Şimdi Ara

^^^^ 'Fibo' Benchmark Programı , Türkçe , (Beta) ^^^^ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
7.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1600 de bosta iken calisiyor. Programi calistirdiginda 2130 da calisyor.

Programi calistiriken windows görev yöneticisindeki performans bölümünü acarsan görürsün ;-)
  • quote:

Orjinalden alıntı: zzakall

1600 de bosta iken calisiyor. Programi calistirdiginda 2130 da calisyor.

Programi calistiriken windows görev yöneticisindeki performans bölümünü acarsan görürsün ;-)

• bu da benim arkadaşlar.işlemcide oc bulunmamaktadır.sadece ramler def voltajda timinglerle oynadım.

Pentium D945@3400mhz
    512x2 MB Kingston ram 2.5-3-3-6 2T@400mhz
    Asus P5VD1-X

^^^^ 'Fibo' Benchmark Programı , Türkçe , (Beta) ^^^^
  • Program; çift çekirdeklilerde iki işemciyi mi kullanıyor?
  • way be benim işlemci p4 2.0 @2.91GHz ama kamikazeden kardeş Pentium D945@3400mhz
    ben 96.687 aldım sen 97.265 alıyorsun . mesele o.c ise zaten senin default 3.4 ben o.c ile 2.9 yapıyorum seni geçiyorum . sana söz söylemiyorum yanlış anlama . P4 northwood lar süper işlemciymiş ya. vallaha 7600 sonic ile test drive unlimitedi high detailde oynatıyor bu işlemci beni. 30fps den aşağı düşmüyor .

• quote:

Orjinalden alıntı: murat204

Program; çift çekirdeklilerde iki işemciyi mi kullanıyor?

Zannetmiyorum...Siper Pi dede yoktu...
  • quote:

bu da aynı superpi gibi tek çekirdeğin performansına bakıyor.İstersek 4 çekirdekli olsun işlemci yine tekini kullanacak.

@powersystemultimated

valla cidden tuhaf olmuş,senin işlemcide cevher varmış,anlamadım ben de hayır sıralamalara bakıyorum da zzakall - Pentium D935 @ 3200 ( Default ) - 533MHZ @ 4-4-4-12 2T - Asus P5B - 104.562sn 104sn default ise bendeki default sonucun da gayet normal olduğunu düşünmüştüm.Ama northwood başkaymış demek

• quote:

Program su anda sadece tek çekirdek kullanıyor ama ileride çift çekirdeği birden kullanabilecek şekilde programlandı. Yani hem tek çekirdek hem çift çekirdek kategorilerinde yarışılabilinecek. Şimdilik algoritmadaki hataları düzeltmek için bol bol test almamız gerekiyor. Ondan sonra çeşitli eklemeler zamanla yapılacaktır.

@kamikazeden

Windowsun çok dolu sanırım, eğer çok fazla şey yüklü ise testte oldukça fark yaratıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AbsoluteZero

quote:

Program su anda sadece tek çekirdek kullanıyor ama ileride çift çekirdeği birden kullanabilecek şekilde programlandı. Yani hem tek çekirdek hem çift çekirdek kategorilerinde yarışılabilinecek. Şimdilik algoritmadaki hataları düzeltmek için bol bol test almamız gerekiyor. Ondan sonra çeşitli eklemeler zamanla yapılacaktır.

@kamikazeden

Windowsun çok dolu sanırım, eğer çok fazla şey yüklü ise testte oldukça fark yaratıyor.

evet,4aydır format atamıyorum üşengeçlikten,ayrıca film depolamaktan hddde yer kalmadı.biara format atıp yeniden deneyeyim madem.teşekkürler

• İşlemci= E6420 @ 8*420 3360 Mhz

RAM= Geil DDR800 2x1Gb (4-4-4-12) @ 420 Mhz

Anakart= Gigabyte DS3P

46.296 s

Kod= 2OQMTR7-A

•  ^^^^ 'Fibo' Benchmark Programı , Türkçe , (Beta) ^^^^
  • E6420 2.13Ghz@3.920 Mhz
    Ram : OCZ REAPER@1.225 Mhz 5-5-5-5
    fiobo 50k=39.187 sn
    Hava Soğutma : Tt Big Typhoon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asefik -- 2 Temmuz 2007; 23:33:52 >
  • Sanırım yüksek mhzlerde verimlilik düşüyor skor için,herhalde belli bir mhzden sonra milisaniye hesabı yapmak lazım

E6420@.3800 Mhz

OCZ Reaper@1.186 mhz 5-5-5-5

Hava Soğutma@ Big Typhoon

Fibo 50k@40.296 sn

• test yanlız her 2 çekirdeği tam olarak %100 kullanmıyor. 2 çekirdek test esnasında toplamda %50 yük altında. örneğin çift SPI yaptığımızda her 2 çekirdek de tam yük altında. bundan aynı anda 2 adet açmak her 2 çekirdeğe tam yük için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 865pe -- 3 Temmuz 2007; 0:11:52 >
  • Fibo v0.1 Beta tek çekirdekli bir programdır. Thread mantığı ile çalıştığı için siz birden fazla çekirdek üzerinde çalıştığını zannedebilirsiniz fakat aynı anda sadece 1 işlemcide çalışmaktadır. Zaten görev yöneticisinde asla %50'yi geçmediğini göreceksiniz. Grafiklere aldanmayın, çift çekirdekli bir işlemciniz varsa dikkat ederseniz iki grafiği birbirine eklediğinizde birbirlerini tamamlıyorlar.
  • Spi testine benzer bir test elinize sağlık arkadaşlar

Q6600-3ghz 49.620

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 3 Temmuz 2007; 0:47:39 >

• Opty-170 2000@3020 MHz DFI Lanparty ultra-D 61.734 s.

• AMD X2 3800+ @2700 ramlar @900 4-4-4-12-16 2T 70.484

Anakart Asus M2N32_SLI Deluxe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rebellion! -- 3 Temmuz 2007; 13:24:47 >
  • asus p5b e6300 3gb kingston ram 7600 gt hepsi default ta

sonuc resimdeki gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrMaster -- 3 Temmuz 2007; 7:57:52 >
  • hele durun biraz . yeni şlemcim gelsin . ya P4 630 prescot 3.0 yada 631 cendar mill gelecek . o zaman eklerim skoru
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.