Şimdi Ara

Fiat mı Hyundai mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
1
Favori
5.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RRoRR

Fiat Ferrayi üretiyormuş :) Kendinizi mi kandırıyorsunuz yada fiat alınca ferrari mi aldım sanıyorsunuz

niye çok satıyor sanıyorsunuz? başka açıklaması olamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolarMohr

quote:

Fiat Ferrayi üretiyormuş :) Kendinizi mi kandırıyorsunuz yada fiat alınca ferrari mi aldım sanıyorsunuz

fiat ferrarinin belli bir hissesini aldı diye altındaki linea veya punto aracında kaputunun altında ferrari motoru var zannediyor gülermisin ağlarmısın

Gerçekten böyle düşündüğümüzü mü sanıyorsunuz? Bu başlıkta Hyundai ile Fiat karşılaştırılacaksa (Marka bazında) bu bilgilerinde verilmesi son derece normaldir. Ama bazı insanların bu tip yorumlar yapıp başkalarını bir anlamda kışkırtmaya etmeye çalışması garip.. Amacınız nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: OceaN_MaN

quote:

quote:

fiat ferrarinin belli bir hissesini aldı diye altındaki linea veya punto aracında kaputunun altında ferrari motoru var zannediyor gülermisin ağlarmısın

Gerçekten böyle düşündüğümüzü mü sanıyorsunuz? Bu başlıkta Hyundai ile Fiat karşılaştırılacaksa (Marka bazında) bu bilgilerinde verilmesi son derece normaldir. Ama bazı insanların bu tip yorumlar yapıp başkalarını bir anlamda kışkırtmaya etmeye çalışması garip.. Amacınız nedir?

Fait ve Hyundai tartışırken bizim Ferrarimiz var diyorsunuz bence siz fazla hayal dünyasında yaşıyorsunuz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fait ve Hyundai tartışırken bizim Ferrarimiz var diyorsunuz bence siz fazla hayal dünyasında yaşıyorsunuz.

Kimse "bizim Ferrarimiz var demiyor". Birde benim söylediğimi iddaa ediyorsunuz madem yapın bir alıntıda görelim. Herkes doğruyu söylüyor Fiat, Ferrariyi bünyesinde bulunduran bir grup. Forumun amacı da insanları doğru bilgilendirmektir. İtirazınız mı var?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kimse "bizim Ferrarimiz var demiyor". Birde benim söylediğimi iddaa ediyorsunuz madem yapın bir alıntıda görelim. Herkes doğruyu söylüyor Fiat, Ferrariyi bünyesinde bulunduran bir grup. Forumun amacı da insanları doğru bilgilendirmektir. İtirazınız mı var?

Sizden alıntı yapıyorum

Gerçekten böyle düşündüğümüzü mü sanıyorsunuz? İtirazım var sayın fiat hayranı fiat ile ferrariyi bir tuttuğun sürece de olacak marka fiat'ın elinde olduğu için biz üretiyoruz diyemezsiniz ferrari fabrikasını iyi araştırın.

• yav arkadaşım sanki fiatı ferranin malzemeleri kullanarak yapıyorlar ferrari fiatın bir dalı.övdüğünüz arabaya bakya sanki bana mercedesi övüyon fiatın en pahalı arabasını söyle bana 50 bin tl en pahalı arabası fiat hyundal uçan teneke alman olmuyan bütün arabalar uçan teneke.
  • Fiatın daha az yakması,yedek parça bolluğu ve ucuzluğu,bakım fiyatlarının daha makul olması Türkiyede çok alınmasına sebep oluyor.Bu da 2. elde kendini gösteriyor tabi.Hyundai'nin yedek parçası bakım fiyatları biraz daha fazla ama aradaki farkı hakkıyla karşılayan bir artısı var o da konfor.Özellikle araç içinde kişiye lazım olabilecek ufak tefek şeylerden kaçmaz renault ve fiat gibi.Mesela 2010 model bir fiat albea bir renault symbol bir de accent eraya bakın.Fark gözle görülür.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sizden alıntı yapıyorum

Gerçekten böyle düşündüğümüzü mü sanıyorsunuz? İtirazım var sayın fiat hayranı fiat ile ferrariyi bir tuttuğun sürece de olacak marka fiat'ın elinde olduğu için biz üretiyoruz diyemezsiniz ferrari fabrikasını iyi araştırın.

Fiat hayranı değilim. Sadece Ferrari'nin Fiat ın bünyesinde olduğunu söyledim. Siz hala kendi kafanızda "Bizim Ferrarimiz var","Altında Ferrari motoru var", Fiat ile Ferrari aynı " gibi kullanılmamış lafları kullanıldı varsayıp, bir de bunlar üzerinden polemik yapıyorsunuz. Bu başlıkta kimse yukarıda belirmiş olduğunuz Cümleleri kurmadı, kendiniz kurup, kendiniz cevapladınız.

tekrar alıntı yapıyorum.

"Fiat S.p.A. (Fiat Grubu olarak da bilinir) otomobil üreticisi, finansal ve endüstriyel grup. 1899 yılında Giovanni Agnelli Tarafından Torino`da kurulmuştur. İsmini Fabbrica Italiana Automobili Torino" kelimelerinin baş harflerinden almıştır. Bünyesinde Lancia, Alfa Romeo, Maserati ve Ferrari gibi markaları barındırmaktadır.Yani bu markaların bir anlamda sahibidir.Dünyanın en büyük otomobil ve endüstriyel grubları arasında yer alır."

Bunun dışında söylediğim herhangi birşey yoktur.

• ben fiat ın ferrari ürettiğini yazdım. punto nun ferrari motorlu olduğunu yazmadım. fiat ferrari üretebilecek know how a sahip bir markadır.
  • 1 ay önceye kadar punto dizzel bakan alacak olan biri olarak yazıyorum ..

fiatın bir multijet motoru var başka nesi var? yeni kasa puntoya bakın . dandik bir dış görünüm yine aynı dandiklikte iç mekan kusra bakmayın.

2012 punto 75 lik dizele 40 lira fiyat çekiyorlar ne var içinde hiç birşey 90 beygir desen 42- 43 iç donanım görünüm vs. yaramaz .
    ama o multijet motor yokmu 2 sene kullandım bikere teklemedi. saat gibi ...

fiat almıyorum ceed e dondum suanda hyndainin kardesi görünüm olarak i 30 dan da güzel araç i 30 da ne var açıkçası bakmadım çok övdüler bu aracı ama dış görünüşü beğenmedim.

fiat = motor ve yedek parça oakdar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar1457 -- 9 Aralık 2012; 23:54:42 >
  • 1.3 multijet motorla 850bin km yapmış Albea sahibiyim adamlar hala motorda Hyundai diyor.

Motor için konuşuyorum Fiat fanatiği falan değilim, Hyundai kötü de demedim ama konuşurken bazı şeylerin hakkını vereceksin.Hem iç hemde dış tasarım konusuna gelirsek evet o konuda Fiat geride kalıyor, biraz Şahin, Kartal tasarımına kaçan araçlar üretmeyi bırakmalı.Motor konusunda çok güzel bir yer edinmiş kendine ve bunu daha modern kasalı ve iç dizaynlı modellerle ilerletebilir.Belkide grup oldukları için bu işi Lancia cephesine bırakmak istiyor olabilir.Bir I30 oldukça güzel tasarıma sahip, Polo, Fiesta, Focus vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT237 -- 10 Aralık 2012; 1:44:43 >
  • Fiat motor konusunda Hyundai'den daha üstün, hatta bir çok Avrupa markasından da üstün.

Fiat'ı sadece Fiat olarak düşünürsen Hyundai derim ama Fiat'ı Lancia, Alfa Romeo, Maserati, Ferrari ile Fiat Group olarak düşününce işler değişiyor.
  • Ruhumuz olmadan hepimiz birer makineyiz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barKokhba -- 10 Aralık 2012; 11:07:55 >
  • Hyundai tabi ki ismi güzel ondan
  • ferrari arabamı ya ferrari 2000 yılında bir parladı sonra porsche bugatti hep birinciydi saten ferrari şu anda fiat kontağı kullanıyo kalörüfer peteği türkiyeden gidiyo ferrrainin motor bloğu üst kapak ankara ostimden gidiyo %60 parçaları. ferrrari nin bütün tedarikçi parcası fiattan gidiyor aynı bugattiye nasıl volksvagen veriyor motoru iç aksamı vb. bugattinin motoru audi rs8 motor bentleyi volksvagen üretiyo bütün parçalarını. bunlar otomobil. ama fiatın üretttiği parçadan ne beklersiniz . (fiat ferrari) (fiat tofaş)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semih1995 -- 10 Aralık 2012; 18:18:49 >
  • motor konusunda hyundai , fiat a stajer öğrenci bile zor olur.

fiat 100 seneyi devirdi.

adamlar common-rail dizeli icat ettiler. geçip yine de karalama yapanlar var
  • Şu an için Hyundai diyorum. Koreliler kendilerini iyice aştılar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar1457

1 ay önceye kadar punto dizzel bakan alacak olan biri olarak yazıyorum ..

fiatın bir multijet motoru var başka nesi var? yeni kasa puntoya bakın . dandik bir dış görünüm yine aynı dandiklikte iç mekan kusra bakmayın.

2012 punto 75 lik dizele 40 lira fiyat çekiyorlar ne var içinde hiç birşey 90 beygir desen 42- 43 iç donanım görünüm vs. yaramaz .
    ama o multijet motor yokmu 2 sene kullandım bikere teklemedi. saat gibi ...

fiat almıyorum ceed e dondum suanda hyndainin kardesi görünüm olarak i 30 dan da güzel araç i 30 da ne var açıkçası bakmadım çok övdüler bu aracı ama dış görünüşü beğenmedim.

fiat = motor ve yedek parça oakdar

bende punto evo var sanırım bendeki evo bana özel üretim.arabaya binipde daha içini /dışını beğenmeyen görmedim.sizde bir gariplik olmasın sakın....2012 puntoda 75 hp 1248 cc dizelin nesi kötü fiesta ve peugeotda 1,4 68 hp clioda 65 hp motorlar varken fiatın neyi eksik?dersinki bana hitap etmiyor anlarım.ama siz resmen aşağılamışsınız.bir kere ceed le punto evo aynı sınıfdamı rio ile kıyaslayın o zaman anlarım.ki puntonun yeni rio'dan bir eksiği yok 7 yıllık bir platform olmasına rağmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comanchee -- 10 Aralık 2012; 18:37:01 >

• fiat düşük otomobil ama hyundal ile kıyasla iyi çünkü en azından italya malı yani avrupa ne yapacaksınız uzakdoğu arabasını.
  • Motor
    Servis yaygınlığı
    Anlayan ustası
    Yedek parça bolluğu ve ucuzluğu
    Kaporta sağlamlığı
    Türkiye yol şartlarına uygunluğu özellikle tofaş üretimi araçlar (2005 sonrası modeller)

Hyundai son dönemde kendisini çok fazla geliştirdi kendisi kore malı (bazıları honda ile karıştırıyor halen) çin malları gibi dört cam otomatik çok yakıt tüketen güçlü motoru altı yere yakın 5 kişi ile bozuk yollarda altını alması gibi faktörleri kıyaslarsam Türkiye yol şartlarına göre FIAT derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Optech -- 10 Aralık 2012; 19:04:18 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.