Şimdi Ara

Fiat Marea (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
6
Favori
73.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel olmuş abi eline sağlık. En gıcık aldığım şeydir bu kadran ışıklarının düzgün yanmaması.
  • eski bir marea sahibi olrak hararet göstergesinin çözümü göstergeler söküldükten sonra lehimleri kontrol etmekten geçiyor ama uzman bir el daha iyi olur düşüncesindeyim.birde mareaların kronik sorunlarından olan rolanti dengesizliğini zaten artık herkes biliyor.çözüm 10 lira ama siz yoldan bir tel bulup sorunu çözebilirsiniz paslı boru örneğinde olduğu gibi.özlemişim mareamı ya.
  • 2004 marea liberty lpg li araç ederi nedir? 16500 eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcaa

2004 marea liberty lpg li araç ederi nedir? 16500 eder mi?

Utku'nun arabaya yanlış hatırlamıyorsam 14.500 falan veren vardı , 16.500 biraz yüksek olabilir ama km düşük ve değişen yoksa olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 16 Ağustos 2012; 13:50:49 >

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

2004 marea liberty lpg li araç ederi nedir? 16500 eder mi?

Utku'nun arabaya yanlış hatırlamıyorsam 14.500 falan veren vardı , 16.500 biraz yüksek olabilir ama km düşük ve değişen yoksa olabilir belki.

aracın ön sol kapısı motor sürtmesinden dolayı vernikliymiş. araç şu anda 86000 de
  • Arkadaşlar malum sitelerden sürekli MAREA ilanlarını takip ediyorum işyerinde de arkadaşlar tutturdu Marea alma Marea alam git toyo al polo al bilmem ne hadi poloyu küçük araba istemiyorum diyorum geçiştiriyorum ama Toyo konusu olunca da model düşük oluyor vs falan diyorum MArea da iyidir vs diyorum sizin düşünceniz nedir acaba milletin bu kadar sıkı muhalefet yapmasını gerektirecek kadar kötü bir araç mı?? Ben öyle olduğunu düşünmüyorum ama sizin de fikirlerinizi almak isterim....

"Yine dene. Yine başarısız ol... Daha iyi başarısız ol."

Samuel Beckett
  • quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Arkadaşlar malum sitelerden sürekli MAREA ilanlarını takip ediyorum işyerinde de arkadaşlar tutturdu Marea alma Marea alam git toyo al polo al bilmem ne hadi poloyu küçük araba istemiyorum diyorum geçiştiriyorum ama Toyo konusu olunca da model düşük oluyor vs falan diyorum MArea da iyidir vs diyorum sizin düşünceniz nedir acaba milletin bu kadar sıkı muhalefet yapmasını gerektirecek kadar kötü bir araç mı?? Ben öyle olduğunu düşünmüyorum ama sizin de fikirlerinizi almak isterim....

Araç f/p açısından iyi fakat ikinci eli zayıf. Alıp satmaya uygun bir araç değil ama kullanmaya uygun bir araç
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carantinas

Arkadaşlar malum sitelerden sürekli MAREA ilanlarını takip ediyorum işyerinde de arkadaşlar tutturdu Marea alma Marea alam git toyo al polo al bilmem ne hadi poloyu küçük araba istemiyorum diyorum geçiştiriyorum ama Toyo konusu olunca da model düşük oluyor vs falan diyorum MArea da iyidir vs diyorum sizin düşünceniz nedir acaba milletin bu kadar sıkı muhalefet yapmasını gerektirecek kadar kötü bir araç mı?? Ben öyle olduğunu düşünmüyorum ama sizin de fikirlerinizi almak isterim....

Araç f/p açısından iyi fakat ikinci eli zayıf. Alıp satmaya uygun bir araç değil ama kullanmaya uygun bir araç

O zaman benim isteklerimi karşılıyor diyebiliriz çünkü 3 yıl kadar kullanmayı düşünüyorum alırsam eğer.

"Yine dene. Yine başarısız ol... Daha iyi başarısız ol."

Samuel Beckett

• maşallah çok güzel duruyor iyi günlerde kullanın

''ASUS K53SD-SX138D CI5-2450M 2.5Ghz 8GB 750GB 2GB NV610M 15.6"
  • merhaba ;

bütün arkadaşların yazdıklarını dikkatlice okuyorum ,
    14000 tl ye kadar bi araba arıyorum ve marea çok ilgimi çekti 2003 MAREA ECXLUSİVE 1.6 16 VALF LPG Lİ buldum 127000 km de değişensiz 4-5 parça lokal boya var temiz ve bakımlı bi araca benziyor . sizce o paralara değermi ?

aracı alırken marea ya has neyine dikkat etmeliyim

Utku hocam araç cok güzel görünüyor bir kere nazar değmesin :)

97-02 yıllarında Alman Polisi birçok Fiat Marea almış ve kullanmıştır ilginçtir kendi otomobil firmaları yoğunluktayken özellikle VW ( SW araçlar ve Transporter kullanılmış ağırlıklı )-Bmw ( 3serisi ve 5serisi kullanılmış ilginçtir bolca E46 330i kullanmışlar )-Mercedes ( C serisi ve SW ağırlıklı )-Porsche üçlüsünü kullanmışlar nedense Audi ve Opel diğer markalar kadar fazla kullanılmamış ayrıca her eyalette ağırlklı o bölgenin araç markası kullanılmış (BMW / Bavyera , Mercedes / Baden-Württemberg gibi )

Gelelim polis aracımız Marea ya

Fiat Marea

Araç HB ( hansestadt bremen ) plakalı Bremen şehrinin polis aracı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

Orijinalden alıntı: TheWoLF

merhaba ;

14000 tl ye kadar bi araba arıyorum ve marea çok ilgimi çekti 2003 MAREA ECXLUSİVE 1.6 16 VALF LPG Lİ buldum 127000 km de değişensiz 4-5 parça lokal boya var temiz ve bakımlı bi araca benziyor . sizce o paralara değermi ?

Çok özel bir tarafı yok. Diğer araçlarda neye dikkat etmeniz gerekiyorsa Marea'da da aynı. Klimasını kontrol ettirin ama.

O paralara değer mi derken tam olarak neyi kastediyorsunuz? Mesela o paraya değecek bir araba söyleyebilir misiniz bana. Ona göre değer mi değmez mi söyleyeyim.

14.000 tl 'ye yapılı şayin almak istiyorum , ama gönlüm marea'da.

Şayinde ekstra olarak , 18" borbet , paynır set ve ön karlık var , sizce tercihim ne olmalı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

quote:

merhaba ;

Çok özel bir tarafı yok. Diğer araçlarda neye dikkat etmeniz gerekiyorsa Marea'da da aynı. Klimasını kontrol ettirin ama.

O paralara değer mi derken tam olarak neyi kastediyorsunuz? Mesela o paraya değecek bir araba söyleyebilir misiniz bana. Ona göre değer mi değmez mi söyleyeyim.

14.000 tl 'ye yapılı şayin almak istiyorum , ama gönlüm marea'da.

Şayinde ekstra olarak , 18" borbet , paynır set ve ön karlık var , sizce tercihim ne olmalı ?

Hocam, pıstırılmış değilse araç alma, o fiyata ne pıstıırlmış şayinler var

• Arkadaşlar slm bu forma yeni üye oldum,bugün 2005 model marea 1.6 16v gök mavi ve 185000 de orjinal (sadece arka kapı sacı oynanmış) BİR ARAÇ ALDIM.FİYATI 15.500 VE PETLAS 2 LASTİK (KIŞLIK) İLE BERABER, YANİ BANA 15.250 YE GELDİ.kompitest te tam anlamıyla baktırdım ve motor %78 çıktı bu km ye ramen.ben tempra kartal ve toyota corolla terra 2002 model araçlar kullandım.şunu söyleyebilirim bu araçtan ummadığım bir performans ile karşılaştım araç kedi gibi bas ben gideceğim diyo resmen.iç dizayn olarak güzel tip olarakta güzel ve hani olur ya trafikte bazı yerlerde gaza basıp kurtulman gereken anlar vardır o konuda da başarılı ama bu araç bence yüksek deviri seviyo düşük devirlerde o kadar kıvrak değil ama 3000 devirde tam bir kedi lpg mevcut yakıtını şuan ölçüyorum inşallah uygundur.Saygılarımla,
  • quote:

merhaba ;

Bu aractan uzak durmak gerek. Whatcar'ın incelemesi ortada:http://www.whatcar.com/car-reviews/used/fiat/marea-saloon/summary/23489-2

Bizde de Bravo vardı. Motorda stop etme sorunu vardı bicok usta cozemedi, sattım kurtuldum cok sukur. Tabi bazı arkadaslara göre cok iyi arabadır ama yapcak bişey yok herkesin iyi otomobil anlayısı oldukça farklı olabiliyor.

• quote:

Exclusive donanımlı Marea'larda Liberty donanımına ekstra olarak;

-mercekli far
    -elektrikli surucu koltugu
    -govde rengi kapi kolu ve aynalar
    -4 cam elektrikli
    -on sis farlari
    -katlanabilir 2 parca arka koltuk
    -yan hava yastikları
    -gostege paneli aydinlatma ayari
    -bir kac tane krom ayrinti
    -alüminyum alaşım jantlar
    - 6 lı CD çalar

EK OLARAK İLVE EDEYİM
    -EXCLUSİVENİN KOLTUKLARI KADİFE - LİBERTYNİN KUMAŞ
    -AYRICA İÇ DİKİZ AYNASI OTOMATİK KARARMALI
    -BİRDE BENİM ARABA 2005 MODEL EXC 2005 VE ÜZERLERİNDE GÖSTERGELER BEYAZ
    BUNDAN HARİÇ UFAK TEFEK AYRINTILAR VAR DÜŞÜNÜNCE AKLA GELEN
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.