Şimdi Ara

FİAT PUNTO EVO HAKKINDA HER ŞEY (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
12
Favori
176.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben ş dışı 4 lt litre, belki inanmıycaksınız ama istanbul ş.içi 4.3 litre ortalama ile kullanıyorum hatta şuanda 4.2 litrede foto çekebilirim inanmayanlar için :) , nasıl derseniz benim işim gereği gece vardiyasındayım gece 23:00 da evden çıkıyorum e5 te aşırı trafik olmuyor, yani 80 / 90 km de hız sabitleyiciye takıp (arasıra iptal ederek trafiğe uyum sağlamak için) gidiyorum. Belki siz bu kadar az yakamayabilirsiniz gündüz saatlerindeki trafikte ancak şunu belirteyim hız sabitleyicinin yakıt tasarrufuna inanılmaz katkısı var. yani trafiğin musait olduğu durumlarda şöförün gaz pedalını kullanmasıyla hız sabitleyicinin kullanması hatrı sayılır derecede yakıt tasarrufu sağlıyor. bu arada patlayan ampüller konusunda ya talihsizliğiniz var yada aracın sigortasıyla alakalı bir durumda olabilir kontrol ettirin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axi2934

Herkese selam 2011 punto evo 1.3 mjetim var 19850 kmde 20 bin bakımı yaptırmam lazım önereceğiniz yetkili servis var mı? İstanbul Anadolu yakası.

herhangi bir özel servis kullanabilirsiniz, önemli olan aracınızın bakımı yapılırken başında durup bakımını düzgün yapıp yapmadıklarını denetleyin neden derseniz. her zaman aracımın bakımı yaptırdığım bir özel servis var 40000 bakımında bişey dikkatimi çekti (daha önce bu kadar dikkat etmezdim) adamlar özensiz davranıyorlar evo dizel motorlarına 3,5 litre motor yağı koyunca maximum seviyeye çıkıyor ama adam gözümün önünde 4 litre motor yağını boşaltınca 500 ml. sini tekrar çektirdim içinden dikkat etmesem kuvvetle muhtemel aracın motoruna zarar verecekti. yani nerde yaptırırsanız yaptırın aracı almadan önce şöyle bir kontrolünü yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

quote:

Orijinalden alıntı: lektonstar

quote:

Orijinalden alıntı: spytr

Bende punto bakıyorum ama şöyle bir çelişkide kaldım, ilanlarında çoğunda evo olmayıpta evo kategorisinde araç mevcut. Evo olup olmadığını nereden anlamam gerekiyor. Ayrıca evonun paketlerini dışardan veya içeriden ayırabiliyor muyuz? Skydom paket var yok denileblir mi?
    Teşekkürler

Evo yu GP den ayıran en önemli noktalar , evonun tamponlarında bulunan siyah bölümler ve öndeki fiat armasının iki yanına uzanan krom parça. Ayrıca ledli stoplar da evoyu ayırır. Eğer punto alacaksanız tercihiniz evodan yana olsun. Esp li skydome lu beyaz renk bir evo harika olur.

AYNEN BENDE COK BAKINIYORUM OZELLIKLE EVOLARA SAHIBINDEN COMA AMA BIR TURLU EVOLARIN HANGI KATOGORIDE VEDE NASIL BIR ARAC ALMAM gerektıgını hala cozemedım ???*

Misal full dediğin böyle olur.Bence çok iyi bir araç.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-en-full-evo-sunroof-blue-me-evo-kitli-hiz-sabitleyici-hatasiz-87900895/detay/

araç harıka tam ıstedıgım arac derken fiyat benı bıraz asıyor....
    benım dusundugum rakamlar 26-27 arası

Alıntıları Göster

araç harıka tam ıstedıgım arac derken fiyat benı bıraz asıyor....
    benım dusundugum rakamlar 26-27 arası

Biraz boyasına ve değişenine katlanırsanız 50000 ila 80000 arasında evo bulabilirsiniz bu fiyatlara.
    bu arada sahibindeni her saat takip edin arama yaparken kendi iliniz ve yakın çevre illeri arama seçeneği olarak seçin.
    lakin bende evo arıyordum kelepir düştü aldım bitane boyasız kazasız vs... (alırken acaba dedim ucuz etin yahnisi misali ama tüm bakımları yetkili serviste yapılmış, tramerde vs. herhangi bir kazası olmadığını görünce aldım inşallah ileride süpriz yapmaz bana. :) )

• quote:

Orijinalden alıntı: snlayd

arkadaşlar sürekli uzun yola çıkmak zorunda kalıyorum. arabam 2011 75000 de evo dizel, hiç bir problem yok fakat bahsedilen yakıtlar bana çok az geldi.
    90-120 arası gidersem 5lt/100 km
    120-140 arası gidersem 5.9lt/100 km yakıyor.

özellikle bir arkadaş 3000 devir üstünde yakıt azalıyor yazmış bende aksine 3000 devirin üstüne çıkarsam 7lt yi geçiyor. Anormalmi sizce yakıt miktarı??

Bende şu an evo 1,4 fire var. araç benzinli olmasına rağmen şehir dışı 90-100 km ile sabit gidersem 5,1-5,2 vs yakıyor. sizin araçta sorun olabilir.

şehir içide 6,5 lt civarı yakıyor. bugüne kadar kullandığım en ekonomik benzinli araba.
  • ardaşlar EVO 1.4 Active 2011 benzin + lpg 22 bin tl anlaştım 88.000 km arabada bikaç lokal boya dısında hiçbirşeyi yok....değişen v.s gibi sıkntısı yok..

sizce dogru bi karar mı yaptım yoksa anlaşma iptal edip yarn arabayı almktan vazmı geçim:?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan86fb

ardaşlar EVO 1.4 Active 2011 benzin + lpg 22 bin tl anlaştım 88.000 km arabada bikaç lokal boya dısında hiçbirşeyi yok....değişen v.s gibi sıkntısı yok..

sizce dogru bi karar mı yaptım yoksa anlaşma iptal edip yarn arabayı almktan vazmı geçim:?

fiyat uygun ama mutlaka expertiz yaptırın yetkili serviste. birde km si çok fazla bir kaç parça lokal boya deniyor ama kim bilir ne oldu... ben olsam almazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avukatakın

quote:

Orijinalden alıntı: orhan86fb

ardaşlar EVO 1.4 Active 2011 benzin + lpg 22 bin tl anlaştım 88.000 km arabada bikaç lokal boya dısında hiçbirşeyi yok....değişen v.s gibi sıkntısı yok..

fiyat uygun ama mutlaka expertiz yaptırın yetkili serviste. birde km si çok fazla bir kaç parça lokal boya deniyor ama kim bilir ne oldu... ben olsam almazdım.

hımm aldık bikere...hayırlısı olsun...sanayide arkdasıma gösterdim araba temiz dedi..hayırlısı artık.teşekkrler buarada
  • 2010-2011 model, 20-50 bin km civarı, değişensiz, boyasız(veya ufak boyalı) Fiat EVO 1.4 Multiair Dynamic 105 HP araç almak istiyorum. LPG'li de olabilir.

1- Bütçem 28 bin civarında, bu fiyatlara bu kriterlerde LPG'li multiair bulabilir miyim, arabanın temizliğine göre tüplü ve tüpsüzünü en fazla ne kadara alayım?
    2- Multiair yerine daha yaygın olan Fire motor mu tavsiye edersiniz, 2 yıl sonra satarken multiair olması avantaj mı olur yoksa dezavantaj mı?
    3- Düşük km'li benzinli araç yerine yine bu fiyatlarda EVO 1.3 mjet active veya biraz daha zorlayarak 1.3 mjet dynamic almamı mı önerirsiniz?

ufak da olsa bir yorum yapabilirseniz sevinirim,
  • quote:

Orijinalden alıntı: guduk68

2010-2011 model, 20-50 bin km civarı, değişensiz, boyasız(veya ufak boyalı) Fiat EVO 1.4 Multiair Dynamic 105 HP araç almak istiyorum. LPG'li de olabilir.

1- Bütçem 28 bin civarında, bu fiyatlara bu kriterlerde LPG'li multiair bulabilir miyim, arabanın temizliğine göre tüplü ve tüpsüzünü en fazla ne kadara alayım?
    2- Multiair yerine daha yaygın olan Fire motor mu tavsiye edersiniz, 2 yıl sonra satarken multiair olması avantaj mı olur yoksa dezavantaj mı?
    3- Düşük km'li benzinli araç yerine yine bu fiyatlarda EVO 1.3 mjet active veya biraz daha zorlayarak 1.3 mjet dynamic almamı mı önerirsiniz?

yorum, tavsiye, düşünce ?
  • 2011 evo active buldum 24500 lira ve 19 bin km de... kullanan arkadaşlar sizce bu kadar eder mi yoksa aynı parayı 2010 tjet grande yi mi vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuta

2011 evo active buldum 24500 lira ve 19 bin km de... kullanan arkadaşlar sizce bu kadar eder mi yoksa aynı parayı 2010 tjet grande yi mi vereyim

bahsi geçen aracın ne ile çalıştığını bilmeden yorum yapmak taktir edersiniz ki pek de mümkün değil
  • quote:

quote:

2010-2011 model, 20-50 bin km civarı, değişensiz, boyasız(veya ufak boyalı) Fiat EVO 1.4 Multiair Dynamic 105 HP araç almak istiyorum. LPG'li de olabilir.

yorum, tavsiye, düşünce ?

dizel ya da benzinli mi olsun derken öncelikle aklınızda bulundurmanız gereken yılda yapacağınız mesafe. çok fazla araç kullanan,seyahat eden birisi değilseniz,örneğin yılda ortalama 8-10bin km yol yapıyorsanız ve bunu sadece şehiriçi olarak varsaysak bile yılda dizel araçtan dolayı yapacağınız tasarruf 1.000TL civarında.şehirdışı kullanım varsa bu fark daha da az olacaktır.Dizel ve benzinli araç arasında 6-8bin fiyat farkını düşünürseniz en az 6 yıl binmeniz gerekiyor tasarrufa geçebilmek için. Son zamanlarda dizel araçlarda olması gerekenden çok fazla fiyat artışı var,insanlar yanlış yönlendiriliyor (yılda 15.000 üzerine çıkıyorsanız dizel gerçekten de avantajlı)

• quote:

Orijinalden alıntı: storm_runner

quote:

2011 evo active buldum 24500 lira ve 19 bin km de... kullanan arkadaşlar sizce bu kadar eder mi yoksa aynı parayı 2010 tjet grande yi mi vereyim

bahsi geçen aracın ne ile çalıştığını bilmeden yorum yapmak taktir edersiniz ki pek de mümkün değil

Nükleer enerji ile çalışıyor ikisi de gaza basınca ışık hızına çıkması 8.9 sn galaksi içi yakıt tüketimi 7.5 lt uranyum galaksiler arası ise 5.0 lt... Yeterince açık oldu sanırım artık punto kullanıcısı arkadaşlar bi tavsiye verirler insallah!!!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: storm_runner

quote:

Nükleer enerji ile çalışıyor ikisi de gaza basınca ışık hızına çıkması 8.9 sn galaksi içi yakıt tüketimi 7.5 lt uranyum galaksiler arası ise 5.0 lt... Yeterince açık oldu sanırım artık punto kullanıcısı arkadaşlar bi tavsiye verirler insallah!!!

arkadaşım sana o arkadaşımız benzinlimi dizel mi diye sormaya çalışmış

ama fiyata bakılınca benzinli gibi duruyor

fiyat uygun araç temizse alın kullanın hayırlısı olsun.

• en azından birileri demek istediğimi anlamış, ben de sorunu kendimde aramıştım, teşekkürler avukatakın
  • Değerli arkadaşlar 25-26 bine kısmetse Mart ayına doğru benzinli Punto EVO almayı düşünüyorum. Corsa,Fiesta ya da peugeot gibi marka/modellere göre hem fiyat hem de özellik olarak punto evo çok daha avantajlı geliyor. Ayrıca aracın göğsünü ve duruşunu çok beğeniyorum. 25-26 bine km si çok yüksek olmayan punto evo bulabilir miyim. İnternette takip ettim ama fiyatlar biraz yüksek. Acaba internette mi fiyata yüksek diyorlar.
  • Arkadaşlar Merhaba,

EVO 1.4 Fire My Life modeli, 23 000 km 'de kazası, darbesi olmayan temiz bir araç buldum.Araç arkadaşımda o yüzden çok detaylı bir araştırma yapmayacağım.25 000

TL istiyor araç için.Sizce fiyatı uygun mu? Bu modelin yakıt tüketimi nasıldır? Biraz bilgi verebilirseniz sevinirim.

İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler.
  • Selam,

2013 model Fiat punto skydome hakkında sormak istediğim, sunroof aracın standart donanımında uzaktan kumanda ile kontrol ediliyor mu ? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

teşekkür ederim
  • PW kullanıcısına yanıt
    Edilemiyor malesef...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.