Şimdi Ara

Fiat Linea 1.6 Multijet Lounge (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
8.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kış aylarında 8,5-9lt yakıyor arkadaşlar...

Hayırlı olsun..
  • ok5800 O kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun
  • arabayı satan kişi ismet can mesleği radyolog
  • Yanlış görmediysem ortalama 9 litre değil, 4.9 litre. Kış ayları da olsa 1.6 manüel dizel için 8 9 litre çok fazla.1.5 dci motorlar kışın bile 6.5 litreyi geçmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazanınız mübarek olsun. Araç günlük kullanım için ideal bir araç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun daha iyisi sizlerin olsun.
    Evet İsmet bey çok saygı değer ve kıymetli bir insan her konuda yardımcı oldu.Eğer bunu okuyorsa buradan bir kez daha kendisine teşekkürü borç bilirim.
  • Hocam linea 1.6 lounge mu aldınız en son?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu linea 1.6 loung lardaki esp ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı? Esp hiç devreye girdiğini görmedim de, 9 aydır falan kullanıyorum bende.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aserdargl

Bu linea 1.6 loung lardaki esp ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı? Esp hiç devreye girdiğini görmedim de, 9 aydır falan kullanıyorum bende.

Hocam ESP için aracın kontrolünü kaybetmeniz lazim. Göbekte aracı arkadan kaydırmaya çalışın araç gücü kesip el freni çekiyorsa ESP çalışıyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam
  • Hocam geçenlerde buraya biraz kar yağdı. O gün işe geç kaldığım için dönüş yapmam gereken yola biraz sert girdim arkası hafif kayar gibi oldu. Araç aniden sanki güçten düştü yavaşladı ve toparlandı. Sonra yoluma devam ettim. Bu söylediğim olay 5-6 saniye falan anca sürmüştür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok5800

Hocam geçenlerde buraya biraz kar yağdı. O gün işe geç kaldığım için dönüş yapmam gereken yola biraz sert girdim arkası hafif kayar gibi oldu. Araç aniden sanki güçten düştü yavaşladı ve toparlandı. Sonra yoluma devam ettim. Bu söylediğim olay 5-6 saniye falan anca sürmüştür.

hocam aslında şöyle birşey bende yaşadım, memelektten dönerken yağmurlu havada 110 la viraja girdim, araç kaymaya başladı hemen toparladı yani biraz kaydı ama toplamaya başladı bende o sırada frenle müdahale ettim ve bayağı iyi topladı. Ama ESP ışığı yani 2014 lerin kitapçığında esp ışığı değil asr ışığı yanar diyor, onu hiç fark etmedim ama dediğim gibi. Sanırm bazen ABS de devreye girince ışığı yanmıyor ama devrede. Herhalde bu da benzer bir durum, ışık yanmıyor ama devreye giriyor.

Birde LİNEA ların 2015 kitapçığında ayrıca ESP ışığı olduğundan falan bahsediyor ayrıca daha fazla güvenlik paketi eklemişler. Sanırm 2014 lerde ESP koymuşlar ama ışığı falan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ok5800

Evet hocam

hocam hayırlı olsun siz kaç km de kaça aldınız aracı? Ben 35 binde 50 bin TL'ye almıştım, 1-2 bin TL pahalı almıştım temiz olduğunu düşünerek. Ama sanırm biraz fazla vermişim.

Birde bu 2014 Linea Lounge lardaki güvenlik paketlerinin tam olarak neler olduğunu güvenilir bir kaynak olarak nereden öğrenebiliriz? Aracın kitapçığı güvenilir gelmedi bana çünkü orada yazan bazı özellikler yok, mesela kumandadan cam kaldırma yazıyor ama yok öyle bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beykoz Sekoyası -- 4 Aralık 2017; 10:35:37 >
  • Allah razı olsun hocam. Sizin aracınızda hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.
    Ben aracı Haziran ayında 53 bin km de 44 bine aldım. Olsun hocam sen millete bakma. Ne kadar verirsen ver hep fazla vermişsin diyorlar. Ben bu aracı aldığımda "ooo çok vermişsin şurda şu kadara şu var.", "Ona o verilir mi?". İşin komiği benden bir kaç ay sonra böyle konuşan arkadaşlardan biri 2005 model 120 bin km de olan honda civic araca 42 bin verdi. Ucuz aldım diye kendini öve öve bitiremiyor. Benim arabayı ne zaman görse keşke sende bi Japon alsaydın diyor. Bense gülüp geçiyorum. Söylemek istediğim millete çok kulak asam hocam.

Hocam o anın paniği ile hiç göstergelere bakmadım ama arabanın topladığını bariz şekilde hissettim. Kitapçığı indirip bir kaç sefer inceledim. Sizinde dediğiniz gibi çok güvenilir gelmedi. Forumda başka kullanan arkadaşlarla istişare etmek lazım. Mutlaka uzun dönem kullanıcıları vardır forumda.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.