Anneme fibromiyalji teşhisi kondu. Terapistimiz tedaviye ek olarak ağırlıklı battaniye kullanmamızı önerdi. Aranızda kullanıp fayda gören var mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fibromiyalji tedavisinde ağırlıklı battaniye

-
-
Doktorum fibromiyalji teşhisi koyalı 5 yıl kadar oldu. Ağrılarım özellikle geceleri artıyodu. Sonrasında Çağla Şikelin programında ağırlıklı battaniyeyi gördüm. Bi umut sipariş verdim.O ağırlığı hissetmek ağrılarımda hafifleme sağladı.Artık geceleri uyuyabiliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Babamın fibromiyalji semptomları ile birlikte seyreden uykusuzluk problemi vardı ağırlıklı battaniye ile uyumaya başladığından beri semptomlarının azalmasının yanı sıra uykusu da düzene girdi. İçinizde de bu battaniyelerden kullanıp memnun kalan var mı merak ettim
Fibromiyaljim, kronik uyku sorunlarım ve ben mükemmel bir üçlü olmuştuk. Taa ki ağırlıklı battaniye bizi ayırana kadar. Şu an ne fibromiyalji ağrıları kaldı ne kronik uyku sorunları. Ben ve deliksiz uykularım geceler boyu beraberiz. Bundan ziyadesiyle memnunum :)
Fibromiyaljiden ben de muzdaribim ve ağrıdan dolayı geceleri sık sık uyanırdım. Fakat ağırlıklı battaniyenin uyku kalitem üzerindeki etkisine hayran kaldım. Bu artık olmuyor ve sabahları dinlenmiş bir vaziyette uyanıyorum. Huzurlu uykularımın mimarı desem abartı olmaz
reklam olduğu hiç anlaşılmıyor
-
Bacak ağrılarımdan ağladığım geceleri biliyorum. Hiç uyuyamıyodum. Fibromiyaljiyle uğraşırken ilaçların ve egzersizlerin yanında bana destek ağırlıklı battaniye oldu.Agrılarım hafifledi çok kısa süre de uykuya dalmak ve ağrılardan sürekli uyanmamak uyku kalitemi yükseltti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fibromiyalji beni mahvetmişti. Sabahı sabah ettiğim geceler biliyorum.Alternatif bir şeyler araştırırken ağırlıklı battaniyeye rastladım.Ağırlıklı battaniyenin uyku kalitem üzerindeki etkisini çok beğendim.Çok şükür ki ağrılarım azaldı ve sabahları uykumu almış bir vaziyette uyanıyorum.
Geceleri bacaklarımda yanma ve ağrı gibi şikayetlerim vardı fibromiyalji teşhisi koydular. Bütün gece dolaşmaktan gözüme uyku girmezdi. ağırlıklıbattaniye önerdiler. Bir battaniyenin daha iyi uyumama yardımcı olacağından emin değildim ama artık ağrı sızı olmadan uyuyabiliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Annemle ikimizde de fibromiyalji var bazen ağrılarımız dayanılmayacak bir boyuta ulaşıp tüm hayatımızı etkilerdi. Fizyoterapist arkadaşım bize ağırlıklı battaniyelerden bahsetti ortalama 3 haftadır kullanıyoruz. Ağrılarımızın dayanılmayacak boyuttaki o şiddeti minimuma indi
Bütün geceler fibromiyaljiden dolayı vücudumun her yeri ağırırdı. Diyetime dikkat etsem ilaçlarımı kullansam da fayda etmezdi. Ağırlıklı battaniye kullanmaya başladıktan sonra vücudum kuş gibi oldu sanki artık bu geceyi nasıl geçircem diye korkmuyorum. Mışıl mışıl uyuyorum
Bu kadar reklam yapmaya değecek ne var ki?
-
Benim eşimde fibromiyalji var. Ağırlıklı battaniyelerin şikayetlerini azaltabileceğini söylediler. Kullanan çokmuş.Bizde denemekten bir şey kaybetmeyiz diye düşündük. Bir ağırlık söz konusu olduğu için alırken biraz şüphelendik acaba ağrı ataklarını attırır mı diye ama bizi yanılttı ve ekstra ağırlık olması ağrılarını hafifletti.Daha rahat uyuyabiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X