Arkadaşlar bir yakınımda 2000 model palio weekend var komple koltuklarını değiştirmek istiyor fakat 2002-2004 model palioların ön ve arka koltuklarından taktırmayı düşünüyor.Hem kafalıklar farklı hem de kol dayama mevcut.Acaba ön ve arka komple kaça satın alabiliriz serviste ?
Servisten değil de Ankara'da filan çıkma parça satan yerler ve hurda araç işi yapanlar var.Oralarda bulma şansınız olabilir.Servisten uygun fiyata alma ihtimaliniz daha fazla.
Anladım serviste ortalama ön ve arkalar ne kadara mal olur ? yada cıkmacıdan alsak yüzde kaç fark eder
Fiyatını bilmediğim için birşey diyemem.Sonuçta koltuk bu.Sürekli kullanılıp değiştirilen sarf parçalar gibi değil.
Ancak neredeyse yarı yarıya kadar fiyat farkı çıkmakta bu bahsettiğim çıkma parçacılarda.
güncel
hangi zihniyet mk1 koltuklarını söktürüp mk2 ninkini taktırır ya varmı böyle bi şey. bizde mk1 var ben koltuğu kırdığım için yenisini sordum 800 tl dediler servisinde 1 aya gelirmiş tek koltuk. sanayide bostancı kartal ikisini de gezdim 1 takım full mk1 buldum 600 tl bana tek şöför koltuğu lazımdı bulamadım mecburen mk2 nin koltuğunu taktırdım yalnızca o vardı 150 tl. ama şimdi tepside oturuyormuşum gibi geliyor bana sanki virajlarada felan tepsi taşırken devrilen bardak gibi sağa sola gidiyorum. mk 1 in koltukları değişilmez insanı saran bi koltuğu var çok konforlu mk 2 ye göre taktırın veya mk 1 den mk 2 ye binin deneyin öyle alın.
2002 palio var bende kılıf istiyorum bi akıl veren olursa arkadaşlar resimli adresli çok memnun olurum arababam su yeşili
hangi zihniyet mk1 koltuklarını söktürüp mk2 ninkini taktırır ya varmı böyle bi şey. bizde mk1 var ben koltuğu kırdığım için yenisini sordum 800 tl dediler servisinde 1 aya gelirmiş tek koltuk. sanayide bostancı kartal ikisini de gezdim 1 takım full mk1 buldum 600 tl bana tek şöför koltuğu lazımdı bulamadım mecburen mk2 nin koltuğunu taktırdım yalnızca o vardı 150 tl. ama şimdi tepside oturuyormuşum gibi geliyor bana sanki virajlarada felan tepsi taşırken devrilen bardak gibi sağa sola gidiyorum. mk 1 in koltukları değişilmez insanı saran bi koltuğu var çok konforlu mk 2 ye göre taktırın veya mk 1 den mk 2 ye binin deneyin öyle alın.
tek koltuğu nereden aldınız? bilgi verebilirmisiniz biraz? teşekkürler..
ARKADAŞLAR BEN KAYSERİDEN CELAL 2.EL TEK KAPILI PALİO MUAVİN KOLTUĞU ARIYORUM NUMARAM 05313385410 ACİL
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme