Şimdi Ara

Fifa 07 Oyununu Kuramıyorum Acil Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Fifa 07'yi DVD şeklinde aldım fakat kuramıyorum nedenini de anlayamadım eksik dosya mı var bilemiyorum Setup dosyası yok sanırım. Autorun var ona tıklıyorum ama açılmıyor siyah bir pencere çıkıyor (MS DOS Penceresi gibi) ve kendiliğinden kapanıyor... DVD içerisindeki dosyaları ve klasörleri buraya yazıyorum eksik dosyam varsa söylerseniz memnun olurum...

Klasörler:

Alocale
    Autorun
    Common EASO
    Crack
    data
    DirectX
    Macromedia
    Support

Dosyalar:

00000000.256
    00000001.256
    00000001.TMP
    00000002.TMP
    0compressed.zip
    AutoRun.exe
    autorun.inf
    AutoRunGUI.dll
    common_filelist.txt
    DIAG.EXE
    DrvMgt.dll
    eauninstall.exe
    FIFA07.exe
    fifapc.ico
    SECDRV.SYS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASIK_YEKiNi -- 25 Kasım 2006; 21:14:16 >

• Aşık benim ki cd versiyonu,baktım ama dosya ya da herhangi bi klasöründe bi eksiklik yok,bende bi deniyim dedim fifayı ama kuramadım,rarları bi klasöre atıyorum en son 4. cd'dekileri attıktan sonra kurulma ekranı geliyo ama % 1'de hata veriyo,anlamadım gitti,yardımcı olursanız sevinirim bu arada...
  • kurma işte bak pc bile istemiyo kurmanı pes kur onu kabul eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

kurma işte bak pc bile istemiyo kurmanı pes kur onu kabul eder

Günüm zaten pes6 oynamakla geçiyo,bi değişiklik olsun demiştimdi
  • quote:

Aşık benim ki cd versiyonu,baktım ama dosya ya da herhangi bi klasöründe bi eksiklik yok,bende bi deniyim dedim fifayı ama kuramadım,rarları bi klasöre atıyorum en son 4. cd'dekileri attıktan sonra kurulma ekranı geliyo ama % 1'de hata veriyo,anlamadım gitti,yardımcı olursanız sevinirim bu arada...

Sende dosyalardan birisinin bozuk olma ihtimali var...

Kurulum eranının gelmesi için Autorun'a basıyorsun ekran nasıl geliyor? Ben autorun'a tıkladığım zaman siyah bir pencere açılıyor öyle kalıyor. Windowsun hasar görmüş olabilir diyo bi arkadaş ama ben sanmıyorum yardımlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASIK_YEKiNi

quote:

Aşık benim ki cd versiyonu,baktım ama dosya ya da herhangi bi klasöründe bi eksiklik yok,bende bi deniyim dedim fifayı ama kuramadım,rarları bi klasöre atıyorum en son 4. cd'dekileri attıktan sonra kurulma ekranı geliyo ama % 1'de hata veriyo,anlamadım gitti,yardımcı olursanız sevinirim bu arada...

Sende dosyalardan birisinin bozuk olma ihtimali var...

Kurulum eranının gelmesi için Autorun'a basıyorsun ekran nasıl geliyor? Ben autorun'a tıkladığım zaman siyah bir pencere açılıyor öyle kalıyor. Windowsun hasar görmüş olabilir diyo bi arkadaş ama ben sanmıyorum yardımlarınızı bekliyorum...

Autorun'a bastığım zaman yükleme ekranı geliyo,next next falan diyosun işte,sonra yüklemeye başlıyo.Ama yüklemeyi 4. cd'den yapıyo.4. cd'de bozukluk olsa rarları atarken hata verirdi diye düşünüyorum,birde önceden yüklemiş ve 1 maç falan yapmıştım ben bu oyunda,ama artık yükleyemiyorum nedense.

• alocale programını upload edebilecek var mı bedne fifa 2007 kudum ama prog yok yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil offline oyun önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • inndir.com a baksana orda vardır büyük ihtimalle google a yaz 1000 tane site çıksın
  • prog u buldum ama setup dos çalışmıo win32 uygulaması deil dio
  • no dvd ve no cd pach olan var mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.