Arkadaşlarlar kullandığım tarifede 50 akk hız 8 mps kadar limitsiz 67 tl veriyorum ttnet fibernette ise 50 akk hız 20 mps 75 akk hız 73 tl hız bu kadar yüksek akk fazla iken bu benim kullandığımın ne özelliği var ki aradaki fark bu kadar az
heleki turkcell süper online fibernet var aynı benim özelliklerin hızı 25 mps 49 tl fiber çok mu kötü de fiyatlar böyle neden kaynaklanıyo bu durum 25 hız varken 8 hıza 2 kat fazla para veriyoruz çoğu zaman bakır tellerden 8 mps bile göremiyoruz
ayrıca ayni tarife üzerinden ttnet fibernet ve turkcell fibernet arasındaki 30 tl fark niye ttnetin ne özelliği var bu konularda bilgileri olanlar yardımcı olursa çok sevinirim
superonline her yerde yok. olduğu yerdede müşteri kapması lazım. kapması da içinde uygun fiyat ve kampanya yapması lazım.
superonline var ise geç kurtul TTNET belasından. hiç uğraşma. hem adamlar 24 ay 49TL telefonda dahil fiyat garantisi veriyorlar.
ttnet'e hem 67 tl birde 15TL telefon parası veriyorsun. 82liraya internet mi olurmuş arkadaş.
Eski paketlerde abone kalmaması için fiyatlar böyle yakın. Dsl iyi olduğu için fiyatı yüksek değil. Tersine dsl teknik açıdan kötü olmasına rağmen fiyatı çok yüksek. Normal şartlar altında 20mbit bağlantıya 70 lira isteniyorsa, 8mbit bağlantıya 30 lira falan istenmesi lazım ama 63 lira isteyip insanları fibere yönlendiriyorlar. Zaman içinde tüm altyapı fiber olacak çünkü.
quote:
Orijinalden alıntı: Berry1925
superonline her yerde yok. olduğu yerdede müşteri kapması lazım. kapması da içinde uygun fiyat ve kampanya yapması lazım.
superonline var ise geç kurtul TTNET belasından. hiç uğraşma. hem adamlar 24 ay 49TL telefonda dahil fiyat garantisi veriyorlar.
ttnet'e hem 67 tl birde 15TL telefon parası veriyorsun. 82liraya internet mi olurmuş arkadaş.
anladım 49 tl ye süperonline geçiçem zaten fakat telefonsuz daha pahalı oluyor 54 oluyor onuda anlayamadım ama ben telefon istemiyorum 54TL olacak galiba
öyle oluyorsa sabit hattı kapattırma hocam. sabit hat kaldığı konuştukça ödüyorsun. hiç kullanmadıysan 0 lira geliyor neticede. bırak kalsın. 100dk bedava veriyor hem.
quote:
Orijinalden alıntı: Berry1925
öyle oluyorsa sabit hattı kapattırma hocam. sabit hat kaldığı konuştukça ödüyorsun. hiç kullanmadıysan 0 lira geliyor neticede. bırak kalsın. 100dk bedava veriyor hem.