Şimdi Ara

Fiat Lineama Beyaz Far Takıcam Ama Nasıl ? :(:( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
19.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Elmanders

Hocam bende sahte xenon yada xenon ampul kullananlara her zaman sövmüşümdür...

stock farlar yetersiz adeta aydınlatmıyor mercekli takanlara saygım var ona bakarsanız fabrika çıkışı farların ayarlarını düzgün yaptırmayan sürücününde çakma merceksiz xenon bi xenondan farkı yoktur.
  • Philips ve osram'ın beyaz ampulleri var. Kalitesiz xenon aldığınızda hem önünüzü adam gibi göremeyeceksiniz, hem karşıdan yandan küfür yiyeceksiniz hem de muayene öncesi uğraşacaksınız. He illa xenon diyorsanız alın adam akıllı mercekli far ve far yıkama sistemi serviste taktırın.

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

stock farlar yetersiz adeta aydınlatmıyor mercekli takanlara saygım var ona bakarsanız fabrika çıkışı farların ayarlarını düzgün yaptırmayan sürücününde çakma merceksiz xenon bi xenondan farkı yoktur.

Hocam eskiden xenonmu vardı

Hiç bir cazibesi yok.. Tamamen apaçilik...

bir ara kısa farlarımda problem vardı kuşadasından dönüyorum bende uzunları yaktım geliyorum otobandayım ama orta şeritten yavaş yavaş gelirken bir aracın arkasındayım hiç aklıma gelmedi uzunları yaktığım ama kısalarda arızalı başka çaremde yoktu birden önümdeki araç frene asıldı otobanda 35 e kadar düştük salak herif arkadan birisi gelse haşırt diye giydircek bize otobandayız baktım sol şerit boş hemen attım kendimi sola geçtim elemanı o da kendince haklı tabi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 30 Ekim 2012; 23:54:18 >

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Hocam eskiden xenonmu vardı

Yok hiç xenonum olmadı hatta kendime özel aracım bile yok. Olursa duruma bağlı olarak düşünebilirim ama sanmıyorum takmam ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz5561

mercekli xenon far aydınlatması.. aydınlatılan alan ile karanlık alan ne kadar birbirinden kesin ayrılıyor bakın
     Fiat Lineama Beyaz Far Takıcam Ama Nasıl ? :(:(

bu da normal fara xenon ampül aydınlatma... ışık karşıdaki sürücünün gözünü kör etmiş durumda

karşıdan görünümlü merceksiz xenon

buda bi farı merceksiz diğer farı merceki hali

BİR DİĞER KONU ŞUDUR
    resimde de gordugunuz gibi akuden gelen dc 12'yi(her ne kadar saglam bir aku 14 civari verse de), dc 1100 gibi seviyelere yukseltir. ampulun ilk yanmasi esnasinda ise durum farklidir. atesleme denilen olayda bu seviyeler atesleyiciler vasitasiyla 20-25 bin volt degerindedir. zaten bu yuzden kalitesiz kitler aracin elektronigine zarar verebiliyor. arabanın beyni bile yanabiliyor.. radyonun cızırtılı çalışmasından tutunda sileceklerin bozulmasına kadar değişik değişik arızalar vermektedir..

yeterince açıklama yaptım sanıyorum.. yetmezse daha detaylı açıklama yaparım..

fotoğraflar herşeyi anlatıyor beyler.. ama arkadaş kararlı bizi dinlediği yok.. istediği cevabı verdim yinede.. fazla söze gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyraz5561 -- 31 Ekim 2012; 14:03:29 >

• Uzunlarla gezen, farı ayarsız olan, çakma zenon takan ve sonuçta farları benim gözümü alan tüm araç sahiplerine sövüyorum. kaç kere aracı olduğu yerde durdurdum, önümü göremediğim için, görmediğim bir yere gidip de kaza yapmayayım diye durdum.
    Ha standart ampuller yetmiyorsa osram, philips ya da bosch'un performans ampulleri denenebilir. ben de philips extreme vision var, aydınlatmasından çok memnunum.

Orijinalden alıntı: NightClubİnMyLife

Bu xenon ampüllerin kaliteli olanı yokmu ki ? Philips olanı felan.

hocam sen benim yazdıklarımı okumuyorsun heralde.. yukarda demişim ya sana takarsan philips yada osram olanlarından taktır far ayarı yaptır işte o zaman çok göze almaz yani..

• quote:

Orijinalden alıntı: idemo

Uzunlarla gezen, farı ayarsız olan, çakma zenon takan ve sonuçta farları benim gözümü alan tüm araç sahiplerine sövüyorum. kaç kere aracı olduğu yerde durdurdum, önümü göremediğim için, görmediğim bir yere gidip de kaza yapmayayım diye durdum.
    Ha standart ampuller yetmiyorsa osram, philips ya da bosch'un performans ampulleri denenebilir. ben de philips extreme vision var, aydınlatmasından çok memnunum.

hocam size harfi harfine katılıyorum...

• quote:

quote:

hocam sen benim yazdıklarımı okumuyorsun heralde.. yukarda demişim ya sana takarsan philips yada osram olanlarından taktır far ayarı yaptır işte o zaman çok göze almaz yani..

Far ayarı yaptırırım o zaman phılıpste aldımmı farları hem benim için hem çevredekiler için daha iyi olur

• quote:

quote:

quote:

Far ayarı yaptırırım o zaman phılıpste aldımmı farları hem benim için hem çevredekiler için daha iyi olur

buna da şükür

• far yüksekliğinin ne olduğunu bilmeyen, butonunu bile bilmeyen a4 sahibi tanıyorum. hayır araca göre muamele yapmıyorum ama, insan onu da bilmez mi? ha ayna yüksekliği, ha far y. kaç kişiysen, kütleye göre 1-2 diye gidiyor zaten.

neyse,
    iyi akşamlar.
    2012 Doblo 1.3 Mjet
    2013 Golf 7 1.4 TSI
  • az sövmüyorum şu farları yukarıda olan ve xenon far taktirmiş kişilere birde gözlük kullaniyorum gözlerim de problem olduğu için ışık gözümü cok aliyor gece karanliğinda karşidan gelen far resmen gözümü aliyor hiç bir yer gözükmüyor
  • BENCE HİÇ XENON FALAN UĞRAŞMA BENİM ARAÇ VW JETTA KISALAR H7 SENİN LİNEADADA KISALAR H7 OSRAM COOL BLUE MEGA WHİTE 4300K AMPUL ALDIM 30 TLYE ÇİFİT GERÇEKTEN GAYET İYİ 5000K LAR İYİ AYDINLATMIYOR TAVSİYEM OSRAM COOL BLUE MEGA WHİTE 4300K BENCE Bİ BAK DERİM FİYATTA ÇOK UYGUN İNTERNETTE ÇOK RAHAT BULURSUN VE MUAYENEDE FALAN ZATEN NORMAL AMPUL OLDUĞU İÇİN KESİNLİKLE SORUN ÇIKARTMAZ.......BENCE Bİ DÜŞÜN DERİM IŞIĞIN RENGİDE 4300K YANİ ŞUAN TÜM ARAÇLARDA KULLANILAN MERCEKLİ ORİJİNAL XENON LARIN RENGİNDE....SAYGILAR...
  • Büyüklerimiz şimdikiler sürücümü derken haklılar. Topraklı mıcırlı yollarda abs asr vb olmadan ne araba sürmüş eskiler. Hayır o zamanlar aydınlatma yoktu xenon flan hak getire. Şimdikiler göremiyormuş :) Hadi kendi canınızın değeri yokta karşıdan gelen masumun suçu nedir. Bas bas bağırıyor insanlar göz alıyor göremiyoruz diye hala xenon peşindeler ya. Trafik teröristi diyorum ben böylelerine.
  • Arkadaşlar 50000 ,100000 $ veya Euro gibi ,daha üst sekmende bulunan araçlarda ki xenon far ve ampüller adaptif hareketli sistemli ve ampül ve far yapısı orjinal olunca bizim apachi diye yollarda bu genç kardeşimiz yada bu tarz kişilerin taktırıp sonrasında da güvercine bile yavrusu kuzgun gelirmiş misali bir hevesle trafikte karşılaştığımız sürücüler tepki alınca şaşırıyorlar neden ; mantıken 40000 TL civarında bir araç ile 50000 veya daha üst rakamlar da döviz bazında olan bir aracın aynı segment üzerinde karşılaştırılması mümkün değil herşeyin orjinali gibi olmasını beklememek lazım ama burada tabi ki devletin bir yaptırım uygulaması lazım her kafasına göre bu tarz far ve ampül takıp trafiğe cıkarsa küfür de yer başka şey de yer sonuçta cezai yaptırım uygulansa adam gibi devlet tarafından kimsenin başı ağrımaz bence.
    Arsen Lüpen (Arsène Lupin), Fransız roman karakteridir. Yazarı Maurice Leblanc, bu karakteri oluştururken ünlü Fransız anarşist ve akıllı bir hırsız olan Marius Jacob'dan esinlenmiştir. Onun için, hırsızların piri denilebilinir. Her zaman esprili ve kibardır. Kandan nefret eder, olabildiğince silah kullanmaz, Jiu Jitsu bilir, iyi rol yapar, iyi nişancıdır. Her zaman istediğini elde eder. Kadınları kendine âşık etmekte üzerine yoktur fakat her zaman onları bir şekilde kaybeder.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.