Şimdi Ara

FIFA 11′i İkinci El Oynamak da Ücretli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
0
Favori
3.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EA’nin başarılı futbol serisi FIFA’nın bu sezon için çıkacak oyunu FIFA 11 için bazı düzenlemelere gittiğini açıkladı. Pek iyi bir haber olmayabilir. Zira oyunu ikinci el alacaksanız oyunu oynamak için EA’ye 10 dolar gibi bir ücret ödemeniz lazım. EA ve bazı önde gelen firmalar takas ve ikinci el oyun piyasasının korsandan daha tehlikeli olduğu görüşünde. Bu nedenle EA takas ve ikinci el için böyle bir önlem aldı; önlemden çok EA’ye para kazandırmayan bu tarz oyuncuların parasını almak.

Ayrıca yine bu sistem Tiger Woods 11 için de geçerli olacak. Ve de bundan sonraki EA oyunları içinde. Ayrıca bundan sonraki zamanda bazı firmaların bu yolu seçeceği aşikar gibi görünüyor.

Kaynak

• Bence haklı EA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Bence haklı EA.

+1907
  • Iyi de nasil anlayacak ki EA beyfendi.!! bizim 2. el aldigimizi?? ..

EA EA doy artik paraya
  • böyle saçma şey mi olur ya...illa sıfır mı almak zorundayız..
  • takas oyun kullananlara verilcek en güzel haber siz kırdırmayın ps3ünüzü oyun yapımcılarıda sizi ne güzel düşünüyorlar.
  • Bence bu cidden abartı bı olay. Kınıyorum
    Yok yeterlı derecede kazanamıyorlarmıs yok yeterınce kar edememısler.

Yuh be gozunuz doysun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bravo EA 10$ az olmus ama
  • Nasıl yapıcaklar?
  • 2012'den itibaren tüm oyun şirketlerinin böyle yapacağını düşünüyorum.
    Takas : Korsan

EA,muhtemelen bize kod verecektir.
    O kodu oyuna bir seferliğine gireceğiz.Böylelikle aktif olacaktır.
    Daha sonra o kod başka birisi tarafından girilirse geçersiz sayılacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caner9503

2012'den itibaren tüm oyun şirketlerinin böyle yapacağını düşünüyorum.
    Takas : Korsan

EA,muhtemelen bize kod verecektir.
    O kodu oyuna bir seferliğine gireceğiz.Böylelikle aktif olacaktır.
    Daha sonra o kod başka birisi tarafından girilirse geçersiz sayılacaktır.

İyı de ayıp ederler oyle
    İlla herkes her oyuna para vermıyor kı. Ps3 u olan aynı apartmanda oturan 2 arkadas bıle oyunları 1 gecelıgıne bıle olsa degıs tokus yapıyor falan
    Ben de ps3 un kırılmasını ıstemeyenlerdenım ama boyle olacaksa en kısa zamanda kırılsın madem oyun fırmaları boylesıne ac gozlu olmaya basladılar.

• valla ps3 kırılırsa 2 gün sonra türk psn kapanır bizim millet çok meraklı korsan oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevinckan_216 -- 11 Eylül 2010; 1:02:18 >
  • Ben kardeş alıcam en yakın zamanda PS3 yanına düşünüyordum zaten bu iyi oldu o zaman benim için...
  • Oyunla beraber yanında bir kod verilecek ve oyunu alan kişi bu kodu girdiğinde kod onun hesabına kaydolacak. Oyunu sattığında ise alan kişi online oynamak istediğinde EA'den yeni bir kod satın alacak.

Bana göre rezil bir uygulama. Oyuncuları oyunu direk satın almaya yöneltmek amacında olan zorlama bir ticari politika.
  • Oh shit! 3 tl+10$' a mal olacak bizlere.
    EA
  • İlk defa oyun firmaları tarafından bu kadar korsana yönlendirildim. Resmen "PS3'yi kırın!" diye bağırıyorlar.
  • Bu Ea kadar paragöz oyun firması görmedim. Gelde korsan kullanma böyle paragözler karşısında.
    Bunlar yüzünden diğer firmalarda geçecek bu sisteme sonra ayıkla pirincin taşını.
  • babalara geliriz valla
  • EA'e hak veren arkadaslar 10 dolardan komisyon mu alcaksiniz bu artislikleriniz ne demek oluyor?ea'de calisiyorsunuzda bizim mi haberimiz yok?hepimiz ayni gemideyiz surda artisligin luzumu yok bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fmforce

EA'e hak veren arkadaslar 10 dolardan komisyon mu alcaksiniz bu artislikleriniz ne demek oluyor?ea'de calisiyorsunuzda bizim mi haberimiz yok?hepimiz ayni gemideyiz surda artisligin luzumu yok bence..

Ben EA'da çalışıyorum ordan ekmeğimi yiyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.