Şimdi Ara

Fifa 09 menajer sorunu(psp)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fifa 09 da menajerlik oynuyorum ve salary yazan kısım bana durmadan para kaybettiriyor.
    bunun için ne yapmam gerek? bazı arkadaşlar güçsüz takımı al diyor bu sorunu çözer mi??

şimdiden teşekkürler

• yok mu bi bilen ???
  • doğru diyorlar,o oyuncunun maç başına alacağı ücrettir..bu yüzden o oyuncuları oynatıp oynatmaman bir şeyi değiştirmeyecektir oynatmadığın iyi oyuncular da aynı paralarını alacaklar ,güçsüz takım aldığında ise oyuncuların ücretleri de takım gücüne orantılı daha az olacağı için sana daha az para kaybettirecektir sebebi bu

Edit:Ayrıca konuyu bir daha ki sefere doğru başlığa yaz lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son Spartalı -- 7 Temmuz 2009; 12:06:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wratchet

doğru diyorlar,o oyuncunun maç başına alacağı ücrettir..bu yüzden o oyuncuları oynatıp oynatmaman bir şeyi değiştirmeyecektir oynatmadığın iyi oyuncular da aynı paralarını alacaklar ,güçsüz takım aldığında ise oyuncuların ücretleri de takım gücüne orantılı daha az olacağı için sana daha az para kaybettirecektir sebebi bu

Edit:Ayrıca konuyu bir daha ki sefere doğru başlığa yaz lütfen.

peki başka bi yolla bu salary kısmını artıya yani kazanca çeviremezmiyiz???
    önce aramadan arattım sonra bu başlık altında konu açıldığını gördüm o yüzden burdan yazdım

• Hayır çeviremezsin ama bunun sana bir problem oluşturacağını zannetmiyorum.
    Ayrıca aramadan aratmış olabilirsin ama bu bölüme psp oyunları vb konular açılmıyor,psp için ayrı bir bölüm var oraya yazsaydın keşke demek istedim sana arkadaşım
  • PSP bölümüne taşınmıştır.
  • Oyuncularla yeni anlasma yap maaslarını dusur ya da sat gelirine gore kadro kur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Football Manager 20 fps problemi
    5 yıl önce açıldı
    FIFA 07 sorun
    18 yıl önce açıldı
    FİFA 11 crack sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben farklı yollardan da oluyor diye düşündüm. sanki daha önce bi yerde değişiklik yapmıştm artı ya dönmüştü. misal stad geliri diyelim gs de 10 a çıkarınca düzeldi. bunun gibi kısa yolla bişey oluyo gibi geldi.

yardımlarnz için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.