Şimdi Ara

Fiat Marea Lpg de Aşırı Yakıt Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar foruma yeni katıldım. Geçen ay Fiat Marea 1.6 SX 2000 model aracimi yeni aldım. Malumunuz Araç fiyatları allak bullak oldu birde ilk aracım olarak çok severek aldim fakat yakıt konusu çok aşırı moralimi bozmaya basladi. LPG deposunu yaklasik 3 defa doldurup tam bitene kadar hiç gaz almadan şehir içi sakin kullanımda kac litre yaktığını hesapladim. Ortalama olarak 100 kilometre de 16-17 Litre LPG yakiyor. Yakıt aldığım yerler belli başlı kaliteli yerler. (Shell,OPET,BP..) .. Motor Yağ, Antifriz, Hava filtresi, Yağ Filtresi,Buji, Gaz ayarı aracı aldığım ilk gün tüm bakımlarını yaptırdım. Baskı balata durumu iyi Çekişte de sorunum yok. Ustalar bakıyor bir sorunu yok deyip bu gaz ayarı ile gondermekten başka birşey yaptıkları yok, ki en son bilgisayarlı gaz ayarı yapıldı yine de bir değişim yok. Sizin yakıt tuketimi degerleriniz neler ? Sizce neden bu kadar yakıyor olabilir ? Hele birde aracım sıralı sistem lpg ve ben genelde şehir içi kısa mesafe kullanıyorum LPG ye geçene kadar baya bir zaman geçiyor bile. Sorun ne olabilir ?







  • İstanbuldaysaniz önereceğim yer olur, ama reklam olur direkt vermedim söylemedim. İstanbul'da olma durumunuza göre atarım linki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce benzinde bin, bakalım fabrika verisinden ne kadar uzakta. Eğer benzinde sıkıntı yoksa, o zaman sıkıntı ayardadır.


    Yok benzinde çok yakıyorsa, artık sensörden başlar segman atmaya kadar gider.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.