Şimdi Ara

Fiesta 2015 piyasasından çok ucuza anlaştım yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Otomatik 1.6 lpg li 2015 model titanium model ışık paket. Piyasasından hemen hemen 10 bin tl aşağısına anlaştım bir tanıdık vasıtası ile.

Aracı computeste götürdüm. Şanzuman kavramada titreme sorunu çıktı. Vites geçişlerinde titreme var.

Bana tahminen ne kadar masraf çıkarır alıp almama arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim. 2-3 bin tl harcamayı göze aldım.

Araçta değişen/boya yok. Km si düşük ne yapacağımı bilemedim.
    Bir kaç usta ile konuştum bu model fiestaların genelinde bu problem var dediler.

69’a anlaştık temizleri malum sitede 75-85 bin arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 9 Aralık 2019; 0:59:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Cift kavrama şanzıman ise forumdaki meşhur DSG arızalarına oldukca benzer bir arizaya benziyor. Isini bilen bir usta 2-3bine rahat çözebilmeli tek sikinti oysa. Araci satan kisi yaptırsın sizde satışa ona masraf kadar ekstra odeme yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Powershift ise manuelden ucuza satıyorsa alın, 6 ayda bir bozulur. Tam otomatik ise 7-8 liraya adam olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı aracın 1.0 lite turbo benzin otomatik olanından var annemde. Otokoç yeni nesil dayanıklı bir kavrama parçasını yolladı Ford diye bedavaya kavrama değiştirmişti 2 yıla yakın zaman önce. Kavrama dışında sorun çıkarmadı powershift bugüne kadar. Sürekli trafikte dur kalk kullanmıyorsanız o kavrama probleminide çıkarmaz.
    Ancak sizde işin altında başka şeyler olabilir. Çünkü aynı aracı deneme amaçlı 80 e malum siteye koyduğumda neredeyse millet kapıma dayanacaktı hemen kaldırdım 2.gün. Demem o ki acayip piyasası var şu aralar neden ucuza satıyor diye sormak lazım. Bence iyi bir ekspere götürün.

• Araç Ford un powershift dediği çift kavrama şanzıman. Bunların parçası tamir olmaz, 2 ana parçası vardır beyin ve kavrama (baskı balata) her biri ortalama 4-5 bin civarıdır, 2 si birden min. 10 bini bulabilir, eksperden ziyade yetkili serviste tam teşhis koydurun. öyle gideyim sanayiye değiştireyim denilen yapıda olmadığı için her yerde maalesef yapılamıyor.
  • Aracı aldım bakalım şimdilik bir sorun görünmüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.