|
|

|
|
|
|
|
|
|
hocam hiç düşünmeden era alın lineaya c segment demişler ama yanlış b segment ve b segmentinin en leş arabasıdır kalitesizlikten plastiği leş gibi kokar trim sesi yapar ön konsolda çatlama dahi görülebilir 1.3 mjet rampada çekmez 1.4 benzin atmosferik hiç çekmez bayılır rampada 2 airbag standarttır arka stünlardan dolayı arka görüş mesafesi kısıtlıdır dönüş mesafesi kısıtlıdır 2 tur dönüyor direksyon yol tutuş yok diyebilirim güvenlik sağlamlık yok 2ye bölünen linealar dahi var konfora gelelim boş paketini kullandım kütük gibi koltuklar 2 adette kafalık hiç rahat bir araba değil 1.4 turbo benzin ve 1.6 mjet dedikleri gibi gitmiyor eraya gelelim tanıdığımda 1.5 crdi vgt stye var 110 hp baya seri bir araba 10 airbag sunroof iç renk bej ön arka kol dayama var çelik jant 15 inç yol tutuş kapaklılarda iyi olmasa bile bunda fena değil eranın emotion dedikleri paketinede bindim cidden rahat değil 1.4 tjet dedikleri lineayı 112lik admire ile aldık lineayı balonlaştırmışlar gördüğüm kadarıyla benim gözümde eranın yanından geçemez milenyum accentten daha kötü hatta. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
aynı soru ile karşı karşıyayım bir tarafta accent era 1,5 crd vgt 2011 style paket 90 100 arası diğer tarafta linea urban 2015 100-110 arası arabalar var siz olsanız hangisini 2021 şartlarında seçersiniz era style paket az var 2 sırada donanım olarak select paketi var sanırım |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
sağlam hort olmuş 8 senelik konu |
|
İşlemci : İntel Core i7 4790 \\ Anakart : Msi Z97 Pc Mate \\ Ekran Kartı : XFX AMD RX 5700 XT 8 Gb \\ Ram : Corsair Vengeance 16 Gb \\ Hdd : 2.5 TB Sata 3.0 \\ Ssd : Sandisk ssd plus 120gb+480gb \\ Monitör : Lenovo ThinkVision 22” \\ Ses Sistemi : Creative x-fi xtreme gamer sound card -- Creative T6160 5+1 \\
|
|
NE ALDINIZ |
|
Fiat sahipleri alınmasın ama Fiat'ın kaliteli bir arac oldugunu düsünmüyorum. Gerci öbür tarafta da Hyundai denmis. Bu ikisindense Ford marka bir arac almak daha iyidir bana göre. VW falan alınabilir belki ama VW araclar da sorunlu yani onu da pek tavsiye etmem gibi.. Yine de bunlar o iki markadan daha tercih edilesi.. Fakat bütceni arttırırsan Toyota veya Honda tavsiye ederim elbette hatta bence düsük model al Toyota ya da Honda al derim Mutlaka ikisinden biri diyorsan Hyundai diyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Nisan 2026; 9:51:41 > |
|