Şimdi Ara

Fiesta 1.6 lpg otomatik alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

foruma yeni üye oldum. şu an 2003 model fiesta 1.4 lpg manuel vites kullanıyorum. eşim yeni atandığı okula evden araçla git gel yapacak. fiestaya alıştığımızdan eşimin de rahat kullanabilmesi için aynı aracın otomatik viteslisini araştırıyorum. forumlardan araştırdğıma göre asm şanzıman tavsiye edilmiyor o yüzden eledim. tam otomatik fiesta 1.6 motorda mevcut. lpgli tam otomatik 2006-2007 model fiestanın yakıt tüketimi nasıldır? tavsiye edilir mi? eşim günde ortalama gitgel 30 km yapacak

tecrübesi/bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulutalp -- 16 Eylül 2013; 14:48:27 >

• güncel
  • Hadi c sınıfı d sınıfı lpg'ye azda olsa güvenirimde b segmenti araçta lpgye güvenmem. zaten ufacık araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Hadi c sınıfı d sınıfı lpg'ye azda olsa güvenirimde b segmenti araçta lpgye güvenmem. zaten ufacık araba.

hocam işimizi görüyor, gönül ister ki 1.90 boyla passata binelim :D fiestaların tam otomatiği hakkında bilginiz varsa paylaşırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulutalp

quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

Hadi c sınıfı d sınıfı lpg'ye azda olsa güvenirimde b segmenti araçta lpgye güvenmem. zaten ufacık araba.

hocam işimizi görüyor, gönül ister ki 1.90 boyla passata binelim :D fiestaların tam otomatiği hakkında bilginiz varsa paylaşırmısınız

hocam güvenlik açısından söyledim sonuçta karar sizin.

otomatik fiesta hakkında bilgim yok.
  • asm sanzuman otomatiklestirilmis manueldir. yani normal baski balatali sistem sadece altta kucuk bir robot sizin yerinize debriyaja basiyor.
    tam otomatik ise asm ye gore daha fazla yakar. ama oyle asiri fark olmaz.
    30 km yapilacaksa dizel e yonelin derim. ama dizelin tam otomatigi yok diye biliyorum asm olanlarin var.
    tabi 50000 km olandan 24 -25 bin istiyorlar. 80-90 binde daha ucuza bulabilirsiniz. sahibindenden filtreleyin guzel araclar vardi. gecenlerde arastirdigim icin soyluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrul4545

asm sanzuman otomatiklestirilmis manueldir. yani normal baski balatali sistem sadece altta kucuk bir robot sizin yerinize debriyaja basiyor.
    tam otomatik ise asm ye gore daha fazla yakar. ama oyle asiri fark olmaz.
    30 km yapilacaksa dizel e yonelin derim. ama dizelin tam otomatigi yok diye biliyorum asm olanlarin var.
    tabi 50000 km olandan 24 -25 bin istiyorlar. 80-90 binde daha ucuza bulabilirsiniz. sahibindenden filtreleyin guzel araclar vardi. gecenlerde arastirdigim icin soyluyorum.

hocam asm sanırım yokuşlarda geri kaçırıyor, bu yüzden bana kullanışlı gelmiyor. opelin easytronic de öyleymiş galiba. tam otomatik fiestanın yakıt tüketimini merak ediyorum, lpg ile şehiriçi 35 krş u buluyormu acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiorino 1.4 lpg'li alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.