İstanbul Haziran'da evlenince İkitelli-Halkalı Atakent 2. Bölge'de TOKİ konutlarına taşınacağım..
Nişanlımın evinde UYDUNET vardı ancak Halkalı Toki konutlarında uydunet bulunmuyormuş. Site yönetimi SUPERONLİNE ile anlaşmış sanırım. Bir de TTNET var.
Fiber internet hızı ve hizmet kalitesi bakımından? Aşağıda hem TTNET hem de SUPERONLİNE'ın 24 ay taahütlü fiyatlarını yayınlıyorum. Ev kendimin olduğu için, ömrüm yettiği sürece 2 yılı hayli hayli doldururum.
Bu fiyatlara göre, ve vaat ettikleri değil de gerçekte fiili hızları ve hizmet kalitelerini göz önünde bulundurursak hangi interneti (TTNET/SOL) almak daha iyidir?
Bu mesajıma cevap verecek bir Allah'ın kulu yok mu?
Superonline fiber internet kullananlar, bağlantı hızından memnun musunuz? Kopmalar yavaşlamalar oluyor mu?
Müşteri hizmetlerinden memnun musunuz?
1 yıldır Superonline Fiber kullanıyorum.Hızından,müşteri ilişkilerinden gayet memnunum.Bir yıl içinde sadece 2-3 kere kopme yaşadım birisinde genel bir sıkıntı olduğunu söylediler 1 saat civarı net kesildi diğerleri ise kısa süreliydi.Ayrıca ev telefonunu da kullanmak istiyorsanız Superonline baya avantajlı.Ek olarak 300 dk her yöne konuşma paketimiz var.Uluslararası aramalar bile dahil.13lira paket ücreti var herhangi bir sabit ücret yok.