar Fifa'ya laf atıyor burada aslında PES basit bir oyun, Fifa tek adamla ayağınıza topu alıp koşturacağınız bir oyun değil gerçekçi bir futbol oyunu çocuk oyunu bana göre PES'tir, Fifa'da futbolcu hareketleri fizik motoru vs çok gerçekçi kusursuz işliyor PES gibi odunsu ve kısıtlı animasyonlar yok. Birde daha Fifa'nın çoğu detayını anlayamayıp gol olunca futbolcu kalenin içine giriyor aha bug var gibi eleştiriler yapıp komik duruma düşüyorlar ve oyunu bilmediklerini ortaya koyuyorlar bu adamların eleştirileri daha çok milleti yanıltıyor. İncelemelerde gelmiş geçmiş en iyi futbol oyunu gibi yorumlarda bulunuldu Fifa 11 için yüksek notlar alıyor ve bence hepsini hakediyor. Hem konsolda hem PC'de oynuyorum oyunu PC'de konsoldaki Fifa 2010'u yapmışlar. Konsolda sorduğunuz video kaydetme gibi PC'de eksik olan çoğu şey var Fifa 2011'de. Ama sonunda PC'yede next gen yaptıkları için kutluyorum EA'i önümüzdeki yıl PC'dede konsolları tam anlamıyla yakalarlar diye düşünüyorum.

• Oyuna yapacağım en büyük eleştiriyi unutmuşum. Şu gol sevinişlerini bir değiştirin yaa 2006 dan beri aynı hareketler yeter vallahi yeter. Herşey açısından güzel bir oyundan bir kaç animasyon eksikliği yüzünden soğumayalım.
  • FIFA 11 Online Oynamak ! Gameranger İle Adım Adım Resimli !
    http://forum.donanimhaber.com/m_43437882/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43437882
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunky15

Oyuna yapacağım en büyük eleştiriyi unutmuşum. Şu gol sevinişlerini bir değiştirin yaa 2006 dan beri aynı hareketler yeter vallahi yeter. Herşey açısından güzel bir oyundan bir kaç animasyon eksikliği yüzünden soğumayalım.

Konsoldaki Fifa 11'de değiştirilmiş bu sevinçler PC'de hala eski anlayış var saha dışına çıkarsan kendiliğinden video giriyor saha içinde kendin yapabiliyorsun sevinci. Konsolda saha dışındada sen yapıyorsun yapmazsanda birşey çıkmıyor geçiyor ve animasyonlar PC'ye göre daha iyileştirilmiş. Biri offside sonrası devam ediliyor sarı kart gösterilse daha iyi olur demişti mesela konsolda bu da yok offside kararı çıktığında devam edemiyorsun. İşte dediğim gibi PC'de aslında Fifa 2010 daha yeni oynanıyor Fifa'daki asıl değişiklikleri konsolda yapmışlar. Bu yıl bana göre next gen e geçiş dönemiydi PC'de asıl Fifa'yı 2012 de oynayacağız.

• pc de fıfa 10 oynıcaz dıye cıgırıyodum burda cok dedım bunu da neyse.
    konsolda gol tekrarları nasıl oyle ya mesela bu vıdeodahttp://www.youtube.com/watch?v=89k4nuCAYjM gol tekrarları cok farklı bu ayarlanabılır bı ozellık mı fılm gıbı yapmıslar kalecıyı falan gosterıyo guzel olmus baya anlamadım standart bı ozellık mı ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karaçalı

pc de fıfa 10 oynıcaz dıye cıgırıyodum burda cok dedım bunu da neyse.
    konsolda gol tekrarları nasıl oyle ya mesela bu vıdeodahttp://www.youtube.com/watch?v=89k4nuCAYjM gol tekrarları cok farklı bu ayarlanabılır bı ozellık mı fılm gıbı yapmıslar kalecıyı falan gosterıyo guzel olmus baya anlamadım standart bı ozellık mı ama.

bas bas bağırıyosunda hangi kaynağa bilgiye göre konuşuyosun şu okuduğun kaynağı gösterde bizde bilelim. boyna konuşuyosun çok biliyormuş gibi kendi kafanda kurduğun teorileri gerçekmiş gibi anlatıyorsun burda

• mesela çok ilginç bişe oldu bana saç baş yoldurtan legendary seviyesi bi anda güç kaybetti manager modda artık top felan alabiliyorum başa baş maçlar oluyor çok ilginç yaa bu arada oyunu orjinal alıpta manager modda atma yaşayan var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

mesela çok ilginç bişe oldu bana saç baş yoldurtan legendary seviyesi bi anda güç kaybetti manager modda artık top felan alabiliyorum başa baş maçlar oluyor çok ilginç yaa bu arada oyunu orjinal alıpta manager modda atma yaşayan var mı??

fero boşver single maçları gameranger gel 1 2 maç yap inan bidaha single player oyun oynamassın. sadece tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

@wildlove güzel yazı.

o'nun bütün yazdıkları güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

mesela çok ilginç bişe oldu bana saç baş yoldurtan legendary seviyesi bi anda güç kaybetti manager modda artık top felan alabiliyorum başa baş maçlar oluyor çok ilginç yaa bu arada oyunu orjinal alıpta manager modda atma yaşayan var mı??

Var bende atıyo bi kaç seferdir
  • Beyler, oyuncu isimleri pes te olduğu gibi oyunucunun tepesinde yazmayı ayarlayamıyor muyuz ? Ayarlarda göremedim ?
  • fataality kardeş ben hep türklerle oyuna girdim maça game rangerde ama 20 denemede bile 1 maç yapamaadım maça başlamadan önce yuvarlak döndüğü yerde kalıyo veya arena da o yüzden cd key alacam bugün galba
    olmucak yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygarozdemir

Beyler, oyuncu isimleri pes te olduğu gibi oyunucunun tepesinde yazmayı ayarlayamıyor muyuz ? Ayarlarda göremedim ?

www.wardom.org admini. :) sayende program sıkıntısı çekmiyoruz. :) game settings'e gel ordan lt tuşuna iki kere bas.

hud: indicator
    indicator: player name

tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 3 Ekim 2010; 10:46:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

quote:

Beyler, oyuncu isimleri pes te olduğu gibi oyunucunun tepesinde yazmayı ayarlayamıyor muyuz ? Ayarlarda göremedim ?

www.wardom.org admini. :) sayende program sıkıntısı çekmiyoruz. :) game settings'e gel ordan lt tuşuna iki kere bas.

tamamdır

Eheh, teşekkürler

• maçta artislik hareket yapabilen varmı ya arenada yapıyorum maç geliyom hepsini unutuyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: jettacor

maçta artislik hareket yapabilen varmı ya arenada yapıyorum maç geliyom hepsini unutuyom

Ben yapabiliyorum 3-5 tane.

-----------------------------

Oyunu orjinal olan arkadaşlar bi göz atın ;

http://forum.donanimhaber.com/m_43456042/mpage_1/key_/tm.htm

• ARkadaşlar oyuna alışmaya çalışıyorum fakat bir şeyi çözemedim.Adamları nasıl elle kontrol edebiliyoruz.

Örneğin pes te r1 +r2 tuşlarına basınca topa dokunmadan topun etrafında dönebiliyorduk.Bunda ise top yakına düşünce adam hemen topa yapışıyor.Adamı toptan ayıramıyorum
    Bunda pesteki gibi bir olay var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

quote:

tamamdır

Eheh, teşekkürler

Wardom'un sahibi can dime?

• Bi Fifa serisinde yanılmıyorsam Kitserver diye bişeyle TS formaları bulmuştum biyerden değiştirmiştim dahada güzel olmuştu bundada olur heralde ?
  • 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.