Şimdi Ara

Fifa 07 Yavaşlamaya Geçici Çözüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fifa konusuna da yazdım ama görmeyen arkadaşlar için yazıyorum.
    Sorunu oyun akıcı, replay ve oyun içi menüsü 1 fps olan arkadaşlar için.
    Pencere modunda oynarsak hiçbir takılma olmuyor High, 4x aa 8x af ya da tam tersi neyse şimdi gelelim olaya.

Masaüstünüzdeki Fifa 07 kısayolunuza sağ tuş - özellikler (properties) - Hedef (target) kısmında yazan yazının sonuna WINDOWED = 1 ekliyoruz ve uygulaya tıklayıp tamam a tıklıyoruz ve bitiyor aman dikkat bunu yazacam diye hedefi silmeyin, sadece sonuna bir boşluk bırakıp ekleyin.

Oyun önce küçük pencereli açılacak, maç başlayana kadar küçük pencerede idare edin yoksa oyun içi menüsünde zroluk yaşayıp başlat menüsüne vs tıklayabiliyorsunuz, maç başladığında ekranı büyütün ve sadece fifa 07 yazan pencereyle oyuna devam edin, yavaşlama yok sorun yok tertemiz.

Bununla beraber aşağıda başlat menüsünü görenler başlat menüsü özelliklerinden "menüyü otomatik sakla" yapın, siz üzerine gitmedikçe açılmaz rahat rahat oynarsınız.

Umarım yardımcı olur, geçici çözüm de olsa patch gelene kadar bence iyi bir çözüm, iyi oyunlar

• Farklı bir çözüm var gibi.
    Forumda bir cevabı elimden geldiğince Türkçeye çevirdim umarım açıklayıcı olmuştur;

"Bu method sadece bilgisayar konusunda yeterli bilgiye sahip kişiler için, grafikleri son ayarlarda tutmak isteyenlerin replay ve highlightları düzelten methoddur.

- Bilgisayarımı açın ve Fifa 07'yi yüklediğiniz klasörü açın

- Yanda belirtilen yerdeki notepad dosyasını açın \FIFA 07\data\cmn\cfg_pc_h.ini

- Şimdi buradaki şu satırları bulun:

DISABLE_DOF = 0

DISABLE_POSTFX = 0

- Bu satırları aşağıdaki gibi değiştirin:

DISABLE_DOF = 1

DISABLE_POSTFX = 1

- Notepad dosyasını save ederek kapatın

- Şimdi oyunu açın ve problem giderilmiş olacak.

---

Bunu deneyen bir arkadaş görüntülerde kötüleşme olduğunu iddia etmiş ben denemedim ilk methodu kullanıyorum memnunum, umarım sorun yaşayan kalmaz bundan sonra.

• evet 2. yöntemde grafikler bariz şekilde kötüleşiyor çünkü bütün blur efektini falan kapatmayı öngörüyor yöntem. ama ben yinede 2. yöntemi tercih ediyorum patch gelene kadar
  • Ben de 1. yöntemi sevdim güzel böyle patch gelene kadar
  • arkadaşlar bende oyunu full grafikte acmiştim cok takılıyodu replaylerde sonra 1024768 medium yaptim düzeldi.
  • ben oyunu full grafikte açtım 1024*768 ama hiç bi takılma yaşamadım yavaşlamada yok ayrıca bilgisayarımda çok iyi değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 1 Ekim 2006; 11:47:01 >
  • Fifayı alsammı diye düşünüorum ama ekran kartıma güvenmiyorum
    geforce fx 5500
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Windowed mod da oyunmu oynanır be
  • 1 FPS olayına çözüm buldum ben. Catalyst'ten AA ile ilgili ne varsa kapattım şimdi FPS düzeldi. Sabit 75 her yerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FCK® -- 1 Ekim 2006; 11:58:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Windowed mod da oyunmu oynanır be

Bende öyle düşündüm ilk çok uyuzuma gitti ama başlat menüsünü saklayınca üstteki Fifa sinir bozmuyor, bence oynanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: MP4

1 FPS olayına çözüm buldum ben. Catalyst'ten AA ile ilgili ne varsa kapattım şimdi FPS düzeldi. Sabit 75 her yerde

Bende böyle oynuyorum(aa kapalı) ve 1 fps'ye düşme falan olmuyor..En iyisi böyle oynamak bence
  • arkadaşlar benim sorunum herşey normal menü hızı falan.Ama oyuna başladığım zaman oyuncular çok yavaş hareket ediyor meden? önceden oynarken hiç bir sorun yoktu. bilgisayar çok rahat kaldıracak durumda.acil cevap verirseniz sevinirim
  • fifa 08 için ne yapmalıyız hocam
  • FIFA 09

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.