< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FibaBanka Hızlı Kart 90 TL Hediye (2. sayfa)

-
-
Dijital olarak Hb'de kullandım fakat trendyol'da güvenlik şifresi gelmesine rağmen tekrar tekrar denedim onaylanmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de defalarca uğraştım, sonunda vazgectim.
tam 2 aydır çözemediler, video attım, ekran görüntüsü attım, 15 kere görüştük, böyle aptal sürüsü başka bir yerde bulunmaz.quote:
Orijinalden alıntı: ssabaBen de defalarca uğraştım, sonunda vazgectim.
en sonunda yeni kart gönderelim dediler, o da gelmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesajları okudum yalnız değilmişim.Ben bu kartı haziranda çıkarttım o günden beri 10 kez MH ile görüşmüşümdür ama bir türlü harcama yapamıyorum.En son aşamada 3d onay mesajı gelmiyor ayrıca bakkal market fiziki postan da işlem yapmıyorum.Kampanyası bitecek hala çözüm bulamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sadbulMesajları okudum yalnız değilmişim.Ben bu kartı haziranda çıkarttım o günden beri 10 kez MH ile görüşmüşümdür ama bir türlü harcama yapamıyorum.En son aşamada 3d onay mesajı gelmiyor ayrıca bakkal market fiziki postan da işlem yapmıyorum.Kampanyası bitecek hala çözüm bulamadım.
3d sms gelmiyordu bende de ilk aradım aktif değil dedi aktifleştirdi 3d sms gelmeye başladı ama sms'i girdikten sonra hata verdi hep.Tekrar aradım bişeyler yaptılar ama düzelmedi,bi daha da aramadım.
-
Allah Allah ben de FİBA kullanıyorum, Bu zamana kadar tüm faiz taleplerim olumlu sonuçlandı bu kartı da sıkıntısız açıp kullandım 2 dk içinde.
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
tam 2 aydır çözemediler, video attım, ekran görüntüsü attım, 15 kere görüştük, böyle aptal sürüsü başka bir yerde bulunmaz.
en sonunda yeni kart gönderelim dediler, o da gelmedi.
Alıntıları GösterBugün beni aradılar, ekran görüntüsü atın filan dediler.
Valla hiçbir bankada sıkıntı yok sizden SMS gelmiyor. Bunu ekran görüntüsü ile çözeceğine inanıyorsanız atayım dedim. Altına da ben bu konuda yalnız değilmişim, hakkınızda benzer şikayetler var nette, iyi ki size mevduat filan taşımamışım yazdım.
-
benim tahminim ya hatalı numara basım ya da bastıkları kartlari sisteme tanıtmiyorlar. aşırı acemice bir hareket.quote:
Orijinalden alıntı: ağlayanmezun
Allah Allah ben de FİBA kullanıyorum, Bu zamana kadar tüm faiz taleplerim olumlu sonuçlandı bu kartı da sıkıntısız açıp kullandım 2 dk içinde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kart geldi fiziki posta çalışıyor ama internet alışverişine açamadılar 3d şifre gelmiyor nasıl yapılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiziki kart talep ettiyseniz internet alışverişi kapalı oluyor onu açtınız mı uygulamadan
quote:
Orijinalden alıntı: ağlayanmezun
Fiziki kart talep ettiyseniz internet alışverişi kapalı oluyor onu açtınız mı uygulamadanDiğer bankalarda kartınız internet işlemlerine kapalı diye SMS geliyor bu gibi durumlarda. 3D sms gelmemesi gibi bir sorunla karşılaşmazsınız yani. Ben mesaj atınca tek ben bu durumdayım sanıyordum ama aynı sorunu yaşayan bu kadar insan olduğuna göre insan böyle acemilik olmaz diyor.
-
-
-
Arkadaşlar fibafx dolar TL makası genelde kaç kuruş.birde memnun musunuz bu bankadan?
quote:
Orijinalden alıntı: Serkan4554Arkadaşlar fibafx dolar TL makası genelde kaç kuruş.birde memnun musunuz bu bankadan?
Fiba'dan daha iyi bankaya rastlamadım.
-
FIBA dijital tarafta sıkıntılı. Geçen yıl mobil uygulamaya girememe sorunu bir haftaya yakın çözdüler. Kampanya yapıyorlar, kartını kullanamıyorum. Uçak bileti almak istedim olmadı, trendyol'da denedim olmadı, sadece hb'de bir kullanabildim.
Kartı teslim aldık. Mobilden ya da internet şubeden şifre belirledik tam hatırlamıyorum. Daha sonra Fibabanka atmsine takıp şifreli işlem yaptık. Kampanyadan faydalanmak için 150 liralık akaryakıt alayım dedim BP şubesine girdim. Kasada temassız işlem yapmak istedim vermedi. Şifre ile yapalım dedim şifre yanlış dedi. Başka pos cihazından tekrar temassız denedi kasiyer yine vermedi bu sefer o cihaza kartı takıp şifreli işlem yapmaya çalıştık yine şifre yanlış dedi ve son şifre girme hakkınız diye uyarı verdi. Kasiyerler kart yeni mi diye filan sordular ben de yeni ama şifresini atmye takıp etkinleştirmiştim dedim. Sonra başka bir pos cihazından aynı adımları tekrarladık en sonunda onay verdi. Kasiyer en sonunda şifreyi tutturdun abi diyor ben de dedim ki en başından beri aynı şifreyi giriyorum
İlk sefer alışveriş yapmaya çalıştım diye mi böyle oldu yoksa genel bir sorun var anlayamadım. Eğer böyle her alışveriş yapmaya çalıştığımızda saçmalayacaksa işimiz var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: denKartı teslim aldık. Mobilden ya da internet şubeden şifre belirledik tam hatırlamıyorum. Daha sonra Fibabanka atmsine takıp şifreli işlem yaptık. Kampanyadan faydalanmak için 150 liralık akaryakıt alayım dedim BP şubesine girdim. Kasada temassız işlem yapmak istedim vermedi. Şifre ile yapalım dedim şifre yanlış dedi. Başka pos cihazından tekrar temassız denedi kasiyer yine vermedi bu sefer o cihaza kartı takıp şifreli işlem yapmaya çalıştık yine şifre yanlış dedi ve son şifre girme hakkınız diye uyarı verdi. Kasiyerler kart yeni mi diye filan sordular ben de yeni ama şifresini atmye takıp etkinleştirmiştim dedim. Sonra başka bir pos cihazından aynı adımları tekrarladık en sonunda onay verdi. Kasiyer en sonunda şifreyi tutturdun abi diyor ben de dedim ki en başından beri aynı şifreyi giriyorum
İlk sefer alışveriş yapmaya çalıştım diye mi böyle oldu yoksa genel bir sorun var anlayamadım. Eğer böyle her alışveriş yapmaya çalıştığımızda saçmalayacaksa işimiz var.
Yanıtınız için teşekkürler.
Beni bugün aradılar ve durumu sordular.
Ben de "siz beni zaten aradınız ve benden ekran görünütüsü atın filan dediniz" dedim.
Beni arayan çalışanın benim arandığımdam ve benden istenilen bilgiden haberi yok.
Tamam ekran görüntülerine bakalım ve sizi tekrar arayayım ben filan dedi.
Valla dedim ben o ekran görüntüsünü atalı 1 hafta oldu ve bu şikayeti başka yaşayanlar da varmış.
Benim durumum münferit sanıyordum. Kaç tane bankada hesabım var ve ben böylesi bir durum görmedim.
Kartınızı kullanmaktan vazgeçtim, beni bir daha aramayın dedim ve kapattım.
-
Alisveriste ben de sifre hatasi aldim.
Is bankasi ile anlasmaliymis fiba
Atm den ucretsiz bakiye sorgulma islemi yaptim
Sonrasinda hizli kart ile sorunsuz alisveris yaptim migrostan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X