ps3 120 gb slım sahıbyım fıfa 11de cok fazla elle oynama sorunu var cok fazla top ele carpıyor fırıkık ve peanaltı oluyor bazı posızyonlarda guzel olsada bazen sınır bozucu olabılıyor.. ama sorun su ps3 cafede 5 -6 makınede (bunlar eskı kasa 40 ve 80gblık ps3ler) hıcbır zaman ele carpma yok hatta ben bahsetttıgım makınede ınternetten oynarken de ele carpınca bırsey olmuyo duduk calmıyo ama offlıne maclarda sureklı oluyo baska kısılerdende sordum hıc eelle oynama olmadıgını soyledıler..
esas sorum su ben fıfa 11ın yenılıgı sandıgım elle oynama olayı yada carpma olayı baska kımsede varmı benım o makıneme ozel bırsemı .....sut cekıyoruz defansa ele carpıp penaltı oluyo yakıncekımden vs ızledık gercekten ele carpıyor
Bu özelliği oyundan açıp kapatabilirsin..
Valla sizinki iyiymiş biz PC 'de oynuyoruz daha 1 kere el vermedi el yok oyunda istediğin kadar çarpsın
quote:
Orijinalden alıntı: MAD MAX
Bu özelliği oyundan açıp kapatabilirsin..
nerden kapandıgını bılıyormusun ben bugun bıraz bakayım
ACIP KAPATABİLİRSİN
my fifa 11 den settings ten Handball ı kapatıcan :D
o diilde nie senin makinene özel olsunki :D dalga amaçlı değilde
EA her makineye farklı fifa mı yapıcak :D
quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
Herkesin makinesi kendine özeldir derim felsefemide yaparım
quote:
Orijinalden alıntı: Robdelphia
quote:
Orijinalden alıntı: thecaliph16
Herkesin makinesi kendine özeldir derim felsefemide yaparım
abi bana felsefe deme :D:D
bu arada pardon reyiz atar yapmak istemedim :D:D
peki online oynarken sen on yapinca adamda off sa hakem çalıyomu duduk gene ?
sorunu cozdum handball secenegını buldum daha once bulamamıstım ılgınc olan su ılk oyunu kullandıgımızda benım makınede bu ozellık dırek acık dıgerlerrınde kapalı :D neyse sorun bıttı ama karar veremıyoruz el olmalımı olmamalımı :d
quote:
Orijinalden alıntı: sahtebeyaz
sorunu cozdum handball secenegını buldum daha once bulamamıstım ılgınc olan su ılk oyunu kullandıgımızda benım makınede bu ozellık dırek acık dıgerlerrınde kapalı :D neyse sorun bıttı ama karar veremıyoruz el olmalımı olmamalımı :d
Except penalties en iyisi...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme