Şimdi Ara

Fiber internet ve Superonline'dan uzak durun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
12.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ttnet'in yaptığı bu yeni tarifeye karşılık superonline'da fiyatları aşağıya çekmese bile aynı fiyata hızları artıracağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalist_18

Arkadaşlar Ankara-Batıkent te oturmaktayım. Siteye geldi SOL. Bugün de bir arkadaş geldi ve kaydı aldı. Bir kaç gün içerisinde bağlanacaksınız dedi. İlk ay 50 mbit ile bağlanacaksız dediler. Hiçbir kurulum ve modem ücreti yok dediler. İlk ay deneme süresi yani. Memnun kalmazsanız hiçbir ücret ödemeden modemi filan geri alıyoruz dediler. Alacağım paket 10 mbit limitsiz-49 tl.

5 yıldır ttnet üyesiyim. Açıkçası pek bi sıkıntım olmadı. Şu anda Net Limitsiz (8mbps ye kadar 15 gb kotalı) tarifeyi kullanıyorum. Evim santrale yakın. 2 aydır kullanıyorum bu tarifeyi. 15gb kotayı hep aştım. Mesela şu anda 55 gb ama hızım halen 7.00 filan Bu da 49 tl.

Şu sayfayı baştan sona okuduğumda soğudum bir anda Geçip geçmeme konusunda kararsızım. TTnet e 49 tl ödüyorum gelen hız 7lerde. Kota sorunu da şu anlık yok. Sağolsun bana bulaşmadılar. SOL a geçersem o da 49 tl. Şu aralar bir sıkıntı var heralde dış bağlantılarda.
    Genel olarak tavsiye eder misiniz arkadaşlar?

bende ilk başta sol fiberinternette sorun yaşadım ancak müşteri hizmetleri aracılığıyla teknik servis çok kısa sürede müdahele etti bu duruma.istediğim modemi şu anda getirip taktılar ve şu an için problem yaşamıyorum.ama ne olursa olsun bir daha ttnet denen soygunculara kendimi yem etmeyeceğim bir daha ttnete kesinlikle üye olmayacağım.ayrıca ttnet her zaman senin bahsettiğin gibi hizmet vermeyebilir.haberin olmadan ansızın herşeyi değiştirebilir.çünkü ttnette 8mbiti verecek alt yapı desteği yok.kaldı ki santrale yakın olduğunuz için sorun yaşamadığınızı 7mbit hız aldığınızı kendiniz söylüyosunuz.ama sol zaman zaman sorun olsada tarife hızını tam olarak ulaştırıyor.bu da yeni bir sistem olmasından dolayı kaynaklanıyor.sorunsuz fiberinternet için biraz sabretmemiz gerekiyor sanırım.

• ben de superonline fiber kullanıyorum. yaklaşık 2 haftadır bağlantıda sıkıntı var. arasıra kesilmeler oluyordu.
    bazı sitelerden test yaptım sonuçlar berbat örnek olarak hizinitestet.com/ dan yaptığım test
    Yer: eryaman / Ankara

Fiber internet ve Superonline'dan uzak durun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trilemma -- 26 Aralık 2010; 0:02:16 >

• Ben 1,5 yıldır Fiber internet kullanıyorum. Quicknet zamanında başladım.
    Oldukça memnunum. Gerçi şu adil kullanım kotalarını çıkardıklarında sinirlenip iptal ettirecektim ama beni arayıp sizi etkilemiyor dediler bende vazgeçtim iptal ettirmekten.

Dediğiniz gibi müşteri hizmetleri rezalet ama aylık 1,2 tb download 900gb upload için katlanıyorum
  • Ne ilginçtir ki bu tür sorunlar beni bulmuyor. Aman bulmasın sonra uğraşmayalım.

2 gün önce superonline fiber interneti bağlatalı tam 1 yıl oldu. Sadece 1 ya da 2 kez bir gün internetim gitmişti, müşteri hizmetlerini arayıp hemen halletmişlerdi. Kota muhabbeti tamamen hikayeden ibaret. Her ay 50gb downloadı geçmeme rağmen hızımda en ufak bir düşüş yaşamıyorum. Fiberi herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trilemma

ben de superonline fiber kullanıyorum. yaklaşık 2 haftadır bağlantıda sıkıntı var. arasıra kesilmeler oluyordu.
    bazı sitelerden test yaptım sonuçlar berbat örnek olarak hizinitestet.com/ dan yaptığım test
    Yer: eryaman / Ankara

size tavsiyem ilk olarak yakınlarınızda fiberinternet kullanan bir tanıdığınız varsa hız testi yaparak sizin ve tanıdığınız kişinin internet hızını karşılaştırın.daha sonra müşteri hizmetlerini arayarak probleminizi bildirin.müşteri hizmetlerinden verilen bilgiyi burada paylaşırsanız bir fikir oluşturabiliriz diye düşünüyorum.bir de modeminizin markası nedir?

•  Fiber internet ve Superonline'dan uzak durun

26.12.2010 Saat 14:50 itibariyle 20mbit limitsiz tarife, Pirelli modem ve kablosuz bağlantı ile benim hızımda bu şekilde Tılgın modemde maximum olarak bu hızların tam tamına yarısını,hatta kimi zaman yarısından daha az bir bağlantı hızı alabiliyorken Pirelli modemde resimdeki hızı rahatlıkla alabiliyorum...Kahrolsun Tılgın marka dandik modem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borno_vali -- 26 Aralık 2010; 15:20:25 >

• modemimin markası tılgın. çevremde kullananlar da yaklaşık aynı değerleri alıyor. sanırım genel bir sorun. sözleşmeyi hatırlamıyorum ama 10MBit vermek zorunda değil miydi Superonline? bırakın download etmeyi internette surf yapmak bile sıkıntı. 1-2 gün içinde ararım servis isteği için.
  • iyi düşün biz pek iyi düşünememişiz...

1-ben bu hafta içinde mahkemeye başvuracağım. adamlarım müşteri hizmetlerinin hiç bir şeyden haberi yok...
    2-istersen dene ben bir gün içinde 3 kere görüştüm müşteri hiz. ankarada ve eryamanda sorunumuz yok diyorlar...
    3-sözleşmeye imza attığında öyle bir oyun kurmuşlar ki, bağlantı bedeli 10 TL yi geçmeyen bir işlem için milleti kitlemek için 150tl demişler.
    4-49*3=147tl indirim bedelinide ödetiyorlar vede aktivasyon bedeli 25tl
    5-Toplam 365 tl müşteri hizmetlerinin hesapladığı.
    6-daha internet geldiği gün 29,9 vergi faturası geldi.....(12 taksit olacaktı.)

7-eğer evinde telefon hattı varsa hiç bulaşma. SOL olarak resmen çakıldılar ve bir indirim yaparlarsa bizler faydalanamayacağız...
    tercih sizin...
  • quote:

modemimin markası tılgın. çevremde kullananlar da yaklaşık aynı değerleri alıyor. sanırım genel bir sorun. sözleşmeyi hatırlamıyorum ama 10MBit vermek zorunda değil miydi Superonline? bırakın download etmeyi internette surf yapmak bile sıkıntı. 1-2 gün içinde ararım servis isteği için.

tavsiyem direkt olarak modem değişim isteğinde bulun.tılgın modemlerin hepsi sorunlu hepsi dandik.modem değişimi yapsınlar bir de o şekilde dene bakalım
  • Genel olarak super online kullanmayı tavsiye etmiyorsunuz değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neferet

Genel olarak super online kullanmayı tavsiye etmiyorsunuz değilmi ?

bulunduğunuz şehir ve bölgeye göre değişir.bende ilk 1 ay çok problem yaşadım ancak şu anda istediğim marka modem takıldığı için gayet memnunum.5 gün oldu modem değişimi yapıldı.5 gündür herhangi bir problem yaşamıyorum.eğer yakın çevrenizde kullananlar varsa onlardan bilgi alarak geçiş yaparsanız sizin için daha sağlıklı olur
  • Şu an değil dostum, hayatımda hiç bir zaman taahhütlü iş yapmamıştım. ttnet'ile de hayatta taahhüt imzalamıştım. fakat ama her ne olduysa, kanıma girdiler film şöyle iniyor, şöyle tv izliyorsun, kaptırsın bir şey olmaz gibi laflar, ama kapatmaya gelince 350 tl gibi bir rakam söylüyorlar.

1-Taahhüttü kaldırırlarsa evet
    2-eğer taşındığında taşınacağın binada fiber yoksa kapatılmasının yolu açılırsa
    3-24 ay çok uzun bir süre illaki 49*3ayın parasını alacaklar.

Bence şimdi hiç değiştirme şu an ttnet daha kaliteli..

quote:

Orijinalden alıntı: Neferet

Genel olarak super online kullanmayı tavsiye etmiyorsunuz değilmi ?
  • Şimdi bende de tilgin modem var ve yurtdışı çıkışlarından çok rahatsızım dl manager olmadan doğru düzgün download yapamıyorum bazen de aşırı lag oluyor. Ne demem lazım müşteri hizmetlerine de gelip değiştirsinler? wireless da sorun oluyor bazen. değiştirsem düzelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: F_o_X

Şimdi bende de tilgin modem var ve yurtdışı çıkışlarından çok rahatsızım dl manager olmadan doğru düzgün download yapamıyorum bazen de aşırı lag oluyor. Ne demem lazım müşteri hizmetlerine de gelip değiştirsinler? wireless da sorun oluyor bazen. değiştirsem düzelir mi?

müşteri hizmetlerini arayıp sürekli kopma ve wireless bağlantı sorunu yaaşadığıınızı belirtin.teknik servis gönderilip modem değişimi yapılmasını talep ettiğinizi söyleyin.ancak modem olarak yine tılgın modem verirlerse yine aynı problemleri yaşayabilirsiniz.ısrarla tılgın modem istemediğinizi söyleyin.tılgın marka modemler sorunlu.bu sorunu kendileride biliyor.ancak müşteriyi kandırmaya çalışıyorlar ve kandırmakta hiç zorlanmıyorlar.
  • yine aynı semtte oturan ve pirelli modem kullanan bir arkadaşım da aynı şekilde şikayetçi. Benim aklıma gelen benim bölgemde ya altyapı çalışması var ya da o kadar çok abone yaptılar ki artık altyapıları yetersiz kaldı. müsait olduğumda arayacağım servisi bakalım ne olacak. gelişmeleri burada paylaşırım.
    yeni abone olacaklar için tavsiyem taahhütsüz olabiliyorlarsa olsunlar. ben ttnette bu kadar sorun yaşamamıştım. ttnette veya diğerlerinde memnunsanız superonline'a geçmek için acele etmeyin derim.
    quote:

Orijinalden alıntı: borno_vali

quote:

modemimin markası tılgın. çevremde kullananlar da yaklaşık aynı değerleri alıyor. sanırım genel bir sorun. sözleşmeyi hatırlamıyorum ama 10MBit vermek zorunda değil miydi Superonline? bırakın download etmeyi internette surf yapmak bile sıkıntı. 1-2 gün içinde ararım servis isteği için.

tavsiyem direkt olarak modem değişim isteğinde bulun.tılgın modemlerin hepsi sorunlu hepsi dandik.modem değişimi yapsınlar bir de o şekilde dene bakalım

• Beyler adam haklı uzuk durun
  • hız konusundaki sıkıntımdan dolayı, servisi aramadan önce bir de aynı anda birden fazla dosyayı toplamda ne kadar hızla indirdiğini göreyim dedim. aynı anda birbirinden farklı 15 dosyayı indirme işlemini yapıyorum. toplam hız zaman zaman 100kB/s altına düşse de 880 kB/s'a kadar çıktığı da oluyor. ortalama olarak da 500-600 diyebiliriz. Açıkçası bu kadar bile beklemiyordum. Sizce bu hız nasıldır? daha önceleri 1000'in biraz üzerinde download yapabiliyordum.
  • quote:

hız konusundaki sıkıntımdan dolayı, servisi aramadan önce bir de aynı anda birden fazla dosyayı toplamda ne kadar hızla indirdiğini göreyim dedim. aynı anda birbirinden farklı 15 dosyayı indirme işlemini yapıyorum. toplam hız zaman zaman 100kB/s altına düşse de 880 kB/s'a kadar çıktığı da oluyor. ortalama olarak da 500-600 diyebiliriz. Açıkçası bu kadar bile beklemiyordum. Sizce bu hız nasıldır? daha önceleri 1000'in biraz üzerinde download yapabiliyordum.

idm ilemi indiriyorsun?
  • quote:

hız konusundaki sıkıntımdan dolayı, servisi aramadan önce bir de aynı anda birden fazla dosyayı toplamda ne kadar hızla indirdiğini göreyim dedim. aynı anda birbirinden farklı 15 dosyayı indirme işlemini yapıyorum. toplam hız zaman zaman 100kB/s altına düşse de 880 kB/s'a kadar çıktığı da oluyor. ortalama olarak da 500-600 diyebiliriz. Açıkçası bu kadar bile beklemiyordum. Sizce bu hız nasıldır? daha önceleri 1000'in biraz üzerinde download yapabiliyordum.

dostum şanslı azınlıktasın....20 kb/sn nin üstüne çıkamıyorum...servis geliyor..ewet yavaş ama bizim yapacağımız bir şey yok..müşt.hizm.ile görüşün diyor..
    mh yi arıyoruz..bizde herşey normal gözüküyor diyorlar ..
    sineye çekiyoruz...download yapmıyoruz bizde..yani downloadsız ışık hızı fiber kullanıyoruz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.