Bende 10 metrelik ve 5 liralık bir ethernet kablosu var 50 Mbit superonline fiber kullanıyorum kaliteli bir ethernet kablosu alarak hızımı arttırma gibi bir imkanım varmı ?
yok öyle bişey
rüyanda olur
Ping ve moden değerlerinde iyilişme olur hatminimce çok azda olsa...
Yok dostum farketmez hız hep aynı olur. :)
genel standartta fazla değişim olmaz ama elinizdeki kablo aşırı kaltesiz veya sorunlu ise değiştirerek daha iyi sinyal alabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: cobi
genel standartta fazla değişim olmaz ama elinizdeki kablo aşırı kaltesiz veya sorunlu ise değiştirerek daha iyi sinyal alabilirsiniz
Yok öyle bişey dostum boşuna masrafa sokmasın arkadaş kendisini eger bi sorun varsa servisi ara kabloyu onlar değişsin para almazlar isterlersede verme .
Yok öyle bişey dostum boşuna masrafa sokmasın arkadaş kendisini eger bi sorun varsa servisi ara kabloyu onlar değişsin para almazlar isterlersede verme .
sana örnek vereyim biraz evvel modemi dışarıdan gelen tesisat ve 1.sınıf kablo ile bağladım önceki dandik kabloya göre hat zayıflaması ortalama 1 db iyileşti snr margin de 2 db anlatmak istediğim az da olsa bazı farklar oluyor ama değermi değmez mi gözle görülürmü görülmezmi o ayrı
Sagolun beyler.Kabloyu degistirmicem ancak yeni ethernet kablo alma durumum olursa biraz daha kaliteli bir sey alırım artık.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TheJudgé
quote:
sana örnek vereyim biraz evvel modemi dışarıdan gelen tesisat ve 1.sınıf kablo ile bağladım önceki dandik kabloya göre hat zayıflaması ortalama 1 db iyileşti snr margin de 2 db anlatmak istediğim az da olsa bazı farklar oluyor ama değermi değmez mi gözle görülürmü görülmezmi o ayrı
Fiber internetten bahsediyoruz,snr margin vs . yok zaten bu sistemde.Hiçbirşey farketmez yani.
quote:
Orijinalden alıntı: sarikanarya567
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TheJudgé
quote:
Fiber internetten bahsediyoruz,snr margin vs . yok zaten bu sistemde.Hiçbirşey farketmez yani.
ben arkadaşın kablo birşeyi değiştirmez demesine karşı onu söyledim (sonuçta fiber de olsa aşağıdan eve cat5 veya cat6 ile geliyor o kabloyu söyledim) yoksa bende yakın zamana kadar fiber kullanıyordum taşınınca dsl e düştük mecburen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme