Şimdi Ara

FİAT PALİO ÖN VE ARKA KOLTUK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
18.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bir yakınımda 2000 model palio weekend var komple koltuklarını değiştirmek istiyor fakat 2002-2004 model palioların ön ve arka koltuklarından taktırmayı düşünüyor.Hem kafalıklar farklı hem de kol dayama mevcut.Acaba ön ve arka komple kaça satın alabiliriz serviste ?

• Servisten değil de Ankara'da filan çıkma parça satan yerler ve hurda araç işi yapanlar var.Oralarda bulma şansınız olabilir.Servisten uygun fiyata alma ihtimaliniz daha fazla.
  • Anladım serviste ortalama ön ve arkalar ne kadara mal olur ? yada cıkmacıdan alsak yüzde kaç fark eder
  • Fiyatını bilmediğim için birşey diyemem.Sonuçta koltuk bu.Sürekli kullanılıp değiştirilen sarf parçalar gibi değil.

Ancak neredeyse yarı yarıya kadar fiyat farkı çıkmakta bu bahsettiğim çıkma parçacılarda.
  • güncel
  • hangi zihniyet mk1 koltuklarını söktürüp mk2 ninkini taktırır ya varmı böyle bi şey.
    bizde mk1 var
    ben koltuğu kırdığım için yenisini sordum 800 tl dediler servisinde 1 aya gelirmiş tek koltuk. sanayide bostancı kartal ikisini de gezdim 1 takım full mk1 buldum 600 tl bana tek şöför koltuğu lazımdı bulamadım mecburen mk2 nin koltuğunu taktırdım yalnızca o vardı 150 tl.
    ama şimdi tepside oturuyormuşum gibi geliyor bana sanki virajlarada felan tepsi taşırken devrilen bardak gibi sağa sola gidiyorum.
    mk 1 in koltukları değişilmez insanı saran bi koltuğu var çok konforlu mk 2 ye göre taktırın veya mk 1 den mk 2 ye binin deneyin öyle alın.
  • 2002 palio var bende kılıf istiyorum bi akıl veren olursa arkadaşlar resimli adresli çok memnun olurum arababam su yeşili
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault 9 Sol Arka Çamurluk
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BABA_FARUK

hangi zihniyet mk1 koltuklarını söktürüp mk2 ninkini taktırır ya varmı böyle bi şey.
    bizde mk1 var
    ben koltuğu kırdığım için yenisini sordum 800 tl dediler servisinde 1 aya gelirmiş tek koltuk. sanayide bostancı kartal ikisini de gezdim 1 takım full mk1 buldum 600 tl bana tek şöför koltuğu lazımdı bulamadım mecburen mk2 nin koltuğunu taktırdım yalnızca o vardı 150 tl.
    ama şimdi tepside oturuyormuşum gibi geliyor bana sanki virajlarada felan tepsi taşırken devrilen bardak gibi sağa sola gidiyorum.
    mk 1 in koltukları değişilmez insanı saran bi koltuğu var çok konforlu mk 2 ye göre taktırın veya mk 1 den mk 2 ye binin deneyin öyle alın.

tek koltuğu nereden aldınız?
    bilgi verebilirmisiniz biraz?
    teşekkürler..
  • ARKADAŞLAR BEN KAYSERİDEN CELAL 2.EL TEK KAPILI PALİO MUAVİN KOLTUĞU ARIYORUM NUMARAM 05313385410 ACİL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.