Şimdi Ara

FIFA 09 (ÇIKTI) (179. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.859
Cevap
0
Favori
300.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalr Ati Hd 2600 XT ekran kartım var şimdiye kadar Fifa 09 sorunsuz oyunuyordum bugün ekran kartını güncelledim 8.9 Tekrar fifaya girdiğimde daha doğrusu oyuna tıkladığımda ''Fıfa 09 requiert une acceleration graphique materielle'' Uyarı çıkıp masaüstüne dönüyor bunun anlamı nedir? Daha önce yoktu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: onrzr

Arkadaşalr Ati Hd 2600 XT ekran kartım var şimdiye kadar Fifa 09 sorunsuz oyunuyordum bugün ekran kartını güncelledim 8.9 Tekrar fifaya girdiğimde daha doğrusu oyuna tıkladığımda ''Fıfa 09 requiert une acceleration graphique materielle'' Uyarı çıkıp masaüstüne dönüyor bunun anlamı nedir? Daha önce yoktu...

Verdigi hata mesajına göre sistemde yüklü bir grafik kartı yok diyor Fifa09. Ekran kartın dogru yüklenmemiş bana kalırsa , bir kontrol et tekrar aygıt yöneticisinden dogru kurulmuş mu?

• quote:

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

arkadaşlar şimdi bu oyun full mü? takip edemiyorum da

Evet tam sürüm oyun çıktı.
  • Sağol dostum yardımın için ama denedim olmadı bende 8.7 yi tekrar yükledim bu sefer sorunsuz çalıştı Ati nin 8.9 versiyonunda bi problem olabilir bence yinede bilmiyorum
  • şu boşa kaçan oyuncuların baktığı yeri bi değiştiremediler küçük emrah gibi

yukardaki sslerdede nonda: sen hakanmısın facein acaip kötü olmş diyor hakanda valla abi ben hakanımda sen nondamısın oda benim kafamı karıştıran ciddi bir problem diyor sanırım
  • Arkadaşlar oyunu 1 haftadır torrenten çekiyodum sonunda yüklendi.

ANcak bi sorun var

Oyunu 1024*768 full higde oynadımmı kasıyor

1280-1024 higde hiç kasmıyor

Oyunu yarın arkadaşa da yüklicez :

P4 3.1ghz 1gb DDR2 Asus eah 2400 512 mb ekran kartı var nasıl olur bilmem sizin düşünceleriniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: onrzr

Sağol dostum yardımın için ama denedim olmadı bende 8.7 yi tekrar yükledim bu sefer sorunsuz çalıştı Ati nin 8.9 versiyonunda bi problem olabilir bence yinede bilmiyorum

8.9 versiyondasorun oldugunu sanmıyorum Ati kullandım uzun yıllar bir huyu var driver kurarken , bazen eski driver'ı kaldırdıgında ve sistemi yeniden başlattıgında ekran kartı driver arıyor eskisini kaldırdıgın ve yenisini henüz kurmadıgın için standard bağdaştırıcı olarak sisteme göstermen gerekiyor ardından da yeni driver'ı kuryorsunbelki oradabir problem olmuştur.
  • Ya beyler bide bu oyunda kaleciği sağdaki tuşla aktif ediyorya bunu soldaki shifte ayarlayabilirmiyiz?

kontrollerde hepsini lshifht yaptım da olmadı...
  • Birisi rica etsem bu oyunun backıpı çalıştırabilmem için registry dosyasını buraya copy paste yapabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

BİR BAKTIM HENRY ÇAYIRA UZANMIŞ BULDU TABİ NEXT GEN SAHYI HEMEN KURULDU

next gen fifa ?

• arkadaşlar bu 2009 da tuşları 2008 dekinin aynısı gibi ayarlayabiliyormuyuz.bunu yapan varsa bana bilgi verebilirmi...
  • FİFA 09 DAKİ NEXT GEN MUHABBETİ NEDİR TAM OLARAK
  • Oyunda "FIRST TOUCH" göremedim. Halbuki kullanmasını çok severdim
  • beyler bi oyunun klavye kontrollrinin resmini çekebilirmi? ben şimdi korsan aldım oyunu, ama tuşlar hepsi değişmiş, ben düzelttim ama tam olmayabilir,
  • Fifa 09 da takımımızın performansını arttırmak mümkün mü?

Kısacası oynadığım takımın hücüm, savunma, kondisyon, taktik düzeyini arttırabileceğim bir ayar veya hile varmı?
    Teşekkürler.
  • Oyunu dün aldım harika bir oyun bir daha fifa ya laf atmıcam fifa serisinin en güzel oyunu pes falan hikaye.tabi çoğu kişi beyenmemiş fifa 09 u onlarında büyük kısmı grafikleri düşük ayarda oynadıkları içindir bence.ama eğer bilgisayarınız higt grafikte hiç kasmadan çalıştırabiliyorsa hemen bu oyunu alın ve oynayın
  • Bu gerçekçilik modunu yaptıktan sonra gerçekten gerçekçi oldu her vurduğum gol oluyo
    Acaba dosyaları yanlış yere mi attım data/cmn klasörüne attım hepsini...
  • ya arkadaşlar 1. sayfadaki yamayı indirdim kopyaladım ve manager modu sınırsız oldu fakat turnuva yaparken ve menejerlik yaparken galatasarayı aldığımda kendi evinde oynadığım maçlarda felaket kasıyo oysaki normal sıradan maç yaptığmda hiç takılma olmadan higt grafikte oynuyorum neden bu yamayı kurduktan sonra böle oldu
  • arkadaşlar yardım edin lütfen o yamayı kurdum kuralı maçları hep kasıla kasıla oynuyorum o yama yokken tüm grafikler higt ta oynuyordum su gibi akıyordu oyun o yamayı kaldırırsamda bu sefer 1 sezon sonra biticek manager modu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bob Marley

arkadaşlar yardım edin lütfen o yamayı kurdum kuralı maçları hep kasıla kasıla oynuyorum o yama yokken tüm grafikler higt ta oynuyordum su gibi akıyordu oyun o yamayı kaldırırsamda bu sefer 1 sezon sonra biticek manager modu

Hangi yamayı kurdun sen? Eger bahettigin ilaçlı exe den bahsediyorsan o kasmıyor kimsede sistemde birşey vardır , üstelik 1 sezon sorununa karşı başka çaren yok. Bu ilaçlı exe haricinde bir yama falankurduysan onlar kasıyordur. Kontrol et iyice derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekiskalibur -- 17 Ekim 2008; 16:30:29 >
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.