Şimdi Ara

Fiber internet mesh kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Modem, router kurulum işlerinden pek anlamam, yardımınıza ihtiyacım var.

Evimde TT fiber kullanıyorum. 2 adet cihaz takılı, biri wifi modem diğeri ise küçük bir cihaz.

Evin bazı yerlerine wifi gelmediği için deco m4 mesh siparişi verdim. Bunu nasıl kurmam gerekiyor?

Modemi direk devredışı mı bırakıcam? Yoksa modemden meshe ethernet ile mi bağlayacam?
    Ben istiyorum ki modemin wifisi iptal olsun sadece deco m4 dağıtsın wifi ile. Bu kurulumu nasıl yapmam lazım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Modemden Deco'ya ethernet bağla, Sonra modemin ayarlarında girip wifi'ı devredışı bırak. Bu sayede tek wifi ağın deco'dan gelen olur.

• ]Ya modem ile 1 Deko arasına kablo ile bağlantı yapıp modemin wi-fi'ını kapatıp kullanacaksınız

Ya da yok ben modemden komple kurtulmak istiyorum derseniz bir arkadaş detaylıca durumu anlatmıştı o mesajı aşağıya bırakıyorum bakabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/153174027#153174027

[ Bu şekilde bir kurulum yaparsanız modemi kaldırır koyarsınız bir yere fiber Hattınız da herhangi bir arıza sıkıntı olduğu zaman yine o modemi idareden takın ki Telekom sıkıntı çıkarmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receep 32 -- 21 Ekim 2022; 13:46:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.