Şimdi Ara

FIFA 09---DH INTERNATIONAL LEAGUE---SAMPIYON ARDA_1905 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
1
Favori
4.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yanlız harbiden Yiğit kardeşim, önceden Attila-Hun ile takışmıştınız galiba ama, bu sefer diskalifiye edilmeyi gerektirecek ne yazmış ki? Ben de tarafsız gözle okuyunca şaşırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Attila-HUN

Yigit, simdi ben sana veya baskasina ne dedim. Nerde kufur ettim?

Arkadaslar, gelsin birisi soylesin lutfen.

Tartisma olmadan once bir mesajina bak Yigit, bana laf atiyormussun gibi yazmissin.

Benim cevabimda ne varmis anlamadim, sadece sorun nedir dedim.

Nasil atiyormussun ligden yav, ben ne dedimki.

BAK ARKADASIM BENI AZ COK TANIDI HERKES,KIMSEYE LAF ATIP DA OLAY CIKARACAK BIRISI DEGILIM OK? BEN SADECE YASADIKLARIMI SOYLEDIM,SENINLE BIR ONCEKI TURNUVADA AYNI LIGDEYDIK,EVIMDE OYNARKEN LAG OLMADI,DEPLASMANDA INANILMAZ LAG VARDI DOGRU DUZGUN TOP OYNANMIYORDU...BIRKAC ARKADASTAN DA BUNA BENZER SEYLER DUYDUM VE SKORLARI DA TAKIP ETTIGIM ICIN O YUZDEN BIR ESPRI YAPTIM SONUNDA GULEREK OK???SANA LAF SOKUP DA UGRASAMAM AYRICA DA...NE DEDIM DEMISSIN AMA BAZI SOZLERIN SIVRI OLABILIYOR FARKINDAMISIN BILMIYORUM O YUZDEN BIR DAHA BENIM ISIN ICINDE OLDUGUM HICBIR TURNUVADA YER ALMAYACAKSIN CUNKU PROBLEM CIKARAN ARKADASLARLA ISIMIZ YOK OK???TEKRAR IYI EGLENCELER SANA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi campeone1907 -- 2 Ocak 2009; 1:19:24 >

• Olur, ama ben bu turnuvaya devam etmek istiyorum en azindan.

Gulucukde koysan oraya ben senin mesajini iyi niyetli bulmadim. Neyse, hersey acik iste. Birdahaki ligine katilmam, ama bu ligi bitirmek istiyorum.

Kavga filanda cikarmadim, turnuvadaki arkadaslarda gelip burda yazsinlar lutfen. Atilmak icinde hicbir neden yok.

Dedigim gibi, bu ligi bitirip birdaha hicbir lige katilmayacagim, en azindan senin liglerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinigamii -- 2 Ocak 2009; 1:28:18 >
  • quote:

Olur, ama ben bu turnuvaya devam etmek istiyorum en azindan.

Gulucukde koysan oraya ben senin mesajini iyi niyetli bulmadim. Neyse, hersey acik iste. Birdahaki ligine katilmam, ama bu ligi bitirmek istiyorum.

ok bu kadar cok devam etmek istiyorsan edebilirsin kaldigin yerden...benim mesajimi iyi niyetli bulup bulmaman sorun degil arkadasim ok?? beni taniyan tanimis...
  • Senin benle kisisel sorunun oldugu belli. Ama uzatmiyalim, yani hicbir onemi yok.

Size bir sonraki turnuvalarinizda iyi eglenceler dilerim.
  • quote:

Senin benle kisisel sorunun oldugu belli. Ama uzatmiyalim, yani hicbir onemi yok.

Size bir sonraki turnuvalarinizda iyi eglenceler dilerim.

bak arkadasim sana cevap yazmaktan yoruldum uzatmassan sevinirim...benim seninle kisisel bir problemim yok ok??gecen ligde yaptigin seyi unutmadiysan eger daha fazla soz soylememe gerek yok,kendini burada melek pozisyonuna koyma bugune kadar sensiz eglendik yine sensiz de egleniriz biz merak etme sen
  • Gri,lig macimizi yapalim mi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: campeone1907

Gri,lig macimizi yapalim mi???

psn açıldı, gelirsen yapalım ben online'ım
  • RUSYA 2-0 ITALYA
    ITALYA 1-0 RUSYA

3.YARI FINALIST RUSYA...
  • RUSYA 2-0 İTALYA
    İTALYA 1-0 RUSYA

RUSYA yarı finalist olmuştur, tebrikler...

Not: Yaktın beni Arshavin
  • YARI FINAL ESLESMELERI :

RUSYA - (ISPANYA - ISVEC)

FRANSA - ARJANTIN

• Biz macimizi Ardayla yapabilirmiyiz?
  • Evil1905 seni arkadas listeme eklemek icin mesaj attim hazir olunca kabul et buraya yaz oynuyalim
  • quote:

Biz macimizi Ardayla yapabilirmiyiz?

yapabilirsiniz tabi...basarilar her ikinize de...
  • Tamam Arda, simdi giriyorum PSN'e.

Tesekkurler Yigit, sanada.
  • gel yapalim Evil1905
  • İspanya bekliyorum..
  • 20.30dan sonra online'ım
  • Arjantin 6 - 4 Fransa
    Fransa 3 - 0 Arjantin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andrés Iniesta -- 2 Ocak 2009; 18:27:30 >
  • ILK FINALIST FRANSA...TEBRIKLER
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.