Şimdi Ara

fiesta yakıt tüketimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
9.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    eğim yüzde kaç olacak ?
  • Yol bilgisayarına bakmayın ben daha tuttuğunu görmedim. Focus3 kullanıyorum ve yakıtta ciddi sıkıntı var yol bilgisayarına sorarsan 5.1 ama benim hesabıma göre 6.9 çıkıyor ortalama, oda basmazda hep 120-130 gibi gidersem basarsam zaten içiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

eğim yüzde kaç olacak ?

600 km'lik uzun bir yolculuktan bahsediyorum a ve b noktası gidiş dönüş hile hurda yok depo fullenilir ve yol sonun da alınam mazota bakılınır böylelikle yol bilgisayarına atacağınız çamur da engellenir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Bir yanlışınız var ya dizel motoru kullanmayı bilmiyorsunuz yüksek devir çeviriyorsunuz fakat şundan eminim ki ters giden bir şeyler var dizel fiestayı perfonmanslı ve trafikte kullansanız dahi 6 litreyi geçmiyor. Benim istanbulda tüketimim 4.8 şehir dışı 3.1 litre

istanbul derken çatalcada felanmı kullanıyosun

Cevizlibağ yoğun trafiğinden bahsediyorum. Dediğim gibi 1.5 tdci fiesta gibi az yakan bir araç kullanmadım şuan ki aracım aynı trafik de dizel olmasına rağmen 7 litre yakıyor araç cmax

konu sahibi 1.4 tdci demiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir yanlışınız var ya dizel motoru kullanmayı bilmiyorsunuz yüksek devir çeviriyorsunuz fakat şundan eminim ki ters giden bir şeyler var dizel fiestayı perfonmanslı ve trafikte kullansanız dahi 6 litreyi geçmiyor. Benim istanbulda tüketimim 4.8 şehir dışı 3.1 litre

istanbul derken çatalcada felanmı kullanıyosun

Cevizlibağ yoğun trafiğinden bahsediyorum. Dediğim gibi 1.5 tdci fiesta gibi az yakan bir araç kullanmadım şuan ki aracım aynı trafik de dizel olmasına rağmen 7 litre yakıyor araç cmax

konu sahibi 1.4 tdci demiş

Evet farkındayım psa grubunun kullandığı eski teknoloji bir motor ve yakıt tüketimi enteresan olarak 1.5 yeni motora göre daha fazla tüketimi mevcut

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

quote:

Atma ziyaaaaa!

4.8 -3.1 imiş, kardeş ne kullanıyon söyle bizde kullanak. Benim en baba şehir içi 5lt şehir dışı 3.5 lt tüketimim var. Onuda hiç sıkıştırmadan, ayda veya uzayda mı kullanıyosun aracı!?

Yalan söyleyip de elime ne geçecek önce uslubuna dikkat et çocuk.
    1.5 tdci kullan ondan sonra hem fikir oluruz. Şehir içinde dediğim gibi 4.8 litre yakıyordum

Anladım hocam p zaman kusura bakma 1.4TDCi sandım.

• EmreGLC kullanıcısına yanıt
    aynı yolu gidiş dönüş olarak ne dersin ? ben iddaanıza kabulüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

aynı yolu gidiş dönüş olarak ne dersin ? ben iddaanıza kabulüm.

Yukarda belirtmiştim gözünüzden kaçtı sanırsam a ve b noktası gidiş geliş olarak belirtmiştim bugun müsaitim yola çıkabiliriz pm olarak döneceğim size

• Değerler normal arkadaşlar, kendisi doğru verilere yakın veriler vermiştir.

fiesta yakıt tüketimi

Ben 1.4TDCi sandım o yüzden öyle yorum yaptım, kendiside kusura bakmasın.. Konu sahibi 1.4TDCi diyor, gidip 1.5TDCi yazmanın mantığını hala anlamadım sanırım anlayamıcağım, işte böyleleri şoför oluyor ne diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_333

1.4 TDCI ünite maksimum torku 1750 devirde veriyor. 1500 devir bandında kullananlar motora yazık ediyorsunuz. Kurum bağlar az yakacaz diye motora enjektörlere turboya büyük zararlar verirsiniz. 1200 devirle kalkış nedir..

Ayçiçek yağı kurum yaptırmaz hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.