Şimdi Ara

FIFA 11'DE OYUNCULARIN ISMI DEGISTI!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uzun suredir online oynamiyodum ea uyeligim yoktu.1-2 ay once ea account aldim.onlineda oyuncularin ismi normal ama kick off oynamak istedigimde butun takimlardaki oyuncularin ismi degisti.garip garip isimler oldu.bu durumu nasil duzeltebilirim.yardimci olursaniz sevinirim

• My Fifa 11 seçeneğinde settings profile olması gerekiyordu sanırım oradan save load delete var.Delete seçeneğine girip squads seçeneğini sil ,tam tersi de olabilir squads save load delete olarak yani.Sonuçta demek istediğimi anlamış olman gerekiyor.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

My Fifa 11 seçeneğinde settings profile olması gerekiyordu sanırım oradan save load delete var.Delete seçeneğine girip squads seçeneğini sil ,tam tersi de olabilir squads save load delete olarak yani.Sonuçta demek istediğimi anlamış olman gerekiyor.:)

hocam anladimama squadsi silmeme ragmen olmadi nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

quote:

My Fifa 11 seçeneğinde settings profile olması gerekiyordu sanırım oradan save load delete var.Delete seçeneğine girip squads seçeneğini sil ,tam tersi de olabilir squads save load delete olarak yani.Sonuçta demek istediğimi anlamış olman gerekiyor.:)

XMB'de game sekmesinden save data ve game datayı sil öyle olmazsa öyle olur hocam Bir de olmuyormuş?

• quote:

quote:

quote:

XMB'de game sekmesinden save data ve game datayı sil öyle olmazsa öyle olur hocam Bir de olmuyormuş?

hocam cahilligimi mazur gorun xmb nedir ? bilmemek degil ogrenmemek ayip

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam cahilligimi mazur gorun xmb nedir ? bilmemek degil ogrenmemek ayip

Nick-entry uyumu diyeyim
    Yok hocam sorun değil XMB PS3'ün dashboard'ı ana ekranı olarak düşün ayarlar sekmesinin bulunduğu yerler işte

• Reset yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayni sorun bendede olmustu gecen gun. Hatta bende online bile oynarken isimler degisikti, ama takimlaarin ve oyuncularin gucleri ayni kalmisti. Ben sorunu oyunun icindeki default mode kismina getirerek hallettim. Sanirim fifa acikken ps3'u direk kapatmaktan dolayi oluyor bu sorun.
  • my fifa 11 de squads var reset all squads a bas ordan olabilir
  • beyler career mode aciyim orda duzgundur belki dedim.nitekim duzgundude career modedan ciktigimda bi yazi cikti , yes dedim olay duzeldi.tesekkurler yardimlariniz icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.