Şimdi Ara

FİESTA NASIL OLMUŞ?TAVSİYE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BU HAFTA SONU JANT VE CAM FİLMİ İŞİNİ HALLETTİM NASIL OLMUŞ.. SİZCE KAPUTTAKİ KARBONUN ZARARI OLURMU?
     FİESTA NASIL OLMUŞ?TAVSİYE? FİESTA NASIL OLMUŞ?TAVSİYE?

• Hayirli olsun. Siz begendikten sonra gerisi hikaye. Guzel olmus. Jantlarin sekli kendi orjinalindekine yakin bir model olmus. Farkli tercih edilebilirdi.
    Carbon hakkinda bilgim yok ama dusundugumde karbon kaput icin bir koruma saglayacaktir. ilerleyen senelerde cikarirsan kaputun acikta kalan kismi ile karbon altinda kalan kismi arasinda matlik farki olacagini dusunuyorum. Kaputun tamamini kaplayabilirdin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renk farkının pasta ile kaybedilebileceğini söyledi boyacı.. ne derece doğru bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkant42

Renk farkının pasta ile kaybedilebileceğini söyledi boyacı.. ne derece doğru bilemiyorum

Hocam bnm araçta arka camlar fabrika çıkışlı film. On camlar için yaptırsam trafik ceza keser mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bence yan aynalarını da Carbon ile kaplat. Daha cekici durur. Birde ön panjur altindaki beyaz tamponu da carbon ile kaplatirsan biraz daha çekici olur . :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghost_41 G kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞIM CADDY E FİLM YAPTIRDI ARKALAR 2 ÖN CAM 1 NUMARA.. ŞU ANA KADAR KİMSE BİŞEY DEMEDİ POLİS DURDURACAĞI ARABAYI BİLİR ARKADAŞLAR:)BU FİLMİ ŞAHİN BMWYE FLAN YAPSALAR SOLUK ALDIRMAZLAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.