Şimdi Ara

Fiat Marea Alinir mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
51.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son sahibi olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tekkral34 kullanıcısına yanıt
    Hangisi 200kmye ulaştı mareamı hocam?

• Tutulmaz dediler gittik yegene mazda 626 aldik 12 bine 98 model yilbasinda falan aldi gecen gün internete koydu 15500 yazdi adam 15250 ye alacakti satmadi
    Git Marea al kimseyi kafaya takma yalniz tek tavsiyem 1000. 2000 fazla ver tertemiz birşey al hem kullanırken o fazla verdiğin parayi alirsin hem de satarken
    Bir şeyin fiyati bellidir koyarsin nete 20 bin dersin arayan 3 kişi 17000 verirse demekki piyasasi 17000 dir sende satarken piyasasini istersen o gun satarsin
    Gonlune yatan arabayi al arkadasim benom tavsiyem vectra alacaksan en az 2000 2002 model olsun
    Marea ni al ve keyfini sur

• quote:

Orijinalden alıntı: sirkesurat

Hangisi 200kmye ulaştı mareamı hocam?

İkisi de.
    Eski araçlarla belli metal yorgunluğu olan araçlarla o kmler sıkıntılı olmazmı hocam yol müsait olsa da bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın hic 200 yapmadım çünkü

• aliriza81 kullanıcısına yanıt
    Sıkma canını dostum araç iyi gibi duruyor sunuda bil hiç bir araç zaten dört dörtlük değil elbet hoşuna giden yanları olacak gitmeyen yanları olacak:)

• Acemiligi atabilir miyim bu aracta :(

• quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

Acemiligi atabilir miyim bu aracta :(

Kendine güvenin varsa atarsin acemiliği.Onun dişinda marea güzel konforlu rahat arabadir ama biraz piyasasi kotu, o bütçede sana 2000-2006 arasi Hyundai accent milenyum yada admire öneririm parça ucuz ve piyasasi var

• O hyundailer bana niye rast gelmiyo ya :(

• Ne kadar acemisin ? eğer hiç yol tecrüben yoksa rampalarda durup kalkmakta sorun yaşıyorsan lpgli arabaları boşver. multijet yada crdi motorlu arabalara bak. Yakın zamanda acemi bir arkadaş 1.3 albea aldı. O da senin gibi acemi ve benle beraber sürüş eğitimine çıkıyor. arabası lpgli olsa çoğu zaman kalkışlarda stop ettirme sorunu yaşardı.
    Anladığım kadarıyla acemiliği atıp arabayıda bir sene içinde satmayı düşünüyorsun. o yüzden şirket çıkması olmayan fiesta tdci veya accent crdi al derim. D segmenti ve üstüne geçmedikçe zaten hiç bir arabadan konfor bekleme. fiesta ve accent piyasası ve parçası bol olan araçlar. acemiliğin geçince satar daha yeni model C segmenti araçlardan alır keyfine bakarsın.

Ben mazda kullanıcısı ve seveni olarak acemilere mazda önermiyorum mesela. Çünki aracın parçaları her sanayi sitesinde bulunmuyor.
  • quote:

Hocam bu otomatik ya. Hem 2 bin motor. Tutulur mu bunlar.

sen otomatik aramıyormusun 2bin motor 136 beygir hemde nasıl tutulur bi bilsen.yol tutuşu sürüş keyfi güvenlik konfor hepsi bir arada .vectra b2 olarak geçiyor bu araçlar düşünürsen temiz birşey bu fiyatlara buluruz illa denizlidemi arıyorsun bide dışarı çıkamazmısın
  • 4 yıl 2004 marea liberty kullandım. marea ile ilgili bir çok konuda yorum yaptım. konu açtım. sizin düşüncelerinizi anlıyorum. işte sattıktan sonra açtığım konu

http://forum.donanimhaber.com/m_90512504/tm.htm

burada yazdıklarım size yeterli gelecektir. yeterli gelmezse yine yardımcı olurum.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_90512504/tm.htm

bu konu bana ait size yeterli gelecektir. eğer yeterli gelmezse yine yardımcı olurum.
    aralarında pek ağırlık farkı yok ama sizinde dediğiniz gibi focusun tek artısı yol tutuşudur..diğer yönlerde bence marea daha iyi bir tercih olacaktır..
  • Ben hizli arac kullanmam yol tutusu cok sorun olmaz sanirim. Cevrenizde temiz marea var mi varsa ve fiyati uygunsa gelip alayim. Acemi biri olarak bu aracin tamponu farı kac para sorayim :) kasko nasil olur.

Kaziklanmadan atlatsam su sureci. :(

• aliriza81 kullanıcısına yanıt
    bende var hocam ilgileniren pm at..hatta bugün kasko fiyatıda aldım isterseniz teklifi mail olarakda atabilirim çok uygun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krts42 -- 2 Mayıs 2014; 19:46:22 >
  • quote:

Kafayı yiyebilirim

Bi tanıdık Honda City önerdi 2006 model 179 bin km.de 20 bin TL dedi, az daha pazarlık yapılabilir, ama forumları bi okudum, honda cityler hakkında hiç iyi konuşmuyorlar, oysa honda'm olacak diye sevinmiştim. limiti 20 bin yapıyorum gene araba bulamıyorum.

Skıntılı durum.O paralara 2004 model ford fusıon veya fiesta alabilirsiniz.Sağlam ve ikinci eli fena değildir.1.4 ,1.6 dizel ve benzinli modelleri mevcut.Yalnız bu arabalarda çokda konfor aramayın.
  • Vazgectim cityden

• Şu anda bile 15 16 bin liraya çok güzel marea libertyler var ve hergün onlarca yeni marea satışa konuyor.Piyasalardaki daralmaya bağlı olarak ileriki günlerde çok daha ucuza ve çok daha güzel arabalar bulabilirsin.Çok acil değilse biraz daha sabret.
  • Marea mantikli. Ucuz sonucta. 20 bin vermekten iyidir. Acemiyim zaten.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.