Şimdi Ara

Fiber altyapı gelecekmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bitmeyen hız problemleri için Türk Telekome gittim (büyük santral binası). Teknik servisdeki arkadaşla konusurken bana 15gün içinde fiber gelecegini söyledi bizim bölgeye ee dedim binaha ayrı kutu falan takılması nasıl olcak falan dedim gerek yok kutuya direk otomatik gecceksiniz falan dedi. Bende okey diyip cıktım inanmadım tabi sorunu çözemiyorlar bekletmek için öyle dedi sandım sonra planlama bölümüne gidip sordum evet doğru maximum 1ay içinde fiber olcak dedi ve panoları koyacakları yeri söyledi. Arkadaşlar anlamadığım nokta dedikleri pano 500m-1km arası bizim eve ordan nasıl alcaz fiberi ve dedigim gibi 40yıllık bina kutu çok eski yeni kutu koymadan nasıl olcak? Bilen arkadaşlar cevap verirse severim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • FTTC olarak gelecektir buyuk ihtimal. saha dolabına kadar fiber sonra bakır alt yapı ile vdsl üzerinden 100 mbite kadar hız alabileceksiniz. Elbette binaya veya daireye kadar gelse daha guzel olur ama 100 mbit hız alınabildikten sonra cokta sorun değil aslında.
  • Vdsl gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FFTC kabin ile aramda 500 değil maksimum 250 metre falan belki vardır ama gel gör ki ulaşılabilir hız 80mbps, garip.
  • tüm bina anlaşsın

    telefon tesisatını komple yenileyin.

    güzel kaliteli bir kablo kullansın elektrikçi
  • Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için bende vdsl tahmin etmiştim ama bildiğim kadar vdslde 35mbit en fazla diye biliyordum 80-100mbit alma şansım var mı vdsl de?

    Malesef hocam oturdugum apartmanın yaş ortalaması 50 olduğu ve apartman çok eski olduğu için kimse birşey yapmaz ama ben kendim kutudan eve cat5 çekmiştim zaten 2 sene evvel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kewin2121

    Teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için bende vdsl tahmin etmiştim ama bildiğim kadar vdslde 35mbit en fazla diye biliyordum 80-100mbit alma şansım var mı vdsl de?

    Malesef hocam oturdugum apartmanın yaş ortalaması 50 olduğu ve apartman çok eski olduğu için kimse birşey yapmaz ama ben kendim kutudan eve cat5 çekmiştim zaten 2 sene evvel.

    vdsl de 100 e kadar yolu var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.