Şimdi Ara

Fiat Marea (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
306
Cevap
6
Favori
73.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 99-00 Palio'larda 1.6 yanlış hatırlamıyorsam 103 HP bir motor kullanılıyordu.Marea'da kullanılan bu motor mu?

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

99-00 Palio'larda 1.6 yanlış hatırlamıyorsam 103 HP bir motor kullanılıyordu.Marea'da kullanılan bu motor mu?

Palio'da makyajli ve makyajsiz Marea'daki motor da kullanildi sanirim.

Orijinalden alıntı: aoe_
    abi hatrı kırılacak bir akrabamız değil, onlara marea'da dünyada feda olsun. aksarayda bir aralar modifiyeli marea vardı, youtube'da videoları geziyordu. hala vardır youtube'da eğer kaldırmadılarsa, o aracı görmeyi çok istiyordum. şimdi de sizin aracın merakı başladı. ankarada nereye park ediyorsanız söyleyin bir bakış atıp geçeyim yanından.

Şimdi açık adres vermeyeyim.

Olmadı özelden iletişiriz.

quote:

Orijinalden alıntı: dodgebro
    açıkcası bende bizim marea nın aydınlatmasından memnun değilim ama. Senin farlar iyi gösteriyor utku hocam. Bu osram nb lerin fiyatları nedir bide ömrünü çabuk tamamlıyor diye duymuştum.?

Osram NB gibi güçlendirilmiş halojenlerin ömrü standart halojenler gibi uzun değil. Ben 2 sene gitse yeter diyorum. Ancak 2 ay bile dayanmadı diyenler var.

Ancak bu süre çok kısa. Ben ortalama ömrü rahat bir 2 sene vardır diye düşünüyorum.

Aydınlatma performansını azaltan bir şey de far içinin pislenmesidir. Ampul üstü ve far tası tozlandıysa aydınlatma performansı azalır.

quote:

Orijinalden alıntı: Inque
    Yeni Marea neden üretilmiyor acaba? Yoksa Linea mı Marea'nın güncel versiyonu oluyor?

Bu Fiat'ın stratejisi. Marea'dan sonra gerçek bir C segmenti sedanı olmadı sedanın. Linea ise Punto'nun sedan hali. Yani aslen B segmenti bir araç.

Marea'nın yenisi sayılabilecek kadar kaliteli bir araç değil.

Viaggio çıkacak yakında ve ben o modelden çok umutluyum. Giulietta'nın platformunu kullanacak ve bence segmentinin en zevkli araçlarından birisi olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Utku

quote:

abi hatrı kırılacak bir akrabamız değil, onlara marea'da dünyada feda olsun. aksarayda bir aralar modifiyeli marea vardı, youtube'da videoları geziyordu. hala vardır youtube'da eğer kaldırmadılarsa, o aracı görmeyi çok istiyordum. şimdi de sizin aracın merakı başladı. ankarada nereye park ediyorsanız söyleyin bir bakış atıp geçeyim yanından.

Viaggio çıkacak yakında ve ben o modelden çok umutluyum. Giulietta'nın platformunu kullanacak ve bence segmentinin en zevkli araçlarından birisi olacak.

viaggio'dan bende umutluyum, marea'nın devamı geliyor gibi. c segmentinde ses getirir inşallah, bakalım.

ankara buluşması olursa katılmayı düşünüyorum abi, sizde katılırsanız incelemek isterim aracınızı. marea benim ilk göz ağrım, acemiliğimi marea'mızda atmıştım. onun için bende yeri hep bambaşka.

• punto B segmenti mi?

Orijinalden alıntı: ozas_91

punto B segmenti mi?

B+ denilebilecek bir B segmenti
  • O degilde şu osram night breaker tamamen yalan. Aldım.bariz sarı. Arkadaşın fotografta gösterdigi beyaz aydınlatmayla alakası yok. Birde patlayınca 3 hafta gibi bir surede lanet ettim. Para tuzagı. Baska birsey degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

viaggio'dan bende umutluyum, marea'nın devamı geliyor gibi. c segmentinde ses getirir inşallah, bakalım.

ankara buluşması olursa katılmayı düşünüyorum abi, sizde katılırsanız incelemek isterim aracınızı. marea benim ilk göz ağrım, acemiliğimi marea'mızda atmıştım. onun için bende yeri hep bambaşka.

Viaggio'nun tipi cidden güzel ama bakınca bir sürü modelden esinti hissettirdi sanki.. ama güzel gerçekten. Bakalım nasıl olacak. Fiat aslında kötü bir marka değil, ama türkiyedeki Albea fazlalığı nedeni ile algımız biraz o yönde gelişiyor ister istemez.

• quote:

neden c değilde b+?
    palio ve panda hangi segmentte

benim bildiğim kadarı ile iç hacim olarak paliodan önde ama dingil mesafesi olarak C sınıfı araçlardan geride.
    bu Cmi Dmi konusunda bir bilgin var mı?

Orijinalden alıntı: Johnnn

quote:

neden c değilde b+?
    palio ve panda hangi segmentte

benim bildiğim kadarı ile iç hacim olarak paliodan önde ama dingil mesafesi olarak C sınıfı araçlardan geride.

İç hacim olarak Palio'dan önde ama bunun sebebi Punto'nun B+ olması değil, Palio'nun 96 yılı temelli bir B segmenti olması.

Günümüz standartlarını düşünürsek Punto tamamen B segmenti ayarındadır.

doğrudur,
    ama mareaya d segmentinde diyenler yanlış biliyor değil mi?
    yani benim gözümde c sınıfına ucundan tutunan bir araba, birde ısrarla D diyenler var ama,
    bu Cmi Dmi konusunda bir bilgin var mı?

Marea'ya D segmenti diyen Fiat. Tıpkı B segmentindeki Accent'e Hyundai'in C segmenti demesi gibi.

Muhtemelen bir pazarlama stratejisi olabilir bu ama Marea C segmenti bir araçtır.

Ancak Marea C segmentini ucundan tutan değil, sonuna kadar C segmenti standartlarını karşılayan bir modeldir.

2005 yılında bizde de vardı marea.98 model hlx saf italyan.154 beygir sunroofluydu.o zaman ki sıfır arabalara bile kafa tutardı.inanılmaz bir hızlanışı vardı..

bir gece uyurken çığlıklara uyandık.Pencereden bakmamızla birlikte mareamız cayır cayır yanıyor.İtfaiye geldiğin de araba kullanılamaz hale geldi.expertiz raporunda."Aracın aküden kaynaklı kısa devre yapması ile" yandığı belirtildi.

işte benim de marea hikayem böyledir

içinizi kararttıysam affola bu arada.Sadece paylaşmak istedim.

quote:

Orijinalden alıntı: 4polat
    Maaşallahı var aracının... Ben yüksekliğinden memnunum, bahçeye gidiş gelişlerde çok rahatım...

Teşekkür ederim. Ben çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Genelde şehiriçinde kullanıyorum.

Hem biraz daha hoş gözükmesi, hem de rüzgardan daha az etkilenmesi için italyan üretimi Marea'ların yaylarından takmayı düşünüyorum. 4 santim alçaltıyormuş.

Benim marşpiyellere bi bak , sonra tekrar düşün istersen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 4polat
    Maaşallahı var aracının... Ben yüksekliğinden memnunum, bahçeye gidiş gelişlerde çok rahatım...

Teşekkür ederim. Ben çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Genelde şehiriçinde kullanıyorum.

Hem biraz daha hoş gözükmesi, hem de rüzgardan daha az etkilenmesi için italyan üretimi Marea'ların yaylarından takmayı düşünüyorum. 4 santim alçaltıyormuş.

Benim marşpiyellere bi bak , sonra tekrar düşün istersen.

La olum biraz arabanın altını vurarak kendimi normal hissetmek istiyorum. Daha aldığımdan beri en ufak bir şekilde sürtemedim bile arabanın altını. Kamyon mu otomobil mi anlamadım. Yeter lan!

2 gun anahtarlari degiselim ozaman keyfin yerine gelir. Ben hergun garajdan cikarken on tamponun altini vuruyom. Ya cok yavas ineceksin vurmamak icin , ya da dan dun vuracaksin. Bende cogu zaman umursamiyorum.

Allahtan orjinal mugen almamisim la oturur aglardim.

• Abı sana cok once demıstım ındır su arabayı dıye tek eksıgı o bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.