Şimdi Ara

FIFA 09 ULTIMATE TEAM (Oyuncu alım satım, Bilgi paylaşımı vs.)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  FIFA 09 ULTIMATE TEAM (Oyuncu alım satım, Bilgi paylaşımı vs.)

Forumda daha önce böyle bir baslik varmiydi bilmiyorum cünkü görmedim ve acma geregi duydum. Ultimate Team modunu oynayanlar ile bu baslik altinda yardimlasalim.

Bende indireli 1 hafta oldu, gercekten süper bir oyun olmus FIFA'ya ayri bir zevk katiyor. :) Baska oynayan var mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musculation -- 13 Nisan 2009; 19:23:02 >

• nasıl birşey bu dostum paalımı parasızmı ben 1gb gibi bişey gördüm parasız bu omu oysa ne gibi şeyler eklenmiş acaba söylersen sevinirim
  • 800 ms points karsiliginda indirebiliyorsunuz. Oynanabilirlikte felan bir yenilik yok, sadece oyuna degisik bir mod eklemisler. Kendi takimini kuruyorsun, ilk basta tabi ki kötü oyuncularla oynamak zorundasin daha sonra yaptigin maclarda puanlar kazanarak yeni oyuncular alabiliyorsun, oyuna bir sürüde kupa eklenmis ve online turnuva da mevcut. Isterseniz lig maclarini online isterseniz offline yapabiliyorsunuz. Bronz, Gümüs ve Altin paketler var, bronz pakette düsük seviyedeki oyuncular, gümüs pakette orta seviye, altin pakette en yüksek seviyedeki oyuncular mevcut, bunun yani sira antrenman kartlari,gameplay kartlari, teknik direktörler, saglik ekibi, kulüp logolari & formalari, stadyumlar, antrenman sahasi gibi bir cok sey mevcut. Ayni zamanda elinizde ki bir oyuncuyu gelistirip satabilme imkanina da sahipsiniz. Kisacasi cok zevkli bir mod olmus ben 1 haftadir oynuyorum basindan kalkamadim yeni bir macera arayanlara tavsiye ederim.

• kredi kartsız bulsam 800puan direk atlicam :)
  • Bende aldım Chanpions legue 06-07 yi oynayan arkadaşlar varsa (hani kartlarla oynanan) işte o özellikler gelmiş çok güzel ama zor olmuş birde komple online offline turnuva yok
  • zorluk konusunda katiliyorum oynayanlara bir bilgi vereyim, kadronuzda ne kadar cok oyuncu olursa okadar iyi. Cünkü oyuncularinizin sözlesmeleri cok cabuk bitiyor mac basina sözlesme yapiyorsunuz zaten. Sözlesmesinin bitimine 1 mac kala size uyari geliyor eger oyuncuyu 1 mac daha oynatirsaniz takimdan siliniyor. ilk baslarda kadromda en az 30 tane oyuncu vardi hepsini sattim 18 tane oyuncu kaldi, simdi 10 tane oyuncumun da sözlesmesi bitti cok zor durumdayim.
  • bu arada 2 oyuncum satiliktir

87 Cambiasso
    86 Joe Cole

ilgisi olanlar varsa söylesin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ntsc-u versionlu fifa sata yokmu yaw

2. el konusundaki 5 fifa09 dan 5 ide pal
  • satılık ntsc fifa denk getirene kadar anam aglamıştı.
    Allah kolaylık versin.
    ntsc-j english versiyon aldım, ntsc-u makinede problemsiz çalışıyor.
  • Bu modu bende almayı düşünüyorum acaba yeni gol sevinçlerinin nasıl yapıldığını gösteren options'taki celebrations help kısmından bi ss koyabilirmisiniz? Kaç tane yeni gol sevinci ve isimlerini merak ediyorumda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.