Şimdi Ara

Fifa 11 kapışmak isteyenler içeri...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşamları 6 dan sonra fifa 11 de online olan varsa eklesin beni ama söyleyim çok deli oynarım ona göre bilegine güvenen eklesin... GT:lazoglixbox360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byzantine3 -- 10 Aralık 2010; 17:18:15 >

• yok mu kimse ...
  • yokmu bilegine güvenen...
  • kendi için ayriyetten kod istemiyor mu bende orj.oyun yok kod nsıl alcam ? alsam oynarız
  • Ekleyin, beni gördüğünüzde oynarız.

cemklc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditore -- 11 Aralık 2010; 16:33:58 >
  • Beyler forumumuzda xbox için pro lub açırmıştır.Herkesin katılımını bekliyoruz.(Turkish Legend)
  • Beni de ekleyebilirsiniz, gamertag; GuestSaucer729
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • drzeux

ekleyin ekletin herkesi bekliyorum sadece fifa değil muhabbetede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the özgür

Beyler forumumuzda xbox için pro lub açırmıştır.Herkesin katılımını bekliyoruz.(Turkish Legend)

ben katilirim bu aralar virtual pro oynuyorum :)
  • arkadaşlar bu xboxda control ayarlarınız nasıl yani başkalarıyla oynarken adam kaleciyi bile yönlendiriyor kaleci kaleden çıkıyor sanırıım bunu adam kendi kontrol ediyor kaleciye geçiyor bunu ben yapamıyorum siz yapabiliyorsanız nasıl yapıyorsunuz?
  • gamertag : tolgakagnici ekleyin kapışırız :)
  • ekleyebilirsiniz beni de, fena oynamam.

gt: vemx
  • agalar bir çoğüunuzu ekledim ancak benim bir sıkıntım var. bi adamla maç yapıyoruz misal 1 - 0 öndeyim adam 90.dk oyundan çıkıyor ve puan kazanamıyoruz.Bu mudur kuralı allanı seven bu oyunun
  • Arkadaşlar işin acemisiyim ama Nasıl Fifa 11'i online oyun oynarız :) hangi ayarları yapmam gerekiyor ethernetti taktıktan sonra Kosolum FWli ayrıca durum tehlikesi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shevchenco

Arkadaşlar işin acemisiyim ama Nasıl Fifa 11'i online oyun oynarız :) hangi ayarları yapmam gerekiyor ethernetti taktıktan sonra Kosolum FWli ayrıca durum tehlikesi nedir ?

öncelikle xboxu ethernet kablosuyla modeme bağlaman lazım. sonra xbox live gold üyeliği satın almalısın. konsol yeniyse her kullanıcı hesabına 1 ay bedava gold üyelik veriyor bu arada.

daha sonra eğer oyununuz orijinal değilse, yani orijinal serial no'su yoksa, ya bu seriali normal internetten satın alacaksın, ya da xbox üzerinden 800 microsoft points ödeyerek online hakkı alacaksın, ki 800 microsoft points yaklaşık 20 TL değerinde.

bunlardan sonra oyuna gir, ana menüde xbox live seçeneğinden online menüye erişebilrsin. kendi seviyendeki rakiplerle normal maç yapmak için head to head olana gir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

arkadaşlar bu xboxda control ayarlarınız nasıl yani başkalarıyla oynarken adam kaleciyi bile yönlendiriyor kaleci kaleden çıkıyor sanırıım bunu adam kendi kontrol ediyor kaleciye geçiyor bunu ben yapamıyorum siz yapabiliyorsanız nasıl yapıyorsunuz?

top rakipteyken, yani defans sırasında Y tuşuna basılı tutarsanız kaleci topa hamle yapmak için açılır.
  • Ekle hocam beni de,fena oynamam.. Isteyenle kapisiriz,sadece FIFA icin degil sohbet de dahil..
  • Eyvallah arkadaşlar ekleyin oynayalım

tolgakagnici

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykarabatak -- 30 Aralık 2010; 23:47:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.