Şimdi Ara

Fiat Linea gibi başka araba var mı ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
2
Favori
32.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Platformu B sinifi Punto platformu olan arac sirf B sinifi sedanlardan uzun C sinifi boyutlarinda diye C sinifi olamaz bence. Madem C sinifi ise kalitesi, yol tutusu da ona gore olsun. Ha bunun disinda Linea basarili bir aractir, fiyat/performans anlaminda tam Turk insanin aradigi aractir. Bagaji genistir, servis agi yaygindir ama bunlar C sinifi olmasina yetmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine akıllara zarar bir konu. yine halen cinsiyeti belli olmayan linea tartışmaları. rapid D segmenti diyen de çıktı sonunda
  • Fiat linea parasına göre gayet güzel araba.Makyajla birlikte içi dışı biraz daha albenili oldu.Aralık ayında 16" alaşım jant+otomatik klima+dizel motor( sanırım urban olması lazım) 38 bin tl ye telefonda bıraktılar...Yüzyüze daha da indirim alabilirdim diye düşünüyorum....Ayrıca bir önceki modeli hafif arazi koşullarında sürmüşlüğüm var.Valla oldukça iyi ilerledi.Yani böyle hafif zorlu filan yerlerde geniş,bagajı olan(sedan), dizel, hafif yerden yüksek bir araç alacaksanız kesinlikle linea alınmalıdır diyorum....Zaten multijet motoruna diyecek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

quote:

Sürüş dinamiği diyorlar hala ya 1.4 tjet 120 beygiri surun sonra konusun 1.3 dizelinden nasıl bir performans sürüş bekliyorsunuz ki ?

Sürüş dinamiğinden anladığın sadece motormu ?

Nedir o zaman? Fluencetan cok daha konforlu yolu daha az hissettiren bir araba. Yol tutusu derseniz sonuçta aile arabası fiyatı belli markası belli yasaların izin verdigi limitte gittiğiniz sürece herhangi bir sorun olmaz, 160 la keskin viraja girmek istiyorsanız gidin spor araba alın. Zaten Sürüş dinamiğine bakacaksak benim scirocco F sınıfı ?

Hocam yapmayın lütfen ya scirocco ya biniyorsunuz ama sürüş dinamiğinin ne olduğundan haberiniz yok.

Birde şu laflar yokmu hız yapıyosan ralli arabası al ,yarış arabası al vb.

Yahu Linea dediğiniz araba tekrar söylüyorum 120 den sonra yolda gezinen bir araba.. Direksiyon hissi 0 , aero dinami diye bir şey yok.

Şirketler için üretilmiş en çok da 1.3 mjet motoruyla ve active donanımıyla satılan bir araçtan bahsediyoruz.

Bu kadar yüceltmeyin Lineayı lütfen fan boy arkadaşlar..

nasıl bi sallamak bu.
    Kullanmasam neyse.
    180 km ye kadar çıktım o hızda yolda gezinmiyordu,
    sen kalkmış 120 km diyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

quote:

quote:

quote:

Sürüş dinamiği diyorlar hala ya 1.4 tjet 120 beygiri surun sonra konusun 1.3 dizelinden nasıl bir performans sürüş bekliyorsunuz ki ?

Sürüş dinamiğinden anladığın sadece motormu ?

Nedir o zaman? Fluencetan cok daha konforlu yolu daha az hissettiren bir araba. Yol tutusu derseniz sonuçta aile arabası fiyatı belli markası belli yasaların izin verdigi limitte gittiğiniz sürece herhangi bir sorun olmaz, 160 la keskin viraja girmek istiyorsanız gidin spor araba alın. Zaten Sürüş dinamiğine bakacaksak benim scirocco F sınıfı ?

Hocam yapmayın lütfen ya scirocco ya biniyorsunuz ama sürüş dinamiğinin ne olduğundan haberiniz yok.

Birde şu laflar yokmu hız yapıyosan ralli arabası al ,yarış arabası al vb.

Yahu Linea dediğiniz araba tekrar söylüyorum 120 den sonra yolda gezinen bir araba.. Direksiyon hissi 0 , aero dinami diye bir şey yok.

Şirketler için üretilmiş en çok da 1.3 mjet motoruyla ve active donanımıyla satılan bir araçtan bahsediyoruz.

Bu kadar yüceltmeyin Lineayı lütfen fan boy arkadaşlar..

nasıl bi sallamak bu.
    Kullanmasam neyse.
    180 km ye kadar çıktım o hızda yolda gezinmiyordu,
    sen kalkmış 120 km diyosun

Kullanmasak inanicaz dediğim gibi email adresinizi verin göstereyim çıkıyor mü çıkmıyor mu burada paylaşmak istemiyorum videomu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @Duratec bosa zaman harciyorsun laf anlatmaya calismakla. Bosver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya beyler Linea C segmentidir ama kalitesiz bir C segmentidir bu kadar işte. Niye B yapmaya çalışıyorsunuz ki ısrarla. Yok Golfle aynı segmentte olamazmış. Albea, Logan ve Polo GTI da aynı segmentte kimsenin de itiraz ettiğini görmedim bu duruma. Benzer şekilde Vel Satis ve 5.20d de aynı segmentte ama ona laf diyen de yok. Segmentler kalite sıralaması değildir, üreticinin konumlandırmasıyla ilgilidir. Linea da Focus, Golf gibi araçların rakibi olarak piyasada beğenseniz de beğenmeseniz de.
  • adam c sınıfı diger marka araçlara 50 bin lira veriyor.
    tabiki linea b sınıfıdır diyecek
  • Rapid ve Toledo B sınıfı olarak çıkıtlar Linea da B sınıfıdır.Tıpki Accent Blue gibi.
    Fiat'ın C sınıfı araçları Bravo ve Viaggio.

Bir de işin şu boyutu var.Ikco Samand, Peugeot 405 platformunda üretiliyor.Onun da D sınıfı olması lazım.
    Bir de Emgrand EC7 var, onun da D sınıfı olduğu iddia ediliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 28 Ocak 2013; 13:54:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza_88

adam c sınıfı diger marka araçlara 50 bin lira veriyor.

kimin ne dediğinin önemi yok özellikle kendini arabadan anlıyormuş gibi lanse edenlerin

otomobil distribütörleri derneği linea c sınıfı demiş. daha neyin peşindesiniz.

zorunuza giden nedir. beğenmeyen almaz gider focus alır .ben de param olsa volvo v40 alırım ç o da c segment

linea nın en çok satan araç olması mı zorunuza gidiyor yoksa uygun fiyata c segment araba yapılabilir olması mı

birkere bu araç yerli vatandaşın tercih etmesi filoların tercih etmesinden daha doğal ne olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: hamza_88

adam c sınıfı diger marka araçlara 50 bin lira veriyor.

kimin ne dediğinin önemi yok özellikle kendini arabadan anlıyormuş gibi lanse edenlerin

otomobil distribütörleri derneği linea c sınıfı demiş. daha neyin peşindesiniz.

zorunuza giden nedir. beğenmeyen almaz gider focus alır .ben de param olsa volvo v40 alırım ç o da c segment

linea nın en çok satan araç olması mı zorunuza gidiyor yoksa uygun fiyata c segment araba yapılabilir olması mı

birkere bu araç yerli vatandaşın tercih etmesi filoların tercih etmesinden daha doğal ne olabilir.

+1

• https://www.facebook.com/groups/Aaccentbluefunclub

accent blue kullanıcılarını bekliyoruzz
  • Genel olarak Linea konularında benzer araca 10bin tl fazla para vermiş kişiler hemen verdiği paranın hissiyle Linea öcü eg demeye başlıyor.
    Bunun en kolay yöntemi de sınıf.

Paranız bolsa alırsınız iyi araç ama diğer araçlara kötü demenin de manası yok.
    2007 model araçta hız sabitleme, esp, hill holder, kararan ayna, otomatik far, otomatik klima vb birçok donanım var. Kıyaslamayı da yıla göre yapmakta fayda var..
  • 29000 tl ye sıfır c sınıfımı olur linea c sınıfı diyenler ya sahipleri yada almayı düşünenler .ve hala Israrla C sınıfı diyorlar.

http://habervitrini.com/haber/iste-en-cok-satan-5-arac-604069/

buyrun yukardaki haberde en çok satan b ve c sınıfı otolar. haberden bir alıntı.

Özellikle B ve C sınıf modellerde dizel sedanlara ilgili arttı. B sınıfında ise Chevrolet Aveo, Dacia Logan, Fiat Linea Classic, Fiat Linea ve Renault Symbol öne çıkıyor.

• Arkadaş hala anlamadınız. Kimse Linea'ya ya da Fiat'ın arabalarına kötü demedi şu ana kadar. Sadece Punto'nun şasisine sahip olduğu için B sınıfıdır diyoruz o kadar.
    Siz ise en çok satılan araba falan filan diyorsunuz. Ne alakası var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

Arkadaş hala anlamadınız. Kimse Linea'ya ya da Fiat'ın arabalarına kötü demedi şu ana kadar. Sadece Punto'nun şasisine sahip olduğu için B sınıfıdır diyoruz o kadar.

arkadaşım haberi iyi oku "B sınıfında ise Chevrolet Aveo, Dacia Logan, Fiat Linea Classic, Fiat Linea ve Renault Symbol öne çıkıyor."

• quote:

Orijinalden alıntı: ZULA_BABA

quote:

Arkadaş hala anlamadınız. Kimse Linea'ya ya da Fiat'ın arabalarına kötü demedi şu ana kadar. Sadece Punto'nun şasisine sahip olduğu için B sınıfıdır diyoruz o kadar.

arkadaşım haberi iyi oku "B sınıfında ise Chevrolet Aveo, Dacia Logan, Fiat Linea Classic, Fiat Linea ve Renault Symbol öne çıkıyor."

Yazdığımı okumuyor musun nedir? :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZULA_BABA

quote:

Yazdığımı okumuyor musun nedir? :)

okudumda yanlış anladım

• Marka yüzünden pek sevilmese de bence çok güzel bir araba.

Segment olayına gelince B demek aracı harcamak C demekte bence abartmak olur.

Skoda en son bu RAPID'i çıkardı ve o araç için C enterance diyorlar LINEA da bu şekilde adlandırılabilir. Punto B, LINEA C Enterance ya B+ da olabilir yani bence önemli olan burada hacmi anlatabilmek ve C olarak BRAVO
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.